• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ARKADASLAR HEPİNİZE GUNAYDİN VE SAGLİKLİ HAMİLELİKLER, BENDE SARİ AKİNTİ OLUYOR. DR DUN DUSUK RİSKİNDEN DEDİ. AYNİ DURUMDA OLUP DOKTORUNA SORAN VAR Mİ, COK MORALİM BOZUK
canım bendede aynı sorun vardı. doktorum normal dedi hatta ünv. hastanesinde profa bile danıştım hamilelikte normal dedi

o yönden sanslıyız, bir de ramazan geliyor, oruç tutan arkadaşlarımız için rahat olacak serin olması, ben de en azından yazlıklara gecseydik diyorum hala kazak giyiyorum yaaa
Kazakmiii:)
Ben mayistan beri pikeyle yatiyorum 3 gundur pikede fazla geliyor :))

bende mersinde yaşıyorum felaket bi sıcak var. klima çalıştırmayada korkuyorum hasta eder diye. benim için yaz demek deniz demekti e bu sene deniz de yasak bir an önce kış gelsin ya
Aynen canim klimada bas agrisi yapiyor hapsirtiyor hemen beni :(
Kis gelsinde dogsun bebisler:))

o yönden sanslıyız, bir de ramazan geliyor, oruç tutan arkadaşlarımız için rahat olacak serin olması, ben de en azından yazlıklara gecseydik diyorum hala kazak giyiyorum yaaa
Sen tutcakmisin canim oruc? Benim kendimden umudum yok...Gecenin yarisinda bile acikiyorum hadi ona dayandim diyelim (pek mumkun degilde )gunde 2 surahi su bitiriyorum onu napcam

Kızlar bugun folik asit bıraktım decavite başlıyorum kahvaltımı yaptım tok karınla başlıyorum...resmini çektim size :-)

Eklentiler

• WP_20150617_001.webp
    WP_20150617_001.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 49
Benim açımdan ve bebek açısından sıkıntı oluşturacak bir durum yok demişti doktorum o yüzden hiç öyle bir şey düşünmedik ama bayan açısından sıkıntı oluşturacak bir durum mu var acaba?
eşim araştırmış.dr serbest demesine rağmen.bayanda erken dönemlerde ağrıya neden olabilir ve rahim kasılmaları da bebeğe zarar verebilir diye okumuş.biraz da psikolojik olarak etkileniyor sanırım.hassas bu konuda.zaten bende yeni hayata döndüm.o aralar mide bulantıları ve hep uyuma isteği vardı.nadiren iyi oluyordum.daha yeni yeni güvenmeye başladı ama eskisi gibi de yapmaz.

Sen tutcakmisin canim oruc? Benim kendimden umudum yok...Gecenin yarisinda bile acikiyorum hadi ona dayandim diyelim (pek mumkun degilde )gunde 2 surahi su bitiriyorum onu napcam
bana dr sakın oruç tutma dedi.soranlar çok olmuş.bende zaten tutma niyetinde değildim.sürekli su içmen gerek, yemek önemli değil susuz kalırsan bebeğine zarar verirsin dedi.tabi ki yine de herkesin kendi kararı.dediğin gibi ani açlık patlamalarına dayanmakta zor olur.

bana dr sakın oruç tutma dedi.soranlar çok olmuş.bende zaten tutma niyetinde değildim.sürekli su içmen gerek, yemek önemli değil susuz kalırsan bebeğine zarar verirsin dedi.tabi ki yine de herkesin kendi kararı.dediğin gibi ani açlık patlamalarına dayanmakta zor olur.
Bende tutamiycam canim malesef.Rabbim durumumuzu biliyor seneye tutarim insallah.

ben birde artık kotta giyemiyorum :( valla ayağıma giycek şey bulamaz oldum. şalvar tarzı pantolon aldım dün işyerinde öğle arasında onunla rahat ettim.
Ben kapaliyim canim evde rahat edicem seyler giyiyorum ama disari icinde boydan elbise aldim.Hamile elbisesi degil ama gogus kismindan buzgulu yani karnim buyudukce rahat olsun diye oyle aldim..
Sen askili elbiseler alabilirsin illa hamile elbisesi olmasin bi beden buyuk olsun bi kac ay idare edersin

Back
X