• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mide bulantısından nefes alamaz oldum . Sürekli bulanıyor sadece yemek yerken idare eder oluyor. Oturduğum yerde bile sürekli öğürüyorum. Nezaman geçicek yaa. Bi arkadaşta 12. haftada bile geçmiyor demiş korktum valla. Birinci hamileliğimde 4.ayın başında geçmişti sanki ama. bundan korkuyorum. Farklı gibi geliyor. Eşimde dalga geçiyor. sen unutmuşsun diyor Kaan dada aynı böyleydin diyor.
Canım, bulantı kişiden kişiye, bebekten bebeğe değişir, kendini sakın şartlama :) ben 11 oldum bugün çok azaldı çoook şükür :) azıcık gez dolaş veya yakın birine git kal bir kaç gün. Emin ol iyi gelecek :))

Sana dun gece cevap verdim icin rahat etsin diye normalde uyumam gerekiyodu gerci bana cevap atmamisin ama canin sagolsun:)))bu sorunuda elimden geldigi kaar cevapliyim 2aydir icen biri olarak evet cok uyku yapar bas donmesi cok yapar tek kalmamaya calis dusa esin evde yokken girme mide bulantisida yapiyo ama en cok bas donmesi doktorumu aradim normal dedi icenlerse oluyomus vajinadan kullaninca olmuyomus ama onuda ben beceremiyodum gerci sonradan vajinadanda enfeksyon fitili almaya basladim gecmis olsun canim korkma hic Allah istesin bebegimizi yeterki..

canım benim ben herkese cevap yazdım sandım valla kusura bakma. çok teşekkür ederim tekrar bilgiler için. beceremediğim için yutmaya başladım artık . haftaya kontrole gidince sorcam doktora acaba devam etmem gerek mi diye. bi şey öğrenirsem ekstra size de yazarım.

tekrar kusura bakma canım ben yazdıgma eminim anlamadım noldu?

evet hatta simdi de var aslında hareket etmeyince yok, egilirken kasarken kendimi oluyor, dün yattım uyudum, şimdi de hafif var, noluyo kızlar valla nazar duası okuyalım hepimiz için

Bugun yorma kendini uzanmaya calis canim...Aynen okuyalim valla Rabbim meleklerimizi korusun

kızlar ben ikili test yaptırmıycam , eğer yaptırınca karnımın içinde çocuga tedavi amaçlı müdahele ediliyorsa yaptırcam yoksa yaptırmıycam sorcam bi doktora.

4 yaşında da bi kızım var onun da cinsiyetini ogrenmeden iki kere doğum yaptım ikisi de kızdı doğru
Ne karanlık ne ışık hiçbirşey fayda etmiyo. Benim migrenin falan yokya biranda başladı

Kızlar keske basım agrısada mıgdem bulanmasa 2 haftadıe dogru duzgun hıcbırsey yenedım sabır sabır dedım kendımı perısan ettım su an yıne asırı derecede bulanıyor istifra etmemek ıcın kendımı zor tutuyorum artık su bıle gerı gelıyor keske basım agrısa...

Kızlar keske basım agrısada mıgdem bulanmasa 2 haftadıe dogru duzgun hıcbırsey yenedım sabır sabır dedım kendımı perısan ettım su an yıne asırı derecede bulanıyor istifra etmemek ıcın kendımı zor tutuyorum artık su bıle gerı gelıyor keske basım agrısa...
Onu da isteme, baş ağrısından da mide bulanıyor, yemek yenmiyor. Ya sen çok zorlandın :/ Allah yardımcın olsun..

bebek iyice yerleşiyor canım korkma bence. Kanama olmadığı sürece hiç korkulacak birşey yok. Yavaş yavaş bebek rahim üstünden yukarı doğru çıkıyormuş bu aralar. Rahim de iyice büyüdüğü için etrafındaki bağlar geriliyor. çok endişe ediyorsan doktoruna sor bence ama için rahat olsun benimde ouyor hafada 1-2:KK43:
Cnm aradım doktorumu idrar tahlili yapılması gerekiyor dedi

Onu da isteme, baş ağrısından da mide bulanıyor, yemek yenmiyor. Ya sen çok zorlandın :/ Allah yardımcın olsun..
Evet kuzum vallahı cok kotu oluyorum ya yine şükrediyorum o kadar cok cocuk sahıbı olmak ısteyen anneler var kı cok sukur dıyorum ama yıne de kendımı kotu hıssedıyorum tam dıyorum gectı yıne baslıyor nefret eder oldum tum yemeklerden ben ki bir oturusta 3 tabak yemek yerdım sımdı corbayı zor bıtırıyorum Allah ım yardımcımız olsun su zor gunler gecsın artık hamılelıgımızın tadına varalım :(

Back
X