- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.141
Tanısalımda ben instagram ruh gibiyim hiç kullanmıyorumbizlerde tanışalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanısalımda ben instagram ruh gibiyim hiç kullanmıyorumbizlerde tanışalım :)
inşallah duyarsınız canım gönlünü ferah tut ben aslında bugün duymayı beklemiyodum sürpriz oldu ama çok güzel bi duyguymuş...Hayırlı olsun canım :) Darsı benim gibi henüz duymayanların başına... Cumartesiye randevum var benimde kalp atışları için... İnşallah duyarız da içimiz rahat eder bizimde![]()
Yorgunluk yüzünden ağrı yaşayan var mı. Niye kimse cvp vermiyor. Kanama falan yok ama korkuyorum.
Kızlar ağla ağla şiştiim videoya
bende telefondan dolayı resim yükleyemiyorum :)Tanısalımda ben instagram ruh gibiyim hiç kullanmıyorum![]()
bencede iyi olurKızlar whats ap grubumu yapsak ::)) hamiiş anneler diye orda daha rahat konusuruz hemde tanısmıs oluruz hep bırlıkte
canim sen temizlik mi yapmistin yoksa birden mi basladiYorgunluk yüzünden ağrı yaşayan var mı. Niye kimse cvp vermiyor. Kanama falan yok ama korkuyorum.
Sagol tatlım :) bende cinsiyet belli olmayınca Rengarenk başladım :)ayyy bu ne guzel bisiii boyle bende istiyorum ama cinsiyetini ogrennce baslarm diyorum gule gule kullansin melegin
Super fikir :)b
bencede iyi olur
batıkent medicalparkta ertan bey, çok iyi, tedavinin başından beri doktorum, ilk aşılaması da tuttu, ben çok memnunum.kızlar selam nasılsınız ...ben,m akşamları kasıklarım falan ağrıyor midem sızlıyor açlık var gibi napcam yaa..
birde ankarada olanlar hangi dr giidyorsunuz bir dr bulamdım gitti yaaaa
Yaaa benimkid3 biraktirsa artık 4.kutuya gectim biktim valla hergece hergece![]()
Super fikir :)
Bi instagram hesabından bu fikre geldik süper oldu bence :)vogozo ve
pinkperest hadi bebişler :))) ay boyle daha ıyı olcak bence hemde bırbırımızı gormus oluruz
Canım bende batikentliyim orayı düşünüyorum oneriyosun dmi :) ücretleri falan nasıl ben emekli sandigiyimSlm kızlar, bugün biz kalp atışlarını duyamasak da gördük:) yani doktor duymak için çaba harcamadı erken dediBu arada normalde 6+3 olmam gerekirken ultrasonda 6+0 çıkıyorum. Gene vajinal bakacaktı ama ben surat ifademi değiştirince tamam göremessek vajinal bakarız dedi
Yaklaşık 4 aydır doktorum, tedavide sürekli vajinal muayene olunca gına geldi desem yeri
Doktor her şey normal, sıkıntı yok devam dedi:) 2 hafta sonra tekrar randevu, bu sefer kalp atışlarını kesin duyarız dedi:)
Yiyecekler ve içecekler konusunda gene hiç bir kısıtlama yapmadı, progesteron ve foliğe devam, çatlak ve güneş kremi sordum, çok erken, 4. ayda önereceğim zaten dedi.
batıkent medicalparkta ertan bey, çok iyi, tedavinin başından beri doktorum, ilk aşılaması da tuttu, ben çok memnunum.
her sabah ve gece unutmayayım diye kılı kırk yarıyorum... Başucumda duruyor ilaç![]()
Artık ben de kalp atışlarını görmek istiyorum. Biz 6+2 iken göremedik. Doktor bizi korkuttu. Başka doktora gitcez. İnşallah bi aksilik olmaz.Slm kızlar, bugün biz kalp atışlarını duyamasak da gördük:) yani doktor duymak için çaba harcamadı erken dediBu arada normalde 6+3 olmam gerekirken ultrasonda 6+0 çıkıyorum. Gene vajinal bakacaktı ama ben surat ifademi değiştirince tamam göremessek vajinal bakarız dedi
Yaklaşık 4 aydır doktorum, tedavide sürekli vajinal muayene olunca gına geldi desem yeri
Doktor her şey normal, sıkıntı yok devam dedi:) 2 hafta sonra tekrar randevu, bu sefer kalp atışlarını kesin duyarız dedi:)
Yiyecekler ve içecekler konusunda gene hiç bir kısıtlama yapmadı, progesteron ve foliğe devam, çatlak ve güneş kremi sordum, çok erken, 4. ayda önereceğim zaten dedi.
batıkent medicalparkta ertan bey, çok iyi, tedavinin başından beri doktorum, ilk aşılaması da tuttu, ben çok memnunum.
her sabah ve gece unutmayayım diye kılı kırk yarıyorum... Başucumda duruyor ilaç![]()
Allah razı olsun sizden siz olmasanız ben ne yapardım ondan hiç birzaman umudumu kesmedm kesmemcanım bayadan beri bakmıyordum okuyunca mesajlarını üzüldüm ama rabbimin hikmeti bitmez
HZ.MUSA ya bir adam gelip soruyor ya musa sen peygambersin ve allahla konuşuyorsun benim bir evladım olacak mı kaç yıldır olmuyor merak ediyorum diye sorar ve hz.musa allahla iştişare eder ve adama senin evladın olmayacak diye haberini verir.aradan çook zaman geçer ve musa bu adamı yolda yanında bir çocukla görür ve şaşırır gidip sorar ve adam ona bir evladının olduğunu söyler ve o gece hz.musa allahla tekrar iştişare ederken rabbim bu adam ne yaptıda sen ona bu evladı bağışladın der ve allahu teala;:Ya musa bu kulum ki peygamberimin ağzından evladının olmayacağını duydu fakat yine de benden umudunu kesmedi ve bana dua etmeyide bırakmadı şimdi ben bu kulumu sevindirmeyeyim der...
şimdi bizlere doktorlar olmayabilir yada kesinle olmaz dese ne çıkar rabbim için ol demek kadar kolay inş.rabbim dualarının karşılığında hayırlısıyla evladınla sevindirir seni de arkadaşım...
siz kalp atışı görmediniz demi sadece bebeği gördünüz demiSlm kızlar, bugün biz kalp atışlarını duyamasak da gördük:) yani doktor duymak için çaba harcamadı erken dediBu arada normalde 6+3 olmam gerekirken ultrasonda 6+0 çıkıyorum. Gene vajinal bakacaktı ama ben surat ifademi değiştirince tamam göremessek vajinal bakarız dedi
Bende varım kızlar güzel fikirvogozo ve
pinkperest hadi bebişler :))) ay boyle daha ıyı olcak bence hemde bırbırımızı gormus oluruz
Hosgeldin aramiza canim gozun aydinslm kızlar bende ocak annesi olucam inşallah :) bugün kalp atışlarını duyduk içim de rahatladı artık sizlerleyim..