- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #9.441
ne zamana verdi bir sonraki randevuyu peki?eet yaa şimdi işin yoksa bidaki ay randevuyu bekle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zamana verdi bir sonraki randevuyu peki?eet yaa şimdi işin yoksa bidaki ay randevuyu bekle![]()
temmuzun aynı 16 sına canm ama bayram haftası bi kaç gün önce giderm büyük ihtimal çünkü bayramdan sonra tatile gidiyormne zamana verdi bir sonraki randevuyu peki?
CNM YUMURTALIKLARIN AŞIRI UYARILMASII.Ohss ne pardon![]()
İNŞALLAH canım sana da bebişe de sağlıklar diliyorumSağol canım yatıyorum yaaa sürekli bakalım inşallah kanama odaklarım kapanırsa bebişimle keyif yapacağız inşallah![]()
sağol canım cevap için sabahtan beri sol kasık ağrısı oluyo ara ara bi de lekelenmem oldu geçen hafta yatıyorum hep kendimi dinliyorum sürekli o yüzden aklım orda hepDün sordum doktra canım rahim büyüyo vücut şeklin değişiyo çok normal dedi. Hatta benim vajinadan böyle saniyelik vuran bi ağrı oluyodu o da normal dedi.
Canım bende ikili test ve şeker yüklemesi yaptırmama kararı aldım. Kendimi strese sokmaktan başka bir şey olmayacak çünküKızlaaaaaaaar' giremedim bayadııır. 2 gündür rüyalarıma giren birşeyi sonunda anneme yaptırdım :) asıl aşermek buymuş, çok şükür nefsim köreldi.. Ben 2li testi yaptırmama kararı aldım.. Kötü birşey çıkarsa da müdahale zaten edilemiyor' ettirmem de.. Mide bulantım sıfır, çok mutluyum :) cinsiyet içinde az kaldı :) heyecanlandım..
kızlar kalp atımından sonra doktorunuz hangi aralıkta randevu verdi benimki iki iki buçuk haftada bir çağırıyor normal mi
Ins bisey cikmaz cnm sirkeli pamukla silmek kasintiya iyi geliyms ben dun 2 3 saate bir gece kalktim cok sukur iyiyim simdikorkmaya gerek yok bende de oluyor doktorum gece de kalk gündüz de gelmediğini düşünsen de git demişti, yogunluktan farklında olmuyoruz çünkübenim de su an çok garip şekilde sanki vajinam taaa içinde ve bebeişim oldugu yerde kaşınma uyuşma gibi bir hissiyat oluşuyor gibi bakalım ne cıkacak
![]()
Hic bi fikrim yok bu konuda ilk defa duyuyorum canim ama drum normal dediCNM YUMURTALIKLARIN AŞIRI UYARILMASII.
Evet cnm bizde 9 12.30 gidiyrz semier konularimiz var onlari anlatiyrzSlm kızlar uzun zamandır yazamadım okul işleri koştur koştur umarım herkes iyidir
Öğretmenler arkadaşlara bi sorum olacak sizin seminerlerde böyle ağır mı geçiyor 9 dan 1 e kadar ful ders ıyyy midem bulanıyor zaten saat başı
Bi de ikili test kan uyuşmazlığı olanlarda riskli mi çıkıyor? ??
temmuzun 16sı arefe değilmi zaten? bizde 11 temmuzda tatile çıkıyoruz 16sında istanbuldayız. 2li testi sanırsam tatil yerinde yaptıracağımtemmuzun aynı 16 sına canm ama bayram haftası bi kaç gün önce giderm büyük ihtimal çünkü bayramdan sonra tatile gidiyorm
bende şeker yükletmesi yapmıycam. galiba canan karatay bizi baya etkilemişCanım bende ikili test ve şeker yüklemesi yaptırmama kararı aldım. Kendimi strese sokmaktan başka bir şey olmayacak çünkü
bende şeker yükletmesi yapmıycam. galiba canan karatay bizi baya etkilemiş![]()
canım canan karatayın söylediğine göre zararlı bende biraz araştırdım gelişmiş hiçbir ülkede bu test uygulanmıyor bana kadının açıklamaları gayet mantıklı geldi. tarama testlerine gelince onların bi zararı yok kan sonuçları ve ultrasaon değerleri karşılaştırılıyor ama ben bebeğim ne olursa olsun doğurcam diyosan gebeliğinde kafanın rahat olması için yaptırmayabiliyosunonlar zararlı mı şeker yükletmesi tarama testi falan
Galiba canım karatay candırbende şeker yükletmesi yapmıycam. galiba canan karatay bizi baya etkilemiş![]()
Şeker yüklemesi zararlı canım ama ikili testte benim düşüncem şöyle Allah korusun kötü bir sonuç olsa da yapılacak bir şey yok (aldırma gibi bir seçenek düşünmüyorum) çünkü strese girmenin de bebeğe zararı olacak. Çok fazla taraf değilim ben yaptırmanın.onlar zararlı mı şeker yükletmesi tarama testi falan
Banada ayda 1 dedi canım. Çok da uzun :/kızlar kalp atımından sonra doktorunuz hangi aralıkta randevu verdi benimki iki iki buçuk haftada bir çağırıyor normal mi
Canım biz de 9dan 1 e kadar okuldayız. Bi kurs veriyorlar 'Eğitimde yeni yaklaşımlar...' diyeSlm kızlar uzun zamandır yazamadım okul işleri koştur koştur umarım herkes iyidir
Öğretmenler arkadaşlara bi sorum olacak sizin seminerlerde böyle ağır mı geçiyor 9 dan 1 e kadar ful ders ıyyy midem bulanıyor zaten saat başı
Bi de ikili test kan uyuşmazlığı olanlarda riskli mi çıkıyor? ??