• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2 3 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum, o zaman kesin söyler :)) dayanırsam tabii
3 hafta sonra gel demişti en son bana
bende 1 ay sonra gıderım dıye dusundum ve 3 gün sonra 1 ay olacak. bende 1 hafta sonra gıdeyım dedim.
e şimdi bayramda gırece araya onlar tatıle cıkarlar :=) o yuzden bu ay 2 kere gıtmeyı düşünüyorum
bir de bayramdan 1 hafta önce :=)

o kadar çok şeye bakıyorum ki zor oluyo hem kıza hem erkeğe bakmak :KK48:

aynen elim hep maviye gidiyo ama hadı bakalım :D 1 2 yer kestirdim gözüme ama ,onlara bakıcam, e-bebek , h&m ,joker,mothercare,bide bostancıda hello var,orası cok güzel, eger karşıya yolun düşerse mutlaka bostancıda ugrayın derım

aynen elim hep maviye gidiyo ama hadı bakalım :KK70: 1 2 yer kestirdim gözüme ama ,onlara bakıcam, e-bebek , h&m ,joker,mothercare,bide bostancıda hello var,orası cok güzel, eger karşıya yolun düşerse mutlaka bostancıda ugrayın derım
benimde hep maviye gidiyo ama eşim tam tersi pembeden yana hayırlısı olsun artık:KK48: ümraniye kurtköye çok gidiyorum. Olmadı bebiş için gideriz :KK48: ayın 27 sinde randevum var 11+1 oluyorum belli olmaz galiba

kıyafet olarak ben pek bişi almayı düşünmüyorum
bebişe belirli bir süre hani şu patıkli ve cıt cıtlı badıler oluyor ya
işta onlardan alıcam sadece.. arastırmalarım ve tecrubelılerden anladıgım kadarıyla en çok kullandıkları sey bu tarz seyler olmus.
hele ki markalı ayakkabılar almayın, zaten bebekler ayakkabı giymez bır müddet ve çabuk buyuyolar
yani, bebeklik döneminde çocgu çok rahat gıydırmek lazım

kıyafet olarak ben pek bişi almayı düşünmüyorum
bebişe belirli bir süre hani şu patıkli ve cıt cıtlı badıler oluyor ya
işta onlardan alıcam sadece.. arastırmalarım ve tecrubelılerden anladıgım kadarıyla en çok kullandıkları sey bu tarz seyler olmus.
hele ki markalı ayakkabılar almayın, zaten bebekler ayakkabı giymez bır müddet ve çabuk buyuyolar
yani, bebeklik döneminde çocgu çok rahat gıydırmek lazım
Ennn çok, kusmuk bezi :KK45: en küçük boy külotlu çorap, çıtçıtlı body, ve eldiven :))

Oyy ramazan ayı yemek yapma anlamında zor geçecek sanırım. Bi gün iyiym bi gün kötü. Demin yemeği fırına verdim ama okadar tiksinmeyle yaptığım yemeği yiyebilirmiyim bilmiyorum :110: Kocamın önüne bi tabak yemek koyacak ne anne var ne kayınvalide amaaaann duygusala bağladım şuan :KK61:

kızlar bıktım ya şu bir haftadır sorunlarımdan, idrar yolu iltihabı çıktı doktor ilaç falan verdi artık bol su içiyorum ama sol kasığım çok ağrıyor sizinde ağrınız var mı kasık bölgelerinizde :(

Back
X