• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy kıyamam ya çok zor oluyor hamileyken misafir ağırlamak :KK43: Ay şurası ay burası derken insanda derman kalmıyor:) Eveett teyzesiii pipiş varmış karnımda :))))) Usg resmi çok kötü makine çok eskiymiş o yüzden pazartesi gidicem tekrardan hastaneye :) Güzel güzel fotolarımızı koyarız teyzesi :) Oğluşum şimdilik koca kafalı :))
pinkperest çok sevindim cnm ikili testi yaptırdın o zaman sen, bir de tekrar gittin mi?

Masallahhhhh de kiz nazar etcen:)gunaydinn bizde babayi uyutmamisiz butun gece sayiklamisiz hatta biara olsemde kurtulsam demisim esim ck uzulmus kiyamam ama bizde iyiyiz neden sayikladim bilmiyorum karnim cok agriyi demisim demekki ck agrimis ama uyandigimda iyiydim:)
maşallah maşallah sizde maşallah diyin :) ay güzelce kahvaltımı da yaptım. tek derdim artık pantolonlarım sıkıyoooo :) taytlara yatırım yapıcam bugün walla. kıyamam sana nasıl bir rüya gördüysen demekki

ilk defa eşerdim o da taaaa 600 km uzakta o_O Benim memlekette yapılan bişi bi kaç gündür sayıklıyodum akşam rüyama girmiş ve yaşadığımız yerde bulma imkanım yok. Bide normalde önüme konmasa aklıma gelmicek bişey ama şimdi bulamıcaz ya illa ona aşerdim pöff :KK11:

Amin kuzum amin basin sagolsun..diger bebeginin omru kaderi cok guzel olsun cok gecmis olsun ayaklarini dik yat bazen ole yapiyorum iyi geliyo belim agridiginda biraz esim ofeliyo bazen parol aliyorum cok agrirsa cok gecmis olsun uzulme benimde cok kanim vardi ic camasrm fln iyimis simdi İns Allah bebegimizi bize bagislasn saglikla doguralim minnoslarii ilk bebegin mi benim ilk
Evet benim de ilk bebeğim bol bol yatmaya çalışıyorum bende canım çok şükür bu gününüze

ilk defa eşerdim o da taaaa 600 km uzakta o_O Benim memlekette yapılan bişi bi kaç gündür sayıklıyodum akşam rüyama girmiş ve yaşadığımız yerde bulma imkanım yok. Bide normalde önüme konmasa aklıma gelmicek bişey ama şimdi bulamıcaz ya illa ona aşerdim pöff :KK11:
Ayyyy kıyamam yaaa ben daha hiç aşermedim... Meleketi ara sana kargo yapsınlar:KK46::anneadayı: :KK200:

CANIM
BENDE İLK KEZ PATATESLİ PİDE AŞERDİM :) 11 DE ERİNMEDEN ÇAY DEMLEDİM EŞİM ALDI OTURDUK YEDİK :D

kızlar ya bişey sorucam benim 3-4 gündür vajina bölgem inanılmaz ağrıyor, hatta gece uyurken iç çamaşırımı çıkarmak zorunda kalıyorum sadece pijamayla uyuyorum, kasık bölgemde çok ağrıyor değince çamaşır ağrıyor çünkü, bide çok sarı akıntım var, yarına randevu aldım doktora gerçi ama sizde var mı böyle şeyler yaşayan

kızlar ya bişey sorucam benim 3-4 gündür vajina bölgem inanılmaz ağrıyor, hatta gece uyurken iç çamaşırımı çıkarmak zorunda kalıyorum sadece pijamayla uyuyorum, kasık bölgemde çok ağrıyor değince çamaşır ağrıyor çünkü, bide çok sarı akıntım var, yarına randevu aldım doktora gerçi ama sizde var mı böyle şeyler yaşayan
bende ağrı yok canım ama beyaz akıntım çok fazla ikidir doktora sormayı unuttum ama

Kizlar yarin 10. Haftaya giricez varmi benim kadar gobusu belli olan

Eklentiler

• 20150616_112408.webp
    20150616_112408.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 120
Back
X