- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #9.921
Aaaaa hani gecicekti 12.haftadaBebişlerimmmm 2li testimi yaptırdım çarşamba günü çok basit bir işlemmiş usg ile ilk başta kontrol ediyor bir takım anket yapıyor kilo ilk bebek mi sigara kullanıyor musun şeker vs var mı gibisinden. Usg ile bebeğin vücut taramasını yapıyor ellerini ayaklarını bacaklarını kafasını kontrol ediyor. Kaç günlük olduğunu teyitleştiriliyor uyuşuyor mu diye. Ardından anneye gösteriyor kollarını bacaklarını :) Ve kan testi yapıyor, çarşamba günü 10da yaptırdım cuma günü 14:00 da sonuçlarım çıkacak. Doktor ben pipiş göremiyorum dedi :) Benim oğlum kızda olabilirmişSağlıklı olsunlarda ne olurlarsa olsun cinsiyeti hiiiç önemli değil annecikler inşallah sizlerde de bir sorun yoktur hepiniz çoook çoook iyisinizdir.
12 haftada mide bulantıları haaat saffada artıyor bilginiz olsun 7-8-9 hak getire :) Öpüldünüz :)
Butun hayallerim suya dustu bak simdi....
Neyse belki geçer diye teselli edeyim kendimi :)
Insallah sonuclarin coook guzel cikar canim saglikla kucagina alirsin oglusunu yada kizini aman saglikli olsunda onemli degil dedigin gibi...1 aya kadar net sonucta belli olur zaten :)