• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iç karnın çok küçük demek ki benim kuzenim de öyleydi sanki 6 aylık gibiydi 3 aylıkken :KK70:
bende şu an 5-6 aylık kadar oldum :rolleyes: iç karnın küçük olması kötü bişi mi acaba ya.ark lar diyor ki 5 aylık hamile millet anlaşılmıyor sen sanki 6 aylık gibisin :KK55::KK46::KK200:

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım okul işleri koştur koştur umarım herkes iyidir
Öğretmenler arkadaşlara bi sorum olacak sizin seminerlerde böyle ağır mı geçiyor 9 dan 1 e kadar ful ders ıyyy midem bulanıyor zaten saat başı

Bi de ikili test kan uyuşmazlığı olanlarda riskli mi çıkıyor? ??
Seminerlere vaktinde gidemiyorum, sabah evden bulantidan çıkamiyorum, herkes muhabbet hoş beş, benim mide bulantısı, çok iyi anliyorum, daha hamileligin keyfine varamadim, diolar bebisle konuşuyoruz diye, yok ya bulantidan hayattan sogudum zaten,,

Sayfaları hep okuyorum ama son bir kaç gündür pek yazmıyorum.
Aşırı bir yorgunluk, halsizlik var bende artık. Antalya sıcakları da başladı, hiç keyfim yok böyle olanlar var mi?
Başından beri çok iyiydim hiç bir belirtim yoktu göğüs ağrılarım dışında. Son bir kaç gündür hep bir açlık hissi var ama iştah 0.. iş yapma isteği 0, yemek yapma isteği 0

Sayfaları hep okuyorum ama son bir kaç gündür pek yazmıyorum.
Aşırı bir yorgunluk, halsizlik var bende artık. Antalya sıcakları da başladı, hiç keyfim yok böyle olanlar var mi?
Başından beri çok iyiydim hiç bir belirtim yoktu göğüs ağrılarım dışında. Son bir kaç gündür hep bir açlık hissi var ama iştah 0.. iş yapma isteği 0, yemek yapma isteği 0
Bende senın gıbıyım yazdan nefret edıyorum kışın daha guzel gelıyor evde oturuyorum bırde evlerin işleri kaldı hep kayınvalıdeyle altlı ustlu oturuyoruz devamlı asagı ıstıyorlar benı ınan kolumu kaldıracakhalım yok mutfaga gıremıyorum zaten mıgdem o derece ıkı gundur agzıma lokma surmedım Allah ım sabır versın hepımıze boyle zor gecıren hamılelere :(

Bende senın gıbıyım yazdan nefret edıyorum kışın daha guzel gelıyor evde oturuyorum bırde evlerin işleri kaldı hep kayınvalıdeyle altlı ustlu oturuyoruz devamlı asagı ıstıyorlar benı ınan kolumu kaldıracakhalım yok mutfaga gıremıyorum zaten mıgdem o derece ıkı gundur agzıma lokma surmedım Allah ım sabır versın hepımıze boyle zor gecıren hamılelere :KK43:
Aynen nefret ediyorum yaz aylarindan.. sonbahar ve kisi iple cekiyorum.. benim bulantım yok, ama kolumu kaldıracak halim ve isteğim yok..
Gerçekten de Allah sabır versin hepimize, kolay atlatalim bu dönemi

Canım 6. Haftadan sonra 1 binin Gelişimi durdu diğerininki çok çok şükür ki devam ediyor Rabbim onu bana bağışladı malesef Gelişimi duran keseden dolayı rahimde sürekli kanama var ama çok şükür ki bugüne kadar diğer bebeğime bişey olmadı... Rabbim hepimizin bebişlerini karusun
canım çok üzüldüm yaaa :( inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın amin

Kızlar sayfa başını almış gitmiş :) biz babamiza kavusunca biraz uzak kaldık buralardan..var mı gelişmeler :)

Back
X