2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlarrr sayfalar almis basini gitmis ama okuyamadim cunkuuu bugun benim dogum gunummmmmm :KK54: cok sukir yeni yasima anne olarak giriyorum allahima binlerce kere sukurler olsn bugun carsi pazar gezdim ciciler baktim melegime de kendimede bursanin altini ustunu getirdim :)
Aaa sende ikizlermissin benimde yarin dogum gunumm:)

Ben de ilk defa bugün bu kadar oldum ,genelde aşırı mide bulantısı ile uyanırdım .Ne çok yediğimii görseniz şoka girerdiniz :KK49: Olsun iyi yaptık yarasın inşallah bebeklerimize, bizlere :KK200:
bebişe yarasında bize yaramasın :KK48: ben şimdiden 31 haftalıkken kaynımın düğünü var onu düşünüyorum çok şişmem inşallah diye :KK49:

Kızlar evde yanlizim bi kalktim zorla yanmış kokuyodu çok ağırdı zor kalktim bi baktım benden geliyormuş mikrodalga yanmış fişleri içi başı yanmış anlamadım bebegime bise olmamıştır demi koku onu etkilemiş midir yine doktora gitsem mi çok gidip baktrdm buara ama icimede kurt dustu Allahım başı uyandım hala soktayim çok korktm çok agliyorum

Kızlar evde yanlizim bi kalktim zorla yanmış kokuyodu çok ağırdı zor kalktim bi baktım benden geliyormuş mikrodalga yanmış fişleri içi başı yanmış anlamadım bebegime bise olmamıştır demi koku onu etkilemiş midir yine doktora gitsem mi çok gidip baktrdm buara ama icimede kurt dustu Allahım başı uyandım hala soktayim çok korktm çok agliyorum
Hemen bi balkona cik camlari ac canim insallah bebege bisey olmamistir sanmiyorum ama sakinles temiz hava al hemen

valla cok zayifta sayilmam 73 kiloydun ilk hamileligi ogrendigimde smdi tok karinla 75 cikiyorum boyumda 1.72 ama cevremdekiler gostermiosun dio komsum sasirdi ogrenince aa dio :KK66: kemiklerim iri benim bide uzun yillar sporla ugrastim ole fazlaligim yok ama smdi gobek bel cevremde kalinlasma var kalcalrimda sanki irilesio bol gelen pant sanki sikio beni cok kilo alip verememekten korkuyorum boyum kaldirir ama yinede cok almayim :)

ya biz boydan kazanıyoruz.bende sprotif yapıdayım.170 boy 65 kilodaydım.herkes şaşırır o kdr var mısın diye :) bende 3 kilo almıştım en son.bidaha tartılmak bile istemiyorum.aslında bişey yediğimde yoktu ama dedğin gibi göbek bel kalça büyüdü.enine bir büyüme söz konusu.ben iki hafta da ayrı ayrı yattım evde.ona rağmen iyisin diyor arklar.pantalonlarım göbekten sıkıyor beni.kalçadan büyüyünce kız olcak derler bakalım :)) veririz veririz.diyetisyene giderim ben büyük ihtimal.o şekilde 3 ayda veren ark lar oldu.peki spor yapasın geliyor mu?ben özledim de.spora alışkın insan kendini ham hisseder.evde bari egzersiz yapabilsek kilo da az alırız.kendimi çok rahatsız hissediyorum.bu kadar hareketsiz kalmamıştım hiç..

ağlama canım olmaz o kadardan bişey bence.sigara içenlerinki hiç yaşamazdı o zaman...

cimcim16 cimcim16 kiz cimcime uyuomusun:21: valla maaaasaalllah sana enerjine hayranim saat 11 i hayatta gecirmem uyuyuveririm hemen sabahta horoz gibi uyanirim :KK66: hadi uyan da katil buraya :KK49::KK19:
Cokkk uykum varr 3 te uyudum bennnnn ne enerjisi kız nazar ettiniz 3 gündür full yatıyorum cokkk bitkinimm :110::110:o_O

Selam kızlar bugun kesey görmeye gittik çok Şükür kesemizi gördük Hemde bize bi süpriz daha oldu Hemde son anda oda sonradan bir kese daha gördük Kesenin birinin içi daha siyahtı belirgindi dieri sonradan görülücek kadar beyazdı dierine göre belirgin değildi ikisinide resmini verdi doktorum haftay tekrar çağırdı hem kalp atışı için Hemde Dier ikinci kesenin akıbeti için büyümüş MÜ gelişmemiş mi haftaya belli olucak öğrendim ÖĞRENELİ bi tuhafım hiç bulamayan midem bu sabah bulandı ama cok yoruldum sabah sabah makinaya Bulaşık dizerken Eğilip kalktıkça midem buladı başım döndü kaldıkça ben 3düşğk yapmış riskli bir hamilelik geçiren biriyim inşallah bi sorun olmaz Eğilip kalktıktan sonra birkaç defa Şuan ayakta duramadım o derece kötü oldum tansiyonum düştü SANIRM bebeklerime bişi olucak diye cok panik Atağım eşime yalvarıyorum nolur masayı topla makinaya koy diye ama tamam tamam diyip umrunda değil Allah etmesin bu bebeklerim de düşerse birdaha şansım yok çünkü varımızı yogunuzu harcadık tedavide Allah'ım hepimize yardım etsin
Amin inşallah Rabbim sağlıkla kucağıniza versin inşallah bebislerinizi
Cnm kime sormustun
sana da sordum o zaman canım kaç yasindasin

Sanırım bana sordun üstüme alındım ama :oops: benim 3. Bebis Allah nasip ederse :KK48: 32 yaşındayım.2002 ve 2006 doğumlu 2 erkek evladım var.içinden nasıl geliyorsa öyle söyle hiç sıkıntı değil benim içim.
aeamizda 1 yaş var sanırım 84 luyum ben de benim de ikinci bebeğim inşallah bur kızım var 6 yaşına girecek pazar günü bir yaz bebegim vardi bir de kış bebeğim olacak inşallah

Back
X