• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım okul işleri koştur koştur umarım herkes iyidir
Öğretmenler arkadaşlara bi sorum olacak sizin seminerlerde böyle ağır mı geçiyor 9 dan 1 e kadar ful ders ıyyy midem bulanıyor zaten saat başı

Bi de ikili test kan uyuşmazlığı olanlarda riskli mi çıkıyor? ??
Canım biz seminerde çok rahatız 9.30 gibi gidip 11.30 da çıkıyoruz bugün okulda kahvaltı yaptık sonra toplantı vardı okulda wc de kahverengi lekem geldi bugün doğru Dr geldik çok şükür bir şeyimiz yokmuş biraz korktum sanırım önemli bir şey değil dedi Dr um.....

Kızlaaaaaaaar' giremedim bayadııır. 2 gündür rüyalarıma giren birşeyi sonunda anneme yaptırdım :) asıl aşermek buymuş, çok şükür nefsim köreldi.. Ben 2li testi yaptırmama kararı aldım.. Kötü birşey çıkarsa da müdahale zaten edilemiyor' ettirmem de.. Mide bulantım sıfır, çok mutluyum :) cinsiyet içinde az kaldı :) heyecanlandım..

Kızlaaaaaaaar' giremedim bayadııır. 2 gündür rüyalarıma giren birşeyi sonunda anneme yaptırdım :) asıl aşermek buymuş, çok şükür nefsim köreldi.. Ben 2li testi yaptırmama kararı aldım.. Kötü birşey çıkarsa da müdahale zaten edilemiyor' ettirmem de.. Mide bulantım sıfır, çok mutluyum :) cinsiyet içinde az kaldı :) heyecanlandım..
Offff benîm de dün akşam rüyama girdi kaç gündür îstiyodum ama îstediğim şey benden tam 600 km uzakta! Bulunduğum yerde de yok malesef :( benîm memlekete özgü bişey. Napcam bilmiyorum :/

Back
X