- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #8.101
Hoşgeldin çoğumuz çokta küçük sayılmayız :)Benim yaşım sizlere göre biraz büyük. Allah yeni nasip etti. Tanışmak paylaşımlarda bulunmak isterim sizlerle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin çoğumuz çokta küçük sayılmayız :)Benim yaşım sizlere göre biraz büyük. Allah yeni nasip etti. Tanışmak paylaşımlarda bulunmak isterim sizlerle.
Bende hep erkek gördüm ismini bile söylediler.Ama eşim erkek olursa o ismi koymak istemiyor.Ezanlı ismini uzatabiliriz ::::::::::::::::)Senin yediklerini aserme diye düşüncem bundan sonra![]()
Şahsen ben koca kız oldum artık yaş 28Hoşgeldin çoğumuz çokta küçük sayılmayız :)
bende bıraktım bazen canım istiyor kahve yanında falan kokusu tiksindiriyor yanımda içilince içmiyorum çok şükür hep tiksineyim diye dua ettimBeeeeen :) öğrendiğim saniye bıraktım. Şu anda da kokusundan midem bulanıyor :)![]()
Ayyyy hepimizin erkek oluyomus bide hem böcek hem çiçek olsun...Bende hep erkek gördüm ismini bile söylediler.Ama eşim erkek olursa o ismi koymak istemiyor.Ezanlı ismini uzatabiliriz ::::::::::::::::)
19 sene içtim hergün bir pakaet bazen daha fazla.Hep dua ettim tiksineyim diye çok şükür tiksindim.Ya ben sigarayı hala bırakamadımmmm. Nasıl bıraktınız? Kendimden utanıyorum. Çok iradesiz kötü bi anne Olacağım
19 sene içtim hergün bir pakaet bazen daha fazla.Hep dua ettim tiksineyim diye çok şükür tiksindim.
benidde 28 mart :)Cnm şimdik nasıl oldu anlatayım.....Ultrasonda 5 gün büyük görünüyordu benim bebis sora eşimle dediki yahu daha şimdiden 5 gün önceden gidemezki bebek oturduk ben sat ile ilgili konuştuk ben hep sat 2 nisan diyodum neremden attiysam artık çünkü eşimin doğum günü 3 nisan ve onun doğum günü benim regl bitmiştiee ben 5 gün regl oluyom eşimin doğum günü 6. Gün oluyo o vakit ben 28 yada 29 Mart regl olmuşum meğer ultrason doğru soyluyomus ne akıllı kız
![]()
87liyim bende bizimde ilk bebiş. 21nisan benim sat senin?şimdilik çakmak erdeme gidiyorum ama memnun değilim. Temmuz sonu koşuyolu medipolde leyla hanıma geçicem. Sen nereye gidiyosun?
bende aldım takibeDedim ya komsucum Evimi bi kurayım sizlere de elimden geldigince yaparım :) yanlış anlaşılmasın ticari bi kaygım yok olamaz da kim isterse istediği şeyi yaparim
Hayırlısı inşallahAyyyy hepimizin erkek oluyomus bide hem böcek hem çiçek olsun...
Ya ben sigarayı hala bırakamadımmmm. Nasıl bıraktınız? Kendimden utanıyorum. Çok iradesiz kötü bi anne Olacağım
Selamlar kızlar kaç gündür yazamıyordum. Birazcık yoğun günler geçti gitti. Doktor beni 12. Haftamda çağırdı ikili test için en iyi zaman 12 dedi. Benimgümde 12+2 de inşallah güzel sonuçlar alırız.Cnm sen cuma günü tam 11+0 oluyorsun ya ogun yapar yada 1 hafta sonra gel der belli olmaz ultrason tarihin önden gidiyormu peki yoksa sat la aynimi ona görede belirliyorlar
Yorum yaz hemen minimoy um diye bileyim sen olduğunu şekerim :)bende aldım takibe![]()
harika şeyler var bayıldımYorum yaz hemen minimoy um diye bileyim sen olduğunu şekerim :)
Cnm yaaa ben kaçırdım. Nereyi takip ediyor bizimkiler ben eksik kaldımYorum yaz hemen minimoy um diye bileyim sen olduğunu şekerim :)
instagramda vogozo sayfasını :)Cnm yaaa ben kaçırdım. Nereyi takip ediyor bizimkiler ben eksik kaldım
Karşıdan ataşehire mi geliyosun hastane için. Şifayıda çok övüyolar. Benim kese 3gün geriden geliyodu tam olarak aslında 2gün var aramızda şuandaBenimde sat 26 nisan.aramizda5 gun var :) atasehir sifaya gidiyorum bende.emrah kol'a.medipol iyidir ya.ozel sigortan varsa karsiliosa dahada super :)
Hamile değilken de görüodum canım hep aynı bebek :)) sağlıklı olsun da hiç önemli değil ikisi de yok nasıl olsaCiddimisin okadar net mi gördünAyyy belkide kız olucak bizimki sadece tahmin Rabbim önce sağlık sonra gonlundekini versin ins
![]()
Evet evet buldumm simdiinstagramda vogozo sayfasını :)