- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #11.421
Canım benim çok çok geçmiş olsun , küçük bir ihtimalde bile olsa patolojiye vs gönderiyorlar. Hiç kötüye yormayalım ,smear testinden sonra süphelenip sonra sonucu iyi çıkan en yakın örnek annem biliyor musun ? Yolladılar patolojiye parçayı ,gayet te temiz çıktı , çok korkmuuştuk biz de ama iyi haberi alınca havalara uçtukk.Lütfen canım senden çok çok rica ediyoeum üzülme bebegine de bişey olmayacak ,sağlıkla da kucagına alacaksın ,huzurla mutlulukla neşeyle de büyüteceksinpinkperest .
Biliyorsun ilk günden beri daha eşimiz dostumuz doğru düzgün bilmezken herşeyi birbirimizle paylaştık biz...Ne kadar forumlardan da olsa aynı duyguları aynı heyecanları mutlulukları paylaşıyoruz, bebeklerimiz olunca da yeni başlıklarda hepberaber olacagız Allah kısmet ederse..Sen hiç kötü şeyler getirmiyorsun aklına ...Ferah tutuyorsun içini ; hepimiz çok dua ediyoruz, hem hamileyiz ,dualarımız kabul olur hepimizin...Allah'ım inşallah sana yolladıgımız tüm iyi dilekleri dualarımızı kabul etsin ,ben hiç üzücü birşey olacak gibi düşünmüyorum hissetmiyorum hayatım ,inan bana ..
Canım benimm yaa kıyamam sizlere, iyi ki varsınız gözlerim dolu dolu inan ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. İyi ki varsınız sizler. İyi ki tanımışız birbirlerimizi.. Rabbim darda kalan herkesin yardımcısı olsun.