• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim.hepimize nasip etsin ins.su an belli degil dedi.bir ay sonra.bende dedim sen anlamssindir diye goruntuden anlasiliyormus diye ama yok oyle bisey dedi.su haftada tahminde bulununca yanlsi cikabilio dedi ama bence kiz.erkek olsa bu haftada belli oluyomus.
Canım Rabbim hayırlısını sağlıklısını ve uzun ömürlüsünü versin hepimize sonra herkesin Gönlündekini versin inşallah... Valla ne yapayım ben çok merak ediyorum ve heyecanlıyorum;)

Kizlar mrb doktordan geldim ben nurtopu gibi idrar yolu enfeksiyonum olmus gecen haftadan beri gece idrara cikamama sikayetim vardi ama ne yanma ne agri baska hicbirsey yok 2 tane antibiyotik verdi moralim bozuldu biraz gebelikte sik oluyomus prospektuste ozellikle yaziyo gebelikte kullanimi guvenli diye ama icim hic rahat diil boyle iste dikkat edin kendinize az bi yanmaniz falan olursa ihmal etmeyin bu arada benim idrar tahlolinde hic birsey cikmadi ayrintili ultrasonda cikti

Sıkma canını bol bol su iç benimde var enfeksiyon 3 4 lt den fazla su içmeye çalışıyorum. Hamilelikte çok sık görülüyor geçmiş olsun canım

Kizlar mrb doktordan geldim ben nurtopu gibi idrar yolu enfeksiyonum olmus gecen haftadan beri gece idrara cikamama sikayetim vardi ama ne yanma ne agri baska hicbirsey yok 2 tane antibiyotik verdi moralim bozuldu biraz gebelikte sik oluyomus prospektuste ozellikle yaziyo gebelikte kullanimi guvenli diye ama icim hic rahat diil boyle iste dikkat edin kendinize az bi yanmaniz falan olursa ihmal etmeyin bu arada benim idrar tahlolinde hic birsey cikmadi ayrintili ultrasonda cikti
Aaaa büyük şansızlık geçmiş olsun canım...

canım benimde ağrım çok fazla lekelenmelerimde oluyor.2 gecedir ağrıdan uyku uyuyamıyorum.Dayanıklıyımdır öyle kolay kolay alayan biri değilimdir ama artık ağrıdan acıdan hıçkıra hıçkıra ağladım.Hamileliğimin başından beri ağrım var çünkü miyomlarım var.ama son 3 gündür çok şiddetli yatıyorum sürekli.Perşembe günü gittim doktora pıt pıtımın hareketlerini gördüm çok mutlu oldum.Doktor banada ağrılarının olması normal hem rahim büyüyor hemde miyomum var oda büyümüş o yüzden bu denli ağrın oluyor dedi.Kanamanda olabilir korkma dedi.Bende ne yapacağımı şaşırdım.Salı günü asıl doktorumla randevum var yeni seçtiğim bir doktor bakalım o neler diyecek.İnşallah çektiğimiz acılar biran önce biter ve bebeklerimiz bizimle olur
Canimmm telefinum kafayi yemis simdi gordum yazdiklatini bende grupta bi benim mi agriyo demistim cok zor kuzum az once camasir sepeti tasiyayim dedim 2aydan snra ama karnim suan kopacak gibi yatmaya devam ediyrm belim cok agridi..bende pkoluyum ondan mi acaba canim ck gecmis olsun ck zor ya ben kalbi durmasn diye korkuym hep ck agriyinca korkuyo insan sende morardin mi benim gibi kuzum ben patol iciyorum cok aciyo diye insallah kuzum minnoslarimiz bizimleolsun

Canim bendede oldu cok dikkat etmeme ragmen fitil verdi zorlq kullandm pek beceremedim ama cok su ictim deli gibi gecti masallah dieyimde korkma ama gecirmeye bak su ic erken dogumu sagliyomus cunku cok gecmis olsun

Canimmm telefinum kafayi yemis simdi gordum yazdiklatini bende grupta bi benim mi agriyo demistim cok zor kuzum az once camasir sepeti tasiyayim dedim 2aydan snra ama karnim suan kopacak gibi yatmaya devam ediyrm belim cok agridi..bende pkoluyum ondan mi acaba canim ck gecmis olsun ck zor ya ben kalbi durmasn diye korkuym hep ck agriyinca korkuyo insan sende morardin mi benim gibi kuzum ben patol iciyorum cok aciyo diye insallah kuzum minnoslarimiz bizimleolsun
morarma yok canım ama ağrı çok fazla var progestan kullanıyorum düşük olmasın diye Allahım sağlıkla sıhatle minnaklarımızı kucağımıza alalım

Hehehhe sorma ya ama benim canım 2 defa bişeler istedi aserdim yani....içim yanıyor hep açık yerlerde olmak istiyorum ve dikkat ettim açık yerlerde iyi yiyorum evde gitmiyor resmen :KK53: seni bol bol çarşıya çıkarmak lazım git lokantalarin önünde otur kokla :KK70::KK70::KK71:
Hava guzellesiyo canim bursada yesil mis gibidir simdi aksamlari yuru..biz elit seyler cekioz teyzesi yanmis kahve calvin gibi pahali parfumler esim diyo milletyemek aserir sen koku:)

Huhuuuu biz geldik :KK76:
Bebisim 12 haftadaymis benim hesabima gore 3 gun ondeyiz sata uyumluymus ama cok sukur....
Ense kalinligi 1.27 mm sanirim boy uzunlugu oluyo crp 50.65mm cikti..
Pzt gunu ikili test sonuclarini alicaz insallah..
Bel agrisi normalmis crinon jeli bitir daha kullanma dedi cok şükür kurtuldum ondan
:KK9:
Ayrica gebelikten beri 2bucuk kilo almistim 3 kilo vermisim 20gundur:KK20:
Decavit verdi tiroid ilacina ayni devam et dedi
Amaaa cinsiyet demedi bidahaki kontrol 16.haftada bakalim belki o zaman der :KK46:
Buda fotomuzz:anneadayı::KK200:
canimmm masallahhh Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bizimde sonuclarimizin iyi cikmasini nasip etsin buyumus bebis :) yuzu nasil belli yavrumun :) seninde gozun aydin kotu gunler geride kaldi insallah :)

canimmm masallahhh Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bizimde sonuclarimizin iyi cikmasini nasip etsin buyumus bebis :) yuzu nasil belli yavrumun :) seninde gozun aydin kotu gunler geride kaldi insallah :)
Cok sagol canim evet insallah evhamli gunler geride kaldi :)
Gerci bizim endiselerimiz bitmez :)
Evet cok sukur buyumus yaa minicik gozunun yeri omurgasi falan ay dogsun hemen yaa opup kokliyim hemen :)
Sen ne zaman gidiosun canim doktora?

Ha bu arada ben doktoruma da sormuştum normal dedi. Zaten daha önce çok ağır bi sistit geçirmiş biri olarak iltihaptan kaynaklı akıntıyı anlarsın diyebilirim. Çünkü o zaman idrara çıkmak tam bi eziyete dönüyo oakadar kötü bi yanma oluyo ki dayanabilmek mümkün değil. Aslında okadar kurcalamamak lazım diyorum ben de ama en ufak farklılıkta ödümüz kopuyo. Bende de bugün değişik bi bel ağrısı var ona taktım şuan:confused:
ya sarı akıntı koyulaştı hastaneyi aradım kahveye dönmediği sürece sorun yok ptsi doktorunuza görünün dedi ama benim içim rahat değil hiç kahveye döncek gibi hissediyorum yanma ağrı fln yok ama stresten mide bulantım tavan yaptı şu an :KK43:

canimmmmmmmm nasi belli uc boyutlu sanirim goruntu masallah annesiii erkek mi :) sonuclar nasidi allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet cnm uc boyutlu :) amin insallah..cinsiyet bir ay sonra dedi dr.ikili test sonucu haftaya cikacak ama dr cok saglikli son adet tarihi ile uyumlu dedi canmmm.hadi sira sizde:)

Ay masallah canim ne kadar buyumusler yaa bende 12.haftaya girmisim sendemi öyle?
Sanki senin cihaz farkli gibi daha belirgin masallah
Masallah canm sizede..evet uc boyutlu usg.seninki de hareketli mi bizim ki cok hareketli.tam uc ayligiz.sata gore tam yuzde yuz uyumlu dedi.nasi buyumus ya herseyleri de var :)

Back
X