- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.441
Evet evet hala daha cok gecsiniz genc anneleroo yaşlaramı girdik26 bende memnun oldum
ne ara oldum anlamıyorum daha yeni 20 idim ben yahu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet hala daha cok gecsiniz genc anneleroo yaşlaramı girdik26 bende memnun oldum
ne ara oldum anlamıyorum daha yeni 20 idim ben yahu
![]()
22sine yeni girmiş biri var burdaaaaaa :)Cpk iyi yaa seni en gencimiz ilan ediyorum:)
Insallah aliriz canim stres yapma cogumuzda var bu akinti derdiCanım ben hiç bir şey kullanmıyorum. Önceden de bir düşüğüm var. O Yüzden kaygılanıyorum. Dün gece bile rüyama girdi. Çok Ağladım bebeğimi almayın diye. Hayırlısı ile su 12 hafta bitse sağlık haberlerini alsak inşallah.
Yani gebeyken yuz ustu yatilmaz diye biliyorum.Hadi uyku sirasinda vucudumuzu kontrol edemeyiz ama icimizde bi canli varken ona baski yaparak uyumak bana gore yanlis her ihtimale karsiNeden yüzüstü yasak yatmak doktorunuz mu dedi ?
Iyimisin tatlimm sakinlestin insallahSağol kuzum çıktım simdi açtım her yeri![]()
Aksine hastane kadın doğum ve çocuk konusunda baya ün yapmış durumda. MEsela yeni doğan acil servisleri var. Ben ilk çocugumda ona cok bakmıstım. Çünkü cok duyuyoruz cocuk doguyor bir sorunu oluyor uzman olmuyor hastanede yada gerekli alet edevat. ÇEkirge doruk çocuk yogun bakımında ilk sırealarda . Üniversite hastanesinden bile çocuk yogun bakıma hasta yolluyorlarmış. Sürekli acil cocuk doktoru oluyor nöbetçi.hastane hakkında pek olumlu şeyler okumadım ne bileyim hepsi için farklı yorumlar var
Canımm. Çocık hiç engel olmayacak merak etme :) he tatildeyken gece gezmeleri belki biraz sıkıntı olacak ama o kadar da olsun :)ben 25 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim. 8 aylık evliyim eşimle bi tatile çıkamadım yani rahat rahatama yinede bu duygu dünyanın en güzel duygusu Allahım korusun
bebişlerimizi
22 mi ?22sine yeni girmiş biri var burdaaaaaa :)
üsküdardamı oturuyorsun. üsküdarlıyım ben 4 sene oldu Bursaya taşınalıbende kararsızım açıkçası biraz uzak ama Üsküdar yunus emre hastanesindeki doktorlar gerçekten çok iyi...nazife hanım we selam hanım ikişsinide tawsiye ederim sizeümraniyede afiyet hastanesinde fazilet we özgür hanım war onalrda çok iyiymiş düşünenler için söylüyorum
![]()
benım ilkinde deneyim ettiğim şey normal doğum we sezeryan doktalrın çok fark ettiği... sezeryan oalcak arkadaşlarım araştırırken doktor elinin iyi we hafif olmasına mutlaka araştırsınbenim doktorum sezeryanda çok iyi eli çok iyi benim çok iyi geçmişti herşeyim darısı ikinciye
ben onla dewam edecem sanırım ama bize uzak işte....
Gerçekten mi inan biraz olsun moral oldu banaCanımm. Çocık hiç engel olmayacak merak etme :) he tatildeyken gece gezmeleri belki biraz sıkıntı olacak ama o kadar da olsun :)
1 sene olacak :) hayata erken atıldım sanırım :)22 mi ?çoookkk gençsin
hem evli hem hamile ne kadarlık evlisin
bende bir video izledi orada yapılan yanlış müdahale sonucu ölen bir bebek ve komada olan anneyle ilgili o yüzden korktum.Yoksa Evrim hanıma gitmeyi düşündüm Çok iyi yorumlar var.Sen böyle bahsedince biraz içim rahatladı.Sen kime gidiyorsun canım.Ücretler nasıl doruktaAksine hastane kadın doğum ve çocuk konusunda baya ün yapmış durumda. MEsela yeni doğan acil servisleri var. Ben ilk çocugumda ona cok bakmıstım. Çünkü cok duyuyoruz cocuk doguyor bir sorunu oluyor uzman olmuyor hastanede yada gerekli alet edevat. ÇEkirge doruk çocuk yogun bakımında ilk sırealarda . Üniversite hastanesinden bile çocuk yogun bakıma hasta yolluyorlarmış. Sürekli acil cocuk doktoru oluyor nöbetçi.
Hiç öyle değil valla yengem küçücük çocuğuyla marmarise gitti deli gibi eğlenmişler :) sadece gece gezmelerimiz kısıtlıydı dedi. Korkma sakın. Ben daha eğlenceli olacağını düşünüyorum. Herkes yapabiliyorken ben neden yapmayayım :)Gerçekten mi inan biraz olsun moral oldu banaevlendiğimde herkes aman tadını çıkar, aman çocuk olunca yapamazsın dediği için psikolojim bozuldu sanki tüm sosyal hayatım bitecekmiş gibi hissediyorum
![]()