• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimmmm 2li testimi yaptırdım çarşamba günü çok basit bir işlemmiş usg ile ilk başta kontrol ediyor bir takım anket yapıyor kilo ilk bebek mi sigara kullanıyor musun şeker vs var mı gibisinden. Usg ile bebeğin vücut taramasını yapıyor ellerini ayaklarını bacaklarını kafasını kontrol ediyor. Kaç günlük olduğunu teyitleştiriliyor uyuşuyor mu diye. Ardından anneye gösteriyor kollarını bacaklarını :) Ve kan testi yapıyor, çarşamba günü 10da yaptırdım cuma günü 14:00 da sonuçlarım çıkacak. Doktor ben pipiş göremiyorum dedi :) Benim oğlum kızda olabilirmiş :KK43: Sağlıklı olsunlarda ne olurlarsa olsun cinsiyeti hiiiç önemli değil annecikler inşallah sizlerde de bir sorun yoktur hepiniz çoook çoook iyisinizdir.

12 haftada mide bulantıları haaat saffada artıyor bilginiz olsun 7-8-9 hak getire :) Öpüldünüz :)
gozun aydin canimmm darisi basimiza:) bizlerdr cokkk iyiyiz iste buralardayız :)

canim benm huyum deildir hap icmek hamile deilkende cekerdim o agriyi icmezdm smdi hic icmem sabahtan beri fenalardayim ama icmicem nane yagi ii geldi ama kokusunu alinca midem bulanio yikadim gecti biraz. bugun uyu uyan o yapti heralde bana sersem gbiyim
Bende öğrendiğimden beri ilkkez ilaç kullandım ama dayanabilecek durumda değildim canım. Yoksa bulantılara mide yanmalarına dayandım hep. İnşallh geçer. Bende çok uyudum uyandım ondan mıdorki

Bende öğrendiğimden beri ilkkez ilaç kullandım ama dayanabilecek durumda değildim canım. Yoksa bulantılara mide yanmalarına dayandım hep. İnşallh geçer. Bende çok uyudum uyandım ondan mıdorki
canim brbben normalde uyumam hep erken kalkarm kalktmmi uyumam uyuyamam bugun zorladm kendimi bidr disarda apartmanda cok ses oldu iice sinir oldm hepsi tetikledi diye düşünüyorum

dimi :) hissiyat ne peki :) ben hep erkek hıssedıorum ,fallarımdada hep erkek cıkardı ,çin takvımıne görede erkek cıkıo
Hislerim hep erkek valla canim cinde oyle diyo benimkide erkek cocuguna duskun ama heralde beni uzmemek icin kiz bence diyo :D Bakalim ctesi belki supriz yapar doktor soyler :)

Back
X