- 14 Mart 2014
- 639
- 90
- 48
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #9.121
evet kese olcusu benim gec dollenme o yuzden haftasini bulmaya calisiyorum dr u degistiicez devlet makinasi cok eski.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen tam kac gunluksn ne kadar cikioyardimci olursaniz sevinirim.
Rica ederimm..
Çok şanslıyım gerçekten çok ii bi doktor :)
143tl bizim muayene ama her gittiğimde almıo , kontrole gidiosam almıo mesela ..
Benim doktorum bana cayı yasaklamadı ben de tan bir çaycıyım su an içiyorum ama günde 2-3 bardak falan kan değerlerim iyiydi benim. Sadece kahve hazır meyve suyu kola falan içme dediKızlar size bişey sorucam.kafein bebek için zararlı ya ben kahve fln içmiyorum zaten ama canım çok çay istiyo. Açık içiyorum 1 bardak ama hiç kesmiyor. Böyle demli demli 3 4 bardak içesim var. Siz napıyosunuz bu çay işini![]()
Canım benim 6+1iken 16mm geldi. Bizimde geç döllenme 3-4gün arkadan geliyo bebek. Dün gittik 7+0dık bebek 9.3mm geldi kese ölçüsü vermedievet kese olcusu benim gec dollenme o yuzden haftasini bulmaya calisiyorum dr u degistiicez devlet makinasi cok eski.
Benim bir oglum da var.bazi geceler uykularim kacioTırsmayi bide bana sor düşünmek bile korkutuyor ama önceden hamilelikten bile korkuyorum bak şimdi hamiş im insan herseyi kabulleniyor kucağımıza almak için doğsun da artık dicezzz![]()
benimde var canim cok degil ama sari kivamli doktor olur normal demiştiBenim sarıya yakın afedersin ama koyu kıvamlı
sizde sağlıkla buyutun kizinizi allahim insallah bizede gosterir o gunleri :)Gecen sene bu zamanlarda bizler ayni telase icindydik, 5ocakta kizimi kucagima aldim, dunyanin en guzel duygusu :) sizlere tavsiyem gebeligin tadini cikarin, gobuslerinizi sevin, agrilari acilari gormeyin mucizeye odaklanin :) hepinize hayirli saglikli dogunlar..
Rica ederimmmm :)çokkkk çokkk teşekkür ederim
mutlu bir hamilelik geçirmeniz dileğiyleee![]()
Beni de 5 hafta sonra çağırdı.bayram haftasına denk geliyor.15 temmuz gibi.benim bebiş adete göre 3 gün geriden geliyoraman olmasın bulantın canım benim benim midem gastritten dolayı gün boyu iğrençti ama doktorum nexium verince sanırım düzeldi bugün 2. kez aldım ilacı ve dünden beri çok rahatım... 2 li test için gün verdi mi doktorun ben 10 temmuzda yaptırıyorum
21 haziran canım haftaya pazara denk geliyor.Kızlarr günaydınnn :) Babalar günü bugün mu haftaya mı :)
Günaydınnn :)Kızlarr günaydınnn :) Babalar günü bugün mu haftaya mı :)