merhaba kızlar
yazmayalı çook uzun zaman oldu.ilk hamileliğimde mide bulantısı nedir bilmiyordum,ne rahat bir hamilelik geçirmişim.şimdi bulantı yüzünden yatak döşeğim.sanki hamile değilim de hastayım.bazen de baş ağrısı tutuyor.ne zaman normale döneceğimi çok merak ediyorum.hamileliğin bir tadını çıkaramadım,okuduğum kadarıyla çoğumuz da aynı şikayetler var.inşallah hepimiz bir an önce düzeliriz.
dün hastaneye gittim ikili test için.bir aydır görmüyordum bebişimi.en son kalp atışlarını duymuştuk.bir de baktım ki bir bebek oluvermiş,eli, kolu ,bacağı, burnu herşeyi vardı :))) görünce çok duygulandım.ben mide bulantılarıyla boğuşurken o kendi kendine büyüyüvermiş :) bu arada ilk oğlumun kalp atış hızı 170 'di.bu bebişim de 170.acaba bu da mı erkek diye düşünüyorum.ama belirtiler çok farklı.oğlumda bulantı filan hiç olmamıştı.o yüzden de kız mı acaba diyorum:))ne olursa olsun sağlıklı,hayırlı ve ömürlü bir evlat olsun,hepimizin evlatları da.
ayrıca hayırlı ramazanlar diliyorum.oğlumda iki yıl borçlanmıştım,iki yıl daha eklenecek bu borca artık.