2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynıyım şuannn :)

Canım ben 7+4 ve toplamda 2 -2.5 kilo aldım :KK43:((( işin garibi iştahım o kadar açık ki kendimi durdurmuyorum malesef :KK72:

2 kiloya yakın verdim :)

5 kilo aldım ben :/
Ama çok zayıftım ben yıllardır kilo almaya calısıyroum, hamile olmadığımı daha bilmediğim ilk 7 haftada 5 kilo aldım

ben 1.5 kilo verdim bulantı iştah yok :KK51:

bende 1 kilo vermiştim şimdi yine başlangıç kilomda çıkıyorum üç gündür iştahım yerinde dur demem lazım bugün :) Birde akşam bir iki kaşık fazla yesem çok şişkinliğim oluyo benim.

Selam kızlar bugun kesey görmeye gittik çok Şükür kesemizi gördük Hemde bize bi süpriz daha oldu Hemde son anda oda sonradan bir kese daha gördük Kesenin birinin içi daha siyahtı belirgindi dieri sonradan görülücek kadar beyazdı dierine göre belirgin değildi ikisinide resmini verdi doktorum haftay tekrar çağırdı hem kalp atışı için Hemde Dier ikinci kesenin akıbeti için büyümüş MÜ gelişmemiş mi haftaya belli olucak öğrendim ÖĞRENELİ bi tuhafım hiç bulamayan midem bu sabah bulandı ama cok yoruldum sabah sabah makinaya Bulaşık dizerken Eğilip kalktıkça midem buladı başım döndü kaldıkça ben 3düşğk yapmış riskli bir hamilelik geçiren biriyim inşallah bi sorun olmaz Eğilip kalktıktan sonra birkaç defa Şuan ayakta duramadım o derece kötü oldum tansiyonum düştü SANIRM bebeklerime bişi olucak diye cok panik Atağım eşime yalvarıyorum nolur masayı topla makinaya koy diye ama tamam tamam diyip umrunda değil Allah etmesin bu bebeklerim de düşerse birdaha şansım yok çünkü varımızı yogunuzu harcadık tedavide Allah'ım hepimize yardım etsin

lierac ın çatlat önleyici jelini mi aldın canım, bir sitede 200 ml indirimde bende düşünmüyor değilim ama en doğalı eart mama angel baby, oda oldukça pahalı :KK49::KK49: bazıların kakao ve badem yağı en doğalı ve güzeli diyorlar ama karar veremedim, hamilelik geçmişi olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz:)

eart mama angel baby hiç duymadım canım ya, araştırayım ben de:) Lierac eltim kullanıyor, hiç çatlak olmadı ondan memnun kaldı bayağı ondan aldım, badem yagı kıllanma yapıyormuş o yüzden istemedim, kakao yağının kokusu beni mahvediyor bir de emin olamadım işe yaramazsa diye gerçi cilt tipine baglı her şey eğer catlayacaksa catlıyor yani :(

yanlız güneş kreminde çok dikkatli olmak gerekiyor, piyasada satılan bir tık ucuz olan güneş kremlerinden değil de hamileler için olanı kullanmak şart, içindeki kimyasallardan dolayı bebeğe çok zarar veriyor çünkü...

beslenme uzmanımda demişti, günde 2 tane fix yerim, ayrıca günde mutlaka bir maden suyu da içmeye çalışın, içindeki mineraller için...

ben tutmayacağım, bebeğe zarar vereceğini düşünüyorum çünkü, o kadar uzun süre açlık ve susuzluk... Hani kış ayı olsa düşük bir ihtimal belki derim ama şu uzun yaz günlerinde hayır :) Hem ilk üç ay organ gelişimi bebeğin, oruç tutup bebeğe zarar vermek daha kötü , çoğu doktor da hamileyken önermiyor zaten...

KIZLAR HURMA DÜŞÜK TEHLİKESİNE SEBEP OLAN YİYECEKLERİ İÇERİSİNDE, İLK ÜÇ AY YEMEMEK GEREK,DAHA SONRAKİ ZAMANLARDA YENMELİ

Selam kızlar bugun kesey görmeye gittik çok Şükür kesemizi gördük Hemde bize bi süpriz daha oldu Hemde son anda oda sonradan bir kese daha gördük Kesenin birinin içi daha siyahtı belirgindi dieri sonradan görülücek kadar beyazdı dierine göre belirgin değildi ikisinide resmini verdi doktorum haftay tekrar çağırdı hem kalp atışı için Hemde Dier ikinci kesenin akıbeti için büyümüş MÜ gelişmemiş mi haftaya belli olucak öğrendim ÖĞRENELİ bi tuhafım hiç bulamayan midem bu sabah bulandı ama cok yoruldum sabah sabah makinaya Bulaşık dizerken Eğilip kalktıkça midem buladı başım döndü kaldıkça ben 3düşğk yapmış riskli bir hamilelik geçiren biriyim inşallah bi sorun olmaz Eğilip kalktıktan sonra birkaç defa Şuan ayakta duramadım o derece kötü oldum tansiyonum düştü SANIRM bebeklerime bişi olucak diye cok panik Atağım eşime yalvarıyorum nolur masayı topla makinaya koy diye ama tamam tamam diyip umrunda değil Allah etmesin bu bebeklerim de düşerse birdaha şansım yok çünkü varımızı yogunuzu harcadık tedavide Allah'ım hepimize yardım etsin
Allah yardımcınız olsun, yormayın kendinizi çok egilmeyin eşinize iş düşüyor yapmazsa siz de yapmayın bence sahsen ben öyle yapmıştım =) sürekli yattım uyudum işten gelir gelmez 1 ayım yatarak geçti resmen ama risk almaktan iyidir, bir kere ayakkabbılığı düzelteyim dedim egilip kalkmaktan kasıklarıma kramp girmişti korkudan aglamaktan su an hiç bişi yapmıyorum

bende mide bulantısı olduğu için çok aç uyanmıyorum ama yine de güzelce kahvaltı yapabiliyorum.bulantımı hafifletiyor kahvaltı diye yiyorum :) bana da dr progestana gerek yok dedi.kullanmıyorum ondan mı acaba diye düşünüyordum..fazla östrojen salgısı da sarı akıntı yapar diye okumuştum biryerde.umarım kötü bişi değildir canım.bence en yakında dr a gidecek sarı akıntı yaşayan bir arkadaşımız dr una ayrıntılı sorsun şu mevzuyu ya valla :confused: telde de neden olur diye sorulmaz ki şimdi.:KK37:
evet telde sormak banada tuhf gelio cekiniyorum sndi bizde yaptik kahvaltimizi benim cok sukur mide bulantm yok ama bi an bi aclio gelio hemen yiyorum sonum ne olacak bakalim :kk77::KK53:

evet telde sormak banada tuhf gelio cekiniyorum sndi bizde yaptik kahvaltimizi benim cok sukur mide bulantm yok ama bi an bi aclio gelio hemen yiyorum sonum ne olacak bakalim :kk77::KK53:
ne güzel..benim bu ara bazen hafifliyor.sanırım geçmek üzere..çok şükür öyle kusma olmadı hiç bende..valla zayıfsan ye gitsin :21:

Günaydın annisler
Güne krakerle başlayıp leblebiyle günü bitiriyorum :KK43:
Şöyle doya doya kahvaltı yapmak ve yemek yemek istiyorum :kk77::kk77::kk77:
Ama nerde az az aman yeterki çıkarmayim diyorum biliyorum gececek bu günler yeter ki sağlıklı olsun bebislerimiz:confused:

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine

SLM KIZLAR gunaydın herkeslere:) benımde gunum sabahları ac bır sekılde uyanmakla baslıyor fakat ta ki kahvaltı sofrasını gorene kadar her sey ıyı gıdıor sonrası :( mıde bulantısı ...ben dun kendıme nesfıt in meyve ve bol lifli urununu aldım sırf sut ıcebılıyım dıye ..sızce bı zararı olur mu?

ne güzel..benim bu ara bazen hafifliyor.sanırım geçmek üzere..çok şükür öyle kusma olmadı hiç bende..valla zayıfsan ye gitsin :21:
valla cok zayifta sayilmam 73 kiloydun ilk hamileligi ogrendigimde smdi tok karinla 75 cikiyorum boyumda 1.72 ama cevremdekiler gostermiosun dio komsum sasirdi ogrenince aa dio ;) kemiklerim iri benim bide uzun yillar sporla ugrastim ole fazlaligim yok ama smdi gobek bel cevremde kalinlasma var kalcalrimda sanki irilesio bol gelen pant sanki sikio beni cok kilo alip verememekten korkuyorum boyum kaldirir ama yinede cok almayim :)

Bendeki bel agrisi 9 ay surecek heralde kizlar....
Yuzustu yatmak yasak
Sirtustu yatinca belim daha cok agriyo
Yan yatincada uyuyamiyorum
Napicam ben :(

Back
X