• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şokllardaym bir kızım vardı ikiz hamileymişim maşaşlhh ikisinin de kalp atışını duydum . Kafamda deli sorular kzıımı normal doğurdum bunlar nasıl olur 2 yaşına kadar emzirdim ilkiz bebeklerde süt yetmiyorr düşünüp duruyom deli gibi ama çokk sevindim garip oldum yaa szinle paylaşayım dedim :) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşalllahh dua edin bana

Selam kızlar bugun kesey görmeye gittik çok Şükür kesemizi gördük Hemde bize bi süpriz daha oldu Hemde son anda oda sonradan bir kese daha gördük Kesenin birinin içi daha siyahtı belirgindi dieri sonradan görülücek kadar beyazdı dierine göre belirgin değildi ikisinide resmini verdi doktorum haftay tekrar çağırdı hem kalp atışı için Hemde Dier ikinci kesenin akıbeti için büyümüş MÜ gelişmemiş mi haftaya belli olucak öğrendim ÖĞRENELİ bi tuhafım hiç bulamayan midem bu sabah bulandı ama cok yoruldum sabah sabah makinaya Bulaşık dizerken Eğilip kalktıkça midem buladı başım döndü kaldıkça ben 3düşğk yapmış riskli bir hamilelik geçiren biriyim inşallah bi sorun olmaz Eğilip kalktıktan sonra birkaç defa Şuan ayakta duramadım o derece kötü oldum tansiyonum düştü SANIRM bebeklerime bişi olucak diye cok panik Atağım eşime yalvarıyorum nolur masayı topla makinaya koy diye ama tamam tamam diyip umrunda değil Allah etmesin bu bebeklerim de düşerse birdaha şansım yok çünkü varımızı yogunuzu harcadık tedavide Allah'ım hepimize yardım etsin
hiçbir şey bebekelerinden önemli değil bırak evi bok götürsün benim de ikizmiş bugun öğrendimmm :)))

Canim.ben 9.haftada gittim en son bu ctesi bidaha gidiyorum 11+4 oluyorum ense kalinligi ve ikili test icin bakalim belki tahmin eder :)
Bu takvim niyeyse onden gidiyo oysa doktorun dedigi dogumm tarihini girdim

evet benım takcımde coşmuş önden gidiyor :) halbukı ben 7 haftalıgım daha :) .2 li testte genelde goruyolar .cinsiyet farketmıyor ama insan merak edıyor tabı :)

kızlar şokllardaym bir kızım vardı ikiz hamileymişim maşaşlhh ikisinin de kalp atışını duydum . Kafamda deli sorular kzıımı normal doğurdum bunlar nasıl olur 2 yaşına kadar emzirdim ilkiz bebeklerde süt yetmiyorr düşünüp duruyom deli gibi ama çokk sevindim garip oldum yaa szinle paylaşayım dedim :) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşalllahh dua edin bana
Daha önceki ultrasonda çıkmamış mıydı?? Çok güzel birşey yaaa. :KK60:

evet benım takcımde coşmuş önden gidiyor :) halbukı ben 7 haftalıgım daha :) .2 li testte genelde goruyolar .cinsiyet farketmıyor ama insan merak edıyor tabı :)
Yaniii tamam saglikli olsunlarda insan merak ediyo hayallerimiz bile karisik pembemi mavimi karar verelim artik :p

biz çeşme düşündük ,hem daha serin oluyor hemde istanbula daha yakın ,yoksa ben bu sene fethiye ıstıyodum . arabayla gıdıcez canım bi aksılık olmazsa, ama doktora sormadım işte, sen sordunmu? siz neyle gıtceksınız?
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde sormuştum. Ozaman bebek hareketleneceği için sorun olmaz demişti. Uçakla gidicez biz canım

Ayy ne guzel ya ucu beraber saglikla buyusunler insallah :)

Daha önceki ultrasonda çıkmamış mıydı?? Çok güzel birşey yaaa. :KK60:
hayır canım çıkmadı kist gibi bişey var dedi doktor zaten bir kese içinde iki bebek var bbebekelr büyünce görebildi başka doktor :)) kese küçükkken göremedielr anlamdım bend e iki kese olması gerekmemz mi görebilirdi aslında

Kızlar dayanamadım bizim evin yakınındaki devlet hastanesine gittim.Ağrımın biraz fazla olduğunu söyledim.Usg baktı miyom biraz daha büyümüş sanırım.Kanaman vs olmadığı sürece korkma dedi.pıt pıtımı gösterdi usg biraz bastırdı kolları bacakları nasıl hareket ediyor.Bir tuhaf oldum.minicik elleri ayakları popişini ittiriyor .çok mutlu oldum.İnşallah myom daha fazla büyüyüp bebeğin yerini azaltmaz.Dua edin benim için

hayır canım çıkmadı kist gibi bişey var dedi doktor zaten bir kese içinde iki bebek var bbebekelr büyünce görebildi başka doktor :)) kese küçükkken göremedielr anlamdım bend e iki kese olması gerekmemz mi görebilirdi aslında
Çok güzel ama gerçekten. Çok sevindim. Ben de yaklaşık 3 hafta önce girdim en son ultrasona ama tek kese vardı. Çok isterdim ikiz demesini :anneadayı::KK200:

Bebişlerimmmm 2li testimi yaptırdım çarşamba günü çok basit bir işlemmiş usg ile ilk başta kontrol ediyor bir takım anket yapıyor kilo ilk bebek mi sigara kullanıyor musun şeker vs var mı gibisinden. Usg ile bebeğin vücut taramasını yapıyor ellerini ayaklarını bacaklarını kafasını kontrol ediyor. Kaç günlük olduğunu teyitleştiriliyor uyuşuyor mu diye. Ardından anneye gösteriyor kollarını bacaklarını :) Ve kan testi yapıyor, çarşamba günü 10da yaptırdım cuma günü 14:00 da sonuçlarım çıkacak. Doktor ben pipiş göremiyorum dedi :) Benim oğlum kızda olabilirmiş :KK43: Sağlıklı olsunlarda ne olurlarsa olsun cinsiyeti hiiiç önemli değil annecikler inşallah sizlerde de bir sorun yoktur hepiniz çoook çoook iyisinizdir.

12 haftada mide bulantıları haaat saffada artıyor bilginiz olsun 7-8-9 hak getire :) Öpüldünüz :)
şimdi oldumu bu ya o kadar güzel güzel anlattın o son cümleyle bütün hayalleri yıktın ama:mad:

Canım gözünüz aydın :) Allah yardımcın olur düşünme şimdiden. ikiz olduğunu tam olarak ne kadarlıkken öğrendin?

Saol tatlım ben sormuştum. Doktor bir tane parol alabilirsin demişti. Alınca geçti şükürler olsun. Allah kimseye hamileyken baş ağrısı vermesin ya
canim benm huyum deildir hap icmek hamile deilkende cekerdim o agriyi icmezdm smdi hic icmem sabahtan beri fenalardayim ama icmicem nane yagi ii geldi ama kokusunu alinca midem bulanio yikadim gecti biraz. bugun uyu uyan o yapti heralde bana sersem gbiyim

Back
X