• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dün sordum doktra canım rahim büyüyo vücut şeklin değişiyo çok normal dedi. Hatta benim vajinadan böyle saniyelik vuran bi ağrı oluyodu o da normal dedi.
sağol canım cevap için sabahtan beri sol kasık ağrısı oluyo ara ara bi de lekelenmem oldu geçen hafta yatıyorum hep kendimi dinliyorum sürekli o yüzden aklım orda hep

Kızlaaaaaaaar' giremedim bayadııır. 2 gündür rüyalarıma giren birşeyi sonunda anneme yaptırdım :) asıl aşermek buymuş, çok şükür nefsim köreldi.. Ben 2li testi yaptırmama kararı aldım.. Kötü birşey çıkarsa da müdahale zaten edilemiyor' ettirmem de.. Mide bulantım sıfır, çok mutluyum :) cinsiyet içinde az kaldı :) heyecanlandım..
Canım bende ikili test ve şeker yüklemesi yaptırmama kararı aldım. Kendimi strese sokmaktan başka bir şey olmayacak çünkü

korkmaya gerek yok bende de oluyor doktorum gece de kalk gündüz de gelmediğini düşünsen de git demişti, yogunluktan farklında olmuyoruz çünkü :KK70: benim de su an çok garip şekilde sanki vajinam taaa içinde ve bebeişim oldugu yerde kaşınma uyuşma gibi bir hissiyat oluşuyor gibi bakalım ne cıkacak :KK70:
Ins bisey cikmaz cnm sirkeli pamukla silmek kasintiya iyi geliyms ben dun 2 3 saate bir gece kalktim cok sukur iyiyim simdi

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım okul işleri koştur koştur umarım herkes iyidir
Öğretmenler arkadaşlara bi sorum olacak sizin seminerlerde böyle ağır mı geçiyor 9 dan 1 e kadar ful ders ıyyy midem bulanıyor zaten saat başı

Bi de ikili test kan uyuşmazlığı olanlarda riskli mi çıkıyor? ??
Evet cnm bizde 9 12.30 gidiyrz semier konularimiz var onlari anlatiyrz

temmuzun aynı 16 sına canm ama bayram haftası bi kaç gün önce giderm büyük ihtimal çünkü bayramdan sonra tatile gidiyorm
temmuzun 16sı arefe değilmi zaten? bizde 11 temmuzda tatile çıkıyoruz 16sında istanbuldayız. 2li testi sanırsam tatil yerinde yaptıracağım :(

onlar zararlı mı şeker yükletmesi tarama testi falan
canım canan karatayın söylediğine göre zararlı bende biraz araştırdım gelişmiş hiçbir ülkede bu test uygulanmıyor bana kadının açıklamaları gayet mantıklı geldi. tarama testlerine gelince onların bi zararı yok kan sonuçları ve ultrasaon değerleri karşılaştırılıyor ama ben bebeğim ne olursa olsun doğurcam diyosan gebeliğinde kafanın rahat olması için yaptırmayabiliyosun

onlar zararlı mı şeker yükletmesi tarama testi falan
Şeker yüklemesi zararlı canım ama ikili testte benim düşüncem şöyle Allah korusun kötü bir sonuç olsa da yapılacak bir şey yok (aldırma gibi bir seçenek düşünmüyorum) çünkü strese girmenin de bebeğe zararı olacak. Çok fazla taraf değilim ben yaptırmanın.

Slm kızlar uzun zamandır yazamadım okul işleri koştur koştur umarım herkes iyidir
Öğretmenler arkadaşlara bi sorum olacak sizin seminerlerde böyle ağır mı geçiyor 9 dan 1 e kadar ful ders ıyyy midem bulanıyor zaten saat başı

Bi de ikili test kan uyuşmazlığı olanlarda riskli mi çıkıyor? ??
Canım biz de 9dan 1 e kadar okuldayız. Bi kurs veriyorlar 'Eğitimde yeni yaklaşımlar...' diye :KK51::KK42:

Back
X