• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok fazla ultrasyonda iyi değilmiş canım aslında en iyisi
Evet canım bende öyle düşünüyorum bi sıkıntı olmasın da beklemeye razıyım. Sadece beklediğimde randevu günü çok heyecan yapıyorum tansiyonum ve nabzım yükseliyo. En fazla 15 gün olmuştu iki muayene arası ama şimdi 1 ay taaaa 13 temmuzda.

Ahh sörcüm nasıl bi bulantı çıktı seninkî de demek miden hassasmış sanırım.benim de bel boşluklarım yanlarım kasıklarım ağrıyo zaman zaman.
aslında 3 e ayıracak olursak; koku bulantısı
mide bulantısı :=)
psıkolojık bulantı

ay bılemıyorum kı , acaba bu bende mı kaldı, üzerime yapısmıs olmasın? psıkolojık olmasın?gün içerisinde sürekli olmuyor tabıı ki
ama her gün oluyor :=) normalde benım mide feci hassas canım

o yanlar ara sıra bende de oluyor. ama yana yatarken falan :=)

ben normalde agda yaptıramıyorum,hamıleyken hıc olmaz :KK70:
Ben de geçen gün kollarımı aldırdım hep aldırırdım ama ilk defa kıpkırmızı oldu resmen kabardı pütür pütür. Bide esmerim yani ona rağmen. Demek vücut hassas oluyo. Koldan sonra bacağa geçicektim kıza dedim yeter bayılcam yoksa takatim kalmadı :KK11: Bi taraftan midem karışıyo fln. İşimiz zor bu konuda:110:

Ben de geçen gün kollarımı aldırdım hep aldırırdım ama ilk defa kıpkırmızı oldu resmen kabardı pütür pütür. Bide esmerim yani ona rağmen. Demek vücut hassas oluyo. Koldan sonra bacağa geçicektim kıza dedim yeter bayılcam yoksa takatim kalmadı :KK11: Bi taraftan midem karışıyo fln. İşimiz zor bu konuda:110:
iyi aldırmıssın valla :=) aynen işimiz zor yaa

aslında 3 e ayıracak olursak; koku bulantısı
mide bulantısı :=)
psıkolojık bulantı

ay bılemıyorum kı , acaba bu bende mı kaldı, üzerime yapısmıs olmasın? psıkolojık olmasın?gün içerisinde sürekli olmuyor tabıı ki
ama her gün oluyor :=) normalde benım mide feci hassas canım

o yanlar ara sıra bende de oluyor. ama yana yatarken falan :=)
Nasıl bi bulantı canım yani böyle bildiğin mideni üşütürsün hasta olursun çılgın gibi bulanır ya öyle mi yoksa bendeki gibi iştahla yemek yedirmeyen hatta son lokmaları acı çektirerek yutturan böyle mide içinde bişi gezinir gibi araba tutmuş gibi bi bulantımı? Benim sabah kahvaltısında ve gece sabaha karşı wc uyandığım zaman daha şiddetli olmak üzere gün içinde midem asla normal zamanki gibi rahat dğil sürekli bi karışma hali var ama yatak döşek olmuyorum yani. Biraz düşünmemeye çalış canım.

Nasıl bi bulantı canım yani böyle bildiğin mideni üşütürsün hasta olursun çılgın gibi bulanır ya öyle mi yoksa bendeki gibi iştahla yemek yedirmeyen hatta son lokmaları acı çektirerek yutturan böyle mide içinde bişi gezinir gibi araba tutmuş gibi bi bulantımı? Benim sabah kahvaltısında ve gece sabaha karşı wc uyandığım zaman daha şiddetli olmak üzere gün içinde midem asla normal zamanki gibi rahat dğil sürekli bi karışma hali var ama yatak döşek olmuyorum yani. Biraz düşünmemeye çalış canım.
yemeklerde sorun yok, bazen yedıkten sonra bulanıyor
ama yememe engel olmuyor hiç. sabahları da oluyor gece yatacagım zaman da. gun ıcınde de oluyor tabı . zaten gerıye bişi kalmadı :=) yogunluk kokuya karsı tabı
masallah her seyın kokusu sankı burnumda gıbı

Evet canım bende öyle düşünüyorum bi sıkıntı olmasın da beklemeye razıyım. Sadece beklediğimde randevu günü çok heyecan yapıyorum tansiyonum ve nabzım yükseliyo. En fazla 15 gün olmuştu iki muayene arası ama şimdi 1 ay taaaa 13 temmuzda.
Benimde randevu gunleri tansiyonum yukseliyor normal zamanda olcuyormusun tansiyonunu canim kac cikiyor

yemeklerde sorun yok, bazen yedıkten sonra bulanıyor
ama yememe engel olmuyor hiç. sabahları da oluyor gece yatacagım zaman da. gun ıcınde de oluyor tabı . zaten gerıye bişi kalmadı :=) yogunluk kokuya karsı tabı
masallah her seyın kokusu sankı burnumda gıbı
İyi bari yemekler sorun olmuyosa en azından beslenebiliyosun. Ben karnım acıkıcak diye korkuyorum resmen :KK51: Sabah 1 yudum ekmek ağzımda eşim bişeyler söylüyo cevap vermiyorum soruyo da soruyo en son bağırdım suuuuusssss yutamıyorum zaten şunu diye gözlerim de dolmuş :KK70: Adam şok geçirdi :confused: O derece yani yemekle olan ilişkim ama onun dışında bişi yok çok şükür istifra etmedikten sonra razıyım buna :KK73:

İyi bari yemekler sorun olmuyosa en azından beslenebiliyosun. Ben karnım acıkıcak diye korkuyorum resmen :KK51: Sabah 1 yudum ekmek ağzımda eşim bişeyler söylüyo cevap vermiyorum soruyo da soruyo en son bağırdım suuuuusssss yutamıyorum zaten şunu diye gözlerim de dolmuş :KK70: Adam şok geçirdi :confused: O derece yani yemekle olan ilişkim ama onun dışında bişi yok çok şükür istifra etmedikten sonra razıyım buna :KK73:
:KK48:
ayy bende bezdım bu durumdan valla
inşallah 2 haftaya gecer. ama hiç geçmeyecekmıs gıbı, sanki hep kalacakmıs gıbı gelıyor
:KK17:

Benimde randevu gunleri tansiyonum yukseliyor normal zamanda olcuyormusun tansiyonunu canim kac cikiyor
Ölçüyorum canım hatta dur iyi aklıma geldi ölçeyim de söyleyim sana :KK66: Genelde 10/6 yada en fazla 11/7 fln çıkıyo nabzım da 85-95 arası değişiyo. Şuan 11/8 çıktı canım nabzım da 86.senin nasıl genelde. Benim randevu zamanı 13/9 oluyo nabzım da bikez 132ye çıktı bi kez de 105

kızlar cınsellık yaşayan var mı? doktor hıcbısı demedı
o yuzden bende bişi yapmıyorum :=)
doktor demedıyse tabı kı bişi olmaz
ama 3 ay gecsın dıye bakıyorum aslında :=)

Kızlar bu bulantılar ve istifralat beni mafettı kan kusuyorum artık ıkı gundur mıgdemde hıcbırsey kalmadı 3 gun once yemıstım en son bugun saat 2 gıhı meyve suyu ıctım oda gerı geldı bebegıme bırsey olmaz degıl mı o sımdı benden mı beslenıyor be onerırsınız serum mu taktırsam acaba cok kotuyum :(

Ç
kızlar cınsellık yaşayan var mı? doktor hıcbısı demedı
o yuzden bende bişi yapmıyorum :=)
doktor demedıyse tabı kı bişi olmaz
ama 3 ay gecsın dıye bakıyorum aslında :=)
çok sık olmamakla beraber, arada oluyor canım, doktor sıkıntı görmedi, bende çok sakınmak istemiyorum açıkcası.. Biraz yavaş oluyo ama oluyo :oops:

Back
X