• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım maşallah 2 gündür rahatım. sadece acıktığımda aşırı bulantı geliyor.
dünden beri kokulara karşı aşırı hassasiyet başladı :) idare edip gidioz elhamdulillah.
sen nasılsın
Iyi bari çok sevindim benimde baştan beri hassasiyet devam ediyor ve açıkınca bende mide bulantısı oluyor ama çıkartmıyorum ama sürekli az yiyip sık yiyorum ve ara öğünlerimi hiç atlamıyorum.... Çok çok şükür bende bebeğim de iyiyiz ;)

senin cinsiyeti belli olur kesiiinnnn ikili de yaptıracak mısın?:KK49:
evet ya çok heycanlıyımmmm.baksana kk bile tahminde bulunmaya başlamış cinsiyetle ilgili takvimde :KK70: canım yaptırırım ben tabiki.sen yaptırcak mısın? bir arkadaş birşey anlatmış daha önce yaşadığı bir tecrübe, ikilide anne içinde sıkıntı olabileceği çıkıyormuş.başka bir ark ta erken doğum riski vs gibi bişiler çıkıyor demiş dr u diye anlatmış.ona göre önlemler alınırmış.o yüzden yaptırmak lazım :KK30::KK69:

Iyi bari çok sevindim benimde baştan beri hassasiyet devam ediyor ve açıkınca bende mide bulantısı oluyor ama çıkartmıyorum ama sürekli az yiyip sık yiyorum ve ara öğünlerimi hiç atlamıyorum.... Çok çok şükür bende bebeğim de iyiyiz :KK66:
maşallah maşallah maşallah :)

Sizin ilk kontrolden itibaren mi 5 gün öndeydi ?
Benim son gittiğimde 5 gün önde çıktı anlayamadım :KK49:
Önde gidenler hamilelik takviminizi düzeltin bence önde gitmesi çok iyimiş ve genelde sonuna kadar önde gidermis :KK45:dogumda ona göre genelde daha önce oluyormuş bilginize

Günaydın anneler... az önce uyandım bisey dikkatimi çekti kalçalarim büyümüş ya benim bugün 9+0 oldum ne çabuk çıkmış ya şimdiden böyleyse 9 aya füze kadar olurlar kesin rüyamda erkek görmüştüm ama sanırım ikinci kızım gelecek

Günaydın anneler... az önce uyandım bisey dikkatimi çekti kalçalarim büyümüş ya benim bugün 9+0 oldum ne çabuk çıkmış ya şimdiden böyleyse 9 aya füze kadar olurlar kesin rüyamda erkek görmüştüm ama sanırım ikinci kızım gelecek
benimde kalçadan başladı :KK70:

canım bence doktoruna danış doktorum bana deniz 3-4 aylık olana kadar yasak dedi
evet sorucam bende canım. zaten gideceğimiz tarihte 3.5 aylık olmuş olucaz.azıcık şüphe ile yanaşsa yine gitmem valla.başka şehirde de kanama vs olsa ne yaparız acaba onu da bilmiyorum ama hareket etmek istiyorum ve rahatlamakta iyi gelecektir.

[QUO="Yasuda85, post: 41426004, member: 682209"]Öncelikle ense ölçüsü almaya çalıştı canım. Devamlı hareket halinde olduğu için biraz uzun sürdü alması. O kadar komikki ayaklarıyla kendini ittiriyor, eller oynuyor bir rahat durmadı=) Burun kemiğini gösterdi, popo ve ense arasını ölçtü. Ölçerken çok sessiz olduğu ve dikkatle ekrana baktığı için ben stres oldum. Bir şy mi var diyorum durmadan, en son açıkladı herşey iyi normal gibisinden. Sonra tek tek anlatmaya başladı. Organlarını gösterdi, kalp atış hızına baktı ama hangi organlardı inan o panikle anlamadım:) bana herşey normal demesi yetti. 3'lü ve 4'lü ye gerek görmüyorum dedi . Sizler yaptıracak mısınız?[/QUOTE]
ben yaptricam canim 6 ay onun pişman ligini yasayamam daha cok stres olurum ne gerekiosa hepsini yaptricam :)

Önde gidenler hamilelik takviminizi düzeltin bence önde gitmesi çok iyimiş ve genelde sonuna kadar önde gidermis :KK45:dogumda ona göre genelde daha önce oluyormuş bilginize
Ben bu hafta kontrole gidip sonucuna göre değişmeyi planlıyorum. Başından beri önde gitmiyordu son konrolde öyle çıkınca emin olamadım hatta acaba şeker hastası mıyım diye düşünmeye başlamıştım :KK45:

belli olmaz ama böyle şeyler hep doğru çıkıyor canım ilkinde de büyümemiş miydi :KK68: erkek çocukta iyidir :KK15:
İlkinde 6. aya kadar karnım belli olmamıştı. Kalçalarım abartılı büyümemişti. Dimdik kocaman bir karnım vardı doğuma yakın. :anneadayı: Ama bunda karnım çok erken belirginleşti. Şekli ilkine benziyo ama bu kadar çabuk olması fark. Allah hayırlısını versin tabi ama bir daha çocuk muhtemelen düşünmeyeceğim için kız olsun isterdim. :KK36:

kızlar dr a sordunuz mu yürüyüş yapabiliyor muyuz? egzersiz? ve tatile gidebiliyor muyuz? ben bi an önce denize girmek istiyorummmmm.çokta yararlıymış

3 ay olduktan sonra gebelik normal seyrindeyse yürüyüş ve hafif egzersiz de sıkıntı yok,
3 ay dolmadan yine gebelikte kanama vs sıkıntı yoksa 3 ya da 4 km yürüyüş yapılabilinir. ama tempolu değil

Evet bende kalça büyüyünce kız diye biliyorum ilk kızım da öyle oldu. Akşam bana da amcakizim yuzuk testi yaptı yuzuk dairesel döndü kız oluyo de mi. :)
Aynen. Benim ilki düz gidip geldi, ikincisi yuvarlak. Daha garibi 3. yuvarlak ve dördüncü düz. Sonra durdu. (Durana kadar yapılıyormuş) Yani buna göre de 2 kızım 2 oğlum olacak toplam :KK57::KK57::KK57:Kız olması hoş ama sonraki iki tane hiç işime gelmedi :KK17::KK17::KK17:

Back
X