• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ıkı gecedır kız bebek goruyorum :)
4 yaşında da bi kızım var onun da cinsiyetini ogrenmeden iki kere doğum yaptım ikisi de kızdı doğru çıktı ama bu sefer erkek gördüğüm halde kalçalarimdan dolayı kız diyorum bakalım ne olacak 3 hafta sonra ikili taramam var doktor söyleyecek mi merak ediyorum

Kızlar iki gündür kasıklarım çok ağrıyor sol taraf sanırım miyom o tarafta.korkuyorum da ağrıdan dolayı devlete gitsem bakarlarmı ki ?Salı günü doktorla randevum var onumu beklesem.Offff bebeğim iyidir umarım

Kızlar iki gündür kasıklarım çok ağrıyor sol taraf sanırım miyom o tarafta.korkuyorum da ağrıdan dolayı devlete gitsem bakarlarmı ki ?Salı günü doktorla randevum var onumu beklesem.Offff bebeğim iyidir umarım
Dr unu ara sor cnm belki erken cagirir.bosver devleti bilmedgn dr kotu kotu konusur moralin bozulur.ama bildgn biri varsa gideblrsn.

kızlar ben babalar günü için bunu alıyorum nasıl sizce? eşim kız istiyor diye pembe almayı düşünüyorum

ilk_babalar_gunu_bebek_onlugu~41889_600_600.jpg
Bence cok hos

Sağol canım Sincandaymış galiba uzak da sayılmaz Batıkentte Olacağım ben de araştırayım zaten sezeryan Olacağım insallah çok acı çektim ilkinde o yüzden bu sefer çok tedirgin ve kararsızım..
Canim ben koru hastanesi anil hanima gidiyorum.cokda memnunum istersen arastir.tavsiye ederim yani

merhabalar herkese sayfalar çok hızlı ilerliyor oku oku bitiremedim ben kilo almadım ama acayip midem eziliyor açmışım gibi yanıyor midem herkesler iyi çok şükür ben hala kabızlığıma çözüm bulamadım temmuzun 3 ünde kontrolüm var cinsiyet tahminini merak ediyorum :anneadayı:

Dr unu ara sor cnm belki erken cagirir.bosver devleti bilmedgn dr kotu kotu konusur moralin bozulur.ama bildgn biri varsa gideblrsn.
ben doktor değişikliği yapıcam bu gideceğim doktora ilk defa gidicem.Devletteki doktora daha önce gittim .Offf Kabızlıkta var odamı ağrı yapıyor bilmiyorum.Ben daha önce hiç kabız olmamıştım :)

baş ağrısından duramıyorum dünden beri, kafayı yiyeceğim, ağladım artık dün :KK43: çok kötüyüm çokkkk
Tatlım sabah benimde delicesine ağrıyodu. Doktora danıştım günde 1tane parol alabilirsin demişti. Aldım ve 1saate geçti. yalnız çok su iç oda geçiriyomuş. İlaçla birlikte sabahtır litrelik şişeyle geziyorum

evet ya çok heycanlıyımmmm.baksana kk bile tahminde bulunmaya başlamış cinsiyetle ilgili takvimde :KK70: canım yaptırırım ben tabiki.sen yaptırcak mısın? bir arkadaş birşey anlatmış daha önce yaşadığı bir tecrübe, ikilide anne içinde sıkıntı olabileceği çıkıyormuş.başka bir ark ta erken doğum riski vs gibi bişiler çıkıyor demiş dr u diye anlatmış.ona göre önlemler alınırmış.o yüzden yaptırmak lazım :KK30::KK69:
gördüm insallah saglıklı olurlar da cinsiyetleri hiç önemli değil, ikili yaptırmak şart ben de yaptırcam salı günü randevum işte kan alıcak doktorum, cinsiyete de bakarız:, habersiz bırakma bizi =)

Karnı patlıcak gibi gergin olan varmı? Düngece zor uyudum resmen. Karnım büyüdü desem o da değil daha erken henüz 9 haftalığız. Gaz olsa bu ne biçim gaz :KK48:

Ben dün çok kötü uyudum ya :( Karnım şişmeye başladı o kadar gerilme agrısı oldu ki karnımda saga dön sola dön evde gezdim durdum, sanki spor yapmışım da kaslarım hamlamış gibi ağrım oldu :( lierac catlak kremi kullanıyordum, onu sürdüm yumusasın biraz diye, sonra uyumuş kalmışım

Sağol canım Sincandaymış galiba uzak da sayılmaz Batıkentte Olacağım ben de araştırayım zaten sezeryan Olacağım insallah çok acı çektim ilkinde o yüzden bu sefer çok tedirgin ve kararsızım..
Çukurambardaki merkezinde canim benim gittigim.tabiki iyi arastir ozaman canim

Back
X