- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #9.141
Günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimmmm :)
Siz de İzmirdemsnz?
Nereye dur gitme yarın randevun varKızlarr antalyaya gidiyorummm görümcem doğuma girecekmiş bu akşam , suyu gelmiş
Dua edin adı Işılay rabbim kolay doğum nasip etsin :)![]()
Allah tüm doğum yapacaklara ve lsılay a kolay dogumlar nasip etsinKızlarr antalyaya gidiyorummm görümcem doğuma girecekmiş bu akşam , suyu gelmiş
Dua edin adı Işılay rabbim kolay doğum nasip etsin :)![]()
Peki nereye gidiosun şuan doktora?Ben maalesef geçici süre izmir de oluyorum. genelde her yaz fulll izmirdeyim.
şimdi hamilelik olunca dr muhabbeti çıktı..
birde gönlüme göre dr bulursam keyfim süper olacak
çok bunaltıcı bir mevzu sabahtan beri kafam bi dünya oldu.
2 li tarama yaklaştığı için telaşlıyım
bebeğim 11+1 haftalık bu arada![]()
Peki nereye gidiosun şuan doktora?
Peki nereye gidiosun şuan doktora?
canım geriden gelmesini takma kafaya ultrason pozisyonu bile etkili oluyormuş ölçümde... İnşallah 2 li yi de sorunsuz atlatırızBeni de 5 hafta sonra çağırdı.bayram haftasına denk geliyor.15 temmuz gibi.benim bebiş adete göre 3 gün geriden geliyor![]()
bi araştırsana kuzum sanmıyorum b12 ile ilgili olduğunu ama...sen yine de çok sıkıntıya girersen doktoruna bi danışHayır ilaç kullanmıyorum doktorum önermedi. Eşim bile kokuyorb12 iğnesi oluyorum acaba o arttırıyormu bulantıları
Benimm uyusukkk hava çok sıcak ayağa bile kalkasım yokKızlar gününüz nasıl geçiyor bakalım :)
bende öyle yatıyorum sürekli çok can sıkıcı bir gün zaten pazarları hiç sevmemBenimm uyusukkk hava çok sıcak ayağa bile kalkasım yok![]()
Bende yazın evde olmaktan nefret ediyorum nie bukadar çok şeyden nefret etmeye başladık kibende öyle yatıyorum sürekli çok can sıkıcı bir gün zaten pazarları hiç sevmem
Kızlar bel ağrısı olan varmı benim dün geceden beri kopuyor sanki :Bende yazın evde olmaktan nefret ediyorum nie bukadar çok şeyden nefret etmeye başladık ki![]()
Benim bacaklarım ağrıyor cnm özellikle geceleri uyutmuyor...ama beli ağrıyanlar olmuştu yazmışlardı burdaKızlar bel ağrısı olan varmı benim dün geceden beri kopuyor sanki :((((
Şu agrılar bulantılar gecsede kurtulsakBenim bacaklarım ağrıyor cnm özellikle geceleri uyutmuyor...ama beli ağrıyanlar olmuştu yazmışlardı burda
canım benimde belim fazlaca arıyor gün içinde. 2.regli dönemim yaklaşıyor ondan olabilir belki. çünkü arada kasıklarımda ağrıyor.Kızlar bel ağrısı olan varmı benim dün geceden beri kopuyor sanki :((((