• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Galiba canım karatay candır :KK48: Düşününce mantıklı gelmiyor bana hem şeker yüklemesi hemde ikili test strese giriyor olacağım büyük ihtimalle :KK73:
ben ilk hamileliğimde bebeğim problemli olduğunu 3lü testte öğrenmiştim o yüzden testlerin hiçbirini aksatmayı düşünmüyorum ama şeker yükletilmesinin bence hiçbir mantığı yok ya

bende şu an 5-6 aylık kadar oldum :rolleyes: iç karnın küçük olması kötü bişi mi acaba ya.ark lar diyor ki 5 aylık hamile millet anlaşılmıyor sen sanki 6 aylık gibisin :KK55::KK46::KK200:
O değişiyor ki.. Benim oğluma hamileyken 6 aylıkken bile belli olmuyordu. Yedi aylıkken ancak hamile gibi görünmeye başlamıştım. Ama şuan üzerime dökümlü birşeyler giyerek saklayabiliyorum daha 3 ay demeden :) Kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kişinin hamileliklerinde bile değişebiliyor.

O değişiyor ki.. Benim oğluma hamileyken 6 aylıkken bile belli olmuyordu. Yedi aylıkken ancak hamile gibi görünmeye başlamıştım. Ama şuan üzerime dökümlü birşeyler giyerek saklayabiliyorum daha 3 ay demeden :) Kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kişinin hamileliklerinde bile değişebiliyor.
Benimde karnım çıktı bayaa :KK17: 9aylık olduğumu düşünemiyorum bile :/ gaz değil bbiliyorum, bağırsaklarım şişmiştir dedim ama annemde böyleymiş.. Tam hamile oldum :)

Benim kara karaaaaa :/ bendede bayaaaaa oldu.. Aldırıcam artık
aldırma ya irkilirsin falan tam karında ya zararı olursa:KK43: geçer belki bi süre sonra haftaya kontrolüm var sorucam doktoruma. ben ağda bile yapmıyorum biyeerime acıyo sıçrıyorum falan jilet yapıyorum ilk defa hemen çıkıyo oda çok sinir bozucu. tam lazer epilasyona başladım ilk seansları yaptırdım 2.ye hamile olduğumu öğrendim :110:

[QUOTE="Arnavutgelinii, post: 41405775, member: 65107de karnım çıktı bayaa :KK17: 9aylık olduğumu düşünemiyorum bile :/ gaz değil bbiliyorum, bağırsaklarım şişmiştir dedim ama annemde böyleymiş.. Tam hamile oldum :)[/QUOTE]
Bende ayniyim canim ama anneminki hic belli olmuyodu ilk bebegimin kalbi atmadi dustu ondada ayniydi

Benimde karnım çıktı bayaa :KK17: 9aylık olduğumu düşünemiyorum bile :/ gaz değil bbiliyorum, bağırsaklarım şişmiştir dedim ama annemde böyleymiş.. Tam hamile oldum :)
Ben de gaz değil filan diyordum ama dr ödem ve gaz var bu şişkinlik normal bu hızla büyümez hatta biraz iner filan demişti. :)

aldırma ya irkilirsin falan tam karında ya zararı olursa:KK43: geçer belki bi süre sonra haftaya kontrolüm var sorucam doktoruma. ben ağda bile yapmıyorum biyeerime acıyo sıçrıyorum falan jilet yapıyorum ilk defa hemen çıkıyo oda çok sinir bozucu. tam lazer epilasyona başladım ilk seansları yaptırdım 2.ye hamile olduğumu öğrendim :110:
ben agdaya gidiyorum sıkıntı olmadı çok şükür, gidicem sanırım 9 ay, ama şu göbüş tüylerine care bulmamız lazım ben de karayım hoş olmadı pek

ben agdaya gidiyorum sıkıntı olmadı çok şükür, gidicem sanırım 9 ay, ama şu göbüş tüylerine care bulmamız lazım ben de karayım hoş olmadı pek
Son ay dikkat et, eskilerden hatırladığım kuaför bir arkadaşım vardı. Salonuna son ay hamile bir bayan gelmiş. Ve ağda yaptırırken kasıldığı için suyu gelmiş. Çok sıkıntı olmuştu. Dikkat edin derim..

Ben ağda yaptırıyorum, doktoruma da sordum bir problem olmaz dedi :) korkmayın yani, jilet kötü olur kııııaaaaz doğuma kara kara gidersiniz valla :))

benımde ara sıra. dün sag kasık ve sag bacakla bırlıkte kardeş kardeş agrıdılar :KK53:
ve bulantılarım hala devam tabı kı..
Ahh sörcüm nasıl bi bulantı çıktı seninkî de demek miden hassasmış sanırım.benim de bel boşluklarım yanlarım kasıklarım ağrıyo zaman zaman.

Back
X