• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size bişey sorucam.kafein bebek için zararlı ya ben kahve fln içmiyorum zaten ama canım çok çay istiyo. Açık içiyorum 1 bardak ama hiç kesmiyor. Böyle demli demli 3 4 bardak içesim var. Siz napıyosunuz bu çay işini :KK23:
Benim doktorum bana cayı yasaklamadı ben de tan bir çaycıyım su an içiyorum ama günde 2-3 bardak falan kan değerlerim iyiydi benim. Sadece kahve hazır meyve suyu kola falan içme dedi

Gecen sene bu zamanlarda bizler ayni telase icindydik, 5ocakta kizimi kucagima aldim, dunyanin en guzel duygusu :) sizlere tavsiyem gebeligin tadini cikarin, gobuslerinizi sevin, agrilari acilari gormeyin mucizeye odaklanin :) hepinize hayirli saglikli dogunlar..
sizde sağlıkla buyutun kizinizi allahim insallah bizede gosterir o gunleri :)

benin bugun 8+6 olmam lazim ama ben pko hastasi oldugum icin 2 hafta gec dollenme dendi 11 haziranda 15.5 mm kese vardi 6+2 gunlukmus demekki kalp atisi icin ve bebegi gormek icin persembe cagirdi bizi o vakit belli olurmus bos mu yoksa normal gebelikmi.7 yasinda oglum var onda kalp atisini 8.haftada almistik biraz degisik oluyo bu hastalikta gebeliklerde.doktora hic guvenemedim persembe bi ozel klinige gidicem Fatihte oturan varmi aranizda

aman olmasın bulantın canım benim benim midem gastritten dolayı gün boyu iğrençti ama doktorum nexium verince sanırım düzeldi bugün 2. kez aldım ilacı ve dünden beri çok rahatım... 2 li test için gün verdi mi doktorun ben 10 temmuzda yaptırıyorum
Beni de 5 hafta sonra çağırdı.bayram haftasına denk geliyor.15 temmuz gibi.benim bebiş adete göre 3 gün geriden geliyor :(

Back
X