• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim bendede ve bikac arkadasta sari acik sari akinti oluo ben doktruma sordum normal olucak dedi senin doktor neresinden uydurmuski bunu herkes olur normal derken
bence de uydurmuş.her leke düşük riski olsaydı yanmıştık yani.normalde de geliyor zaten akıntı.şimdi orda neler oluyor gayet normal karşılanıyor.benm dr um kan bile gelse korkma dedi valla.ayar oluyorum böyle korkutan dr lara.

bana sormadan çok şey anlatıyor inan ki kendi soracaklarımı unutuyorum :)) ama çaydan hiç bahsetmedi.bende çok açık içiyorum.inş bir zararı yoktur canım.cmrtsi sorarım dr a.o kdr çok soracaklarım var ki.tatile gideyim mi egzersiz yapıyım mı ağrı kesici hiç içmiyorum dayanamayacak gibi olursam ne içeyim.bazen çok şiddetli baş ağrım oluyor da..ama dr um sağolsun ilaç düşmanı ilaç vermiyor bakalım hepsi aklımda kalıcak mı?ikili test polemiği de girince işin içine..yazıyım kağıda da ordan sorayım diyorum.
Hangi şehirdesin ve doktorun kim çok merak ettim. Böyle bir doktora ihtiyacım var :(

bana sormadan çok şey anlatıyor inan ki kendi soracaklarımı unutuyorum :)) ama çaydan hiç bahsetmedi.bende çok açık içiyorum.inş bir zararı yoktur canım.cmrtsi sorarım dr a.o kdr çok soracaklarım var ki.tatile gideyim mi egzersiz yapıyım mı ağrı kesici hiç içmiyorum dayanamayacak gibi olursam ne içeyim.bazen çok şiddetli baş ağrım oluyor da..ama dr um sağolsun ilaç düşmanı ilaç vermiyor bakalım hepsi aklımda kalıcak mı?ikili test polemiği de girince işin içine..yazıyım kağıda da ordan sorayım diyorum.
Sor bakalim canim bizede haber et :)
Bende evelsi gun dayanamayip ictim parol bas agrisi icin cunku bulantidan bisey yiyemedim ac kaldim bide sicak bas agrisindan öldüm parol gecirdi cok sukur.
Bende ctesi gidiyorum guzel haberler verelim insallah :)

Sor bakalim canim bizede haber et :)
Bende evelsi gun dayanamayip ictim parol bas agrisi icin cunku bulantidan bisey yiyemedim ac kaldim bide sicak bas agrisindan öldüm parol gecirdi cok sukur.
Bende ctesi gidiyorum guzel haberler verelim insallah :)
bana ortopedistim demişti çok sıkışırsan parol iç diye.bi yaralanmam olmuştu.bebek düşünüyoruz dediğimde böyle demişti.şimdi hamileyken çok sıkışmadıkça içmemeye çalışıyorum ama dediğin o baş ağrısı çok kötüydü.tekrar olursa dayanabileceğimi hiç sanmıyorum.birde belimde ağrı oluyor benim.sanırım eskisi kadar hareket etmediğimden.onu da geçirir belki.cmrts sabah ilk randevuyu almış eşim beklemeyelim diye :KK45: haber veririm mutlaka:KK59:

bence de uydurmuş.her leke düşük riski olsaydı yanmıştık yani.normalde de geliyor zaten akıntı.şimdi orda neler oluyor gayet normal karşılanıyor.benm dr um kan bile gelse korkma dedi valla.ayar oluyorum böyle korkutan dr lara.
al bendende okdr oyuzden panik yapip durduk hep ama ben simdi alistim bide cok sukur akintim azalmaya basladi. dedign gbi benimde belimde ozellikle sag tarafimda sag ayagma vuran kemiklerimi agrtan bi agrim oluo annem erkek bebek olabilir dedi :) doktorda kemikler gelisio dedi :) ama bidaha sorucam gidince... bas agrisi icin nane yagi al canom sakaklarina burnunun cevresine sur cok ii gelio cevremdeki tum hamilelet bunu uyguluo ve sonuc iyi :) millet gider mersine ben giderim tersine bugun bunca zaman snra istifra ettm tum kahvalti gitti :(

kizlar bi arkadas kot giyemiyorum sikio demis defaktoda keten kapri buldum okdr rahatki kilo alirsam die buyuk bedeni alicaktm esim esner alma bedenini al dedi iiki dinlemisom onu bollasti okdr rahatki bedenimin bi kucugunu bile alabilirmisim tavsiye ederim alacak arkadslra varmi yokmu belli deil uzerinizde

pinkperest pinkperest canim bizide haberdar et sonuclarini :) bebisinizide gule gule buyutun. epidralo guvenmedign doktra yaptrmicaksn ben cok korkuorm agrisiz dogum yaparim die dusunuodum ama guvenemiorm o igneyi yapicak kisiye.. artik basa gelen cekilir cekicez sezeryan olursada ki ins olmaz ozamanda tam bayiltcam kendimi. bole düşünüyorum. kayinvalidem gecen yil gobek fitigndan amlyt olmustu epiduralle ama doktru cok ii tanioduk ve hicbr sikyti olmadi ayaklarinda uyusukluk kalkinca hemen dogruldu yurudu ne bas ne bel agrisi oldu ii doktru bulmak sart ama.ne yazikki cokta zor

kızlar çay içiyor musunuz? ben iğrenmiştim. mide bulantılarım geçince az da olsa içmeye başladım.evde değil de iş yerinde iyi gidiyor ya içmiyim mi sizce zararlı mı?ark lar içme dedi.günde iki bardak içiyorum en fazla.çok özlemişim çayı.daha içsem içerim ama içmiyorum.
Valla ben içiyorum 2 3 bardak birakamiyorum çayı

Kizlar benim de yaş 28 sat 14 nisan tah.doğ.tar 19 ocak 2016 ama 2. Sezeryan olduğu için 3 hafta erken alınacak bakalım şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.. Bu arada 4 yaşında bi kızım var kızıma hamileyken cinsiyetini ogrenmeden rüyamda iki kere kız doğurduğu görmüştüm. Bunda da dün erkek doğurduğumu gördüm hadi bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:
al bendende okdr oyuzden panik yapip durduk hep ama ben simdi alistim bide cok sukur akintim azalmaya basladi. dedign gbi benimde belimde ozellikle sag tarafimda sag ayagma vuran kemiklerimi agrtan bi agrim oluo annem erkek bebek olabilir dedi :) doktorda kemikler gelisio dedi :) ama bidaha sorucam gidince... bas agrisi icin nane yagi al canom sakaklarina burnunun cevresine sur cok ii gelio cevremdeki tum hamilelet bunu uyguluo ve sonuc iyi :) millet gider mersine ben giderim tersine bugun bunca zaman snra istifra ettm tum kahvalti gitti :(
Al bendende o kadar butun kahvalti bosa gitti zaten hazirlarken bulaniyodu dua ede ede yedim ama yine ayni sonu yaşadım:((((

Sizinde mi mideniz bulaniyo off aynı sıkıntı bende de var artı kusuyorum hemde dört haftalik tan beri hala geçmedi

merhaba kızlar
yazmayalı çook uzun zaman oldu.ilk hamileliğimde mide bulantısı nedir bilmiyordum,ne rahat bir hamilelik geçirmişim.şimdi bulantı yüzünden yatak döşeğim.sanki hamile değilim de hastayım.bazen de baş ağrısı tutuyor.ne zaman normale döneceğimi çok merak ediyorum.hamileliğin bir tadını çıkaramadım,okuduğum kadarıyla çoğumuz da aynı şikayetler var.inşallah hepimiz bir an önce düzeliriz.
dün hastaneye gittim ikili test için.bir aydır görmüyordum bebişimi.en son kalp atışlarını duymuştuk.bir de baktım ki bir bebek oluvermiş,eli, kolu ,bacağı, burnu herşeyi vardı :))) görünce çok duygulandım.ben mide bulantılarıyla boğuşurken o kendi kendine büyüyüvermiş :) bu arada ilk oğlumun kalp atış hızı 170 'di.bu bebişim de 170.acaba bu da mı erkek diye düşünüyorum.ama belirtiler çok farklı.oğlumda bulantı filan hiç olmamıştı.o yüzden de kız mı acaba diyorum:))ne olursa olsun sağlıklı,hayırlı ve ömürlü bir evlat olsun,hepimizin evlatları da.
ayrıca hayırlı ramazanlar diliyorum.oğlumda iki yıl borçlanmıştım,iki yıl daha eklenecek bu borca artık.

Canim da benimde tam tersi 4 yaşında bi kızım var. Bi kere bile midem bulanmadi. Çok rahat hamilelik gecirdim. Şimdi daha hamile oldugumu ogrenmeden midem bulanmaya ve kusmaya başladım. Valla bilmiyorum cinsiyet le mi alakali ama her hamilelik farklı geçermis. Hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin allahim

Back
X