• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

peki o testleri yaptırmadan ultrasonda bir sorun olduğunu görebilir değil mi?
ya hiç kafasına birşey takmayan, rahat hamilelik geçirenlere ne kadar özeniyorum:KK43:
evet canım 24. haftada ayrıntılı ultrasonda test yapılmadanda görülebiliyormuş. bende senin gibiyim millet rahat rahat doğuruyo demekki fazla bilmekte iyi değil

oo süper cok romantık :) doktoruna sordunmu ,ucaklamı gidiceksınız arabaylamı ? yolculuk ıcın bısey dedımı? ben bu haftasonu degıl ondan sonrakı haftasonu gıdıcem doktora ozaman sorucam.
Doktora ilk öğrendiğimde sormuştum birşey olmaz demişti. Zaten 11.haftamı doldurmuş olucam hemen hemen. Uçakla gidicez canım. Bizim randevu 8temmuzdaya çok var :(

seninle aynı fikirdeyim bir ek daha sadece yataktan da bulantım olmadan kalkmak istiyorum:KK51:
Bende yataktan bazen bulantiyla bazen normal kalkiyorum normal kalktigimda sevindirik oluyorum oh guzel bi kahvalti yapayim bebegimde beslensin artik diyorum ama nerdeeee mutfaga girdigim anda hersey degisiyor..12.haftadan sonra gecermiki:(

bende eutrox 50 lıkten 3 tablet alıyorum .cok sukur bıraz kendıme geldım ,sanırım normale dönmeye basladı hormonlar:)
Canim bende 3 yıldır hashimoto tiroid var ilac kullaniyorum her sabah gebeliktede aynen devam hatta 9.haftada ilac almadan baktirdim 4 kusur cikti doza ayni devam et dedi ama belki ctesi yine bakilir ayda 1 baktir dedi bana doktorum..

Canım komşum şöyle yaptı. Alyansını bir ipe bağladı. Bileğimin üzerine koydu ve ipi yavaşça yukarı kaldırdı. Yüzük sallanmaya başlıyor. Eğer ileri geri giderse erkek, kendi etrafında daireler çizerse kız olurmuş. Sonra aynı şeyi yüzük durana kadar tekrarlıyor. Benim ilki oğlan zaten. Beş kere yaptırdım beşinde de aynı sırayla aynı hareketler çıktı. Merak işte, neler yaptırıyor.:KK70::KK70:
iyimis canim bende denim bakalm ne cikicak :)

Bende yataktan bazen bulantiyla bazen normal kalkiyorum normal kalktigimda sevindirik oluyorum oh guzel bi kahvalti yapayim bebegimde beslensin artik diyorum ama nerdeeee mutfaga girdigim anda hersey degisiyor..12.haftadan sonra gecermiki:KK43:
inş. geçer canım. neyseki bebeklerin bizim yediklerimize henüz ihtiyaçları yok. yoksa bizimle birlikte aç kalırlardı:KK48:

bende denizin dibinde yaşayıp denize giremeyenlerdenim:mad: mikrop ve aşırı su baskısı iyi olmaz dedi bana napalım bu sene bebiş için denizsiz:KK51:liğe katlanıcam

aayyy ne kötü ben denize girmeden yaşayamam ki ya :rolleyes: belki üç aydan sonra su baskısı bişi yapmaz cnm ama mikrobu bilemiyorum.temiz denizde de vardır mikroplar.öyle derse katlancaz tabiki ne yapalım ama ben çok gördüm hamile plajlarda:KK37:

hmmm cnm teşekkürler.3 4 km de epey çokmuş o kadar yapabilsek hiç kilo almayız ve hemen doğururuz valla :KK70:
bizim bi komsu var atom karinca gbi zayifta boyuda kisa ilk gebelignde hic evdr durmadi pazarliklari tasidi agir seyleri 4.kata cikardi oyuzden dogumum cok kolay oldu dio normal dogum. smdi ikinciye hamile 6 aylik haftasonu gordum hic karni yok kiziyla potir pitir evdede hic durmuo hep gezio. peh dedim ben 2 saat ayakta durdm lekelenmem basladi bunda tik yok masallah bunyeyle alakali bence keske bende ole olabilseydm hem kilo almion hem kolay doguruon :)

Canım komşum şöyle yaptı. Alyansını bir ipe bağladı. Bileğimin üzerine koydu ve ipi yavaşça yukarı kaldırdı. Yüzük sallanmaya başlıyor. Eğer ileri geri giderse erkek, kendi etrafında daireler çizerse kız olurmuş. Sonra aynı şeyi yüzük durana kadar tekrarlıyor. Benim ilki oğlan zaten. Beş kere yaptırdım beşinde de aynı sırayla aynı hareketler çıktı. Merak işte, neler yaptırıyor.:KK70::KK70:
biz onu çocukluğumuzda bile yapıyorduk. benim ilki erkek ikincisi kız çıkardı :KK31:

aayyy ne kötü ben denize girmeden yaşayamam ki ya :rolleyes: belki üç aydan sonra su baskısı bişi yapmaz cnm ama mikrobu bilemiyorum.temiz denizde de vardır mikroplar.öyle derse katlancaz tabiki ne yapalım ama ben çok gördüm hamile plajlarda:KK37:
e türk milleti olarak herşeyi pisletmekte üzerimize yok. geçen gün deniz kıyısına gittik en azından eşim girsin denize dedim. insanlar poşetten tut karpuz kabuklarına kadar herşeyi denize atmışlar. tabi ki o denizde her türlü mikrop olur

Evet ama annelik psikolojisi sanki ben yemeyince oda ac gibi hissediyorum :))
Ayy daha ilk cocuum annelik moduna girdim coktaaan:)
hiçbişi olmaz canım öyle düşünme. depolardan yiyor annesi zaten henüz.yakında iştahlar açılacak merak etme.o zaman bir süre sonra yediklerin ona gidecek.sadece çok su iç tatlım

c
canım 3lü teste çoğu doktor gerekli görmüyor. 24. haftada ayrıntılıda görünür nasılsa diye düşünüyorlar ama bence herşeyin önlemini önlemini önceden almak gerekiyo. yaşayan birisi olarak söylüyorum benim bebeğim 18 haftalıkken mecburi sonlandırıldı ama 3 lü test sayesinde öğrendim. eğer testi yaptırmasaydım 24. haftada öğrenicektim ve herşey çok daha zor olacaktı. o yüzden ben bütün testlerin yapılmasından yanayım ama zaten 3lü test temiz çıkınca 4lü yapılmıyomuş
canim cok uzuldum allahim bunu saglicakla kucagina almayi nasip etsin. 3lu ve 4 lude neye bakiolar acaba

e türk milleti olarak herşeyi pisletmekte üzerimize yok. geçen gün deniz kıyısına gittik en azından eşim girsin denize dedim. insanlar poşetten tut karpuz kabuklarına kadar herşeyi denize atmışlar. tabi ki o denizde her türlü mikrop olur
aaayy ona ben normalde de girmem.otellerin özel denizi de mi olmuyor.bu seferde yanındaki işer ne bilcen dimi:confused:

Evet ama annelik psikolojisi sanki ben yemeyince oda ac gibi hissediyorum :))
Ayy daha ilk cocuum annelik moduna girdim coktaaan:)
benimde 3 hamileliğim. ama inş. ilk anneliğim olucak. insan her an bişey olcak diye endişe ediyor. doktor 4 hafta sonra kontrol deyince o kadar uzun zaman olurmu ya bebeğime bişey olursa diye öyle bi tepki vermişim ki doktor ve hemşiresi gülme krizine girdi:KK70:

Back
X