- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.041
Aşk olsun yağın sende ne işi varÖyle miyim kız deme böyle sonra yağlarım eriyor zayıflıyorum bak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun yağın sende ne işi varÖyle miyim kız deme böyle sonra yağlarım eriyor zayıflıyorum bak![]()
Allah sabır versin sıcaklr zor, ankara'ya gelin daha bu hafta ısındı47 kilo mu hehe ben 55e düştüm dahabirşey olmaz canım bebek iyiyse sıkıntı yok bu aydan sonra alınır zaten.çok sıcak burası çok terliyorum ondan zayıflamış olabilirim tabi
Haha yağ tulumu o tartıyı bozmuş en son doktora kendi tartısıyla gidiyormuş öyle diyollaa ben öyle duydum onların yalancısıyım
napim arkadaşım ya kilo almam lazımmış doktorum senin kilonda genç kızlar ergenliğe geçiş yapıyor kilo alman şart dedii boyumda 1.65kilo vermek isteyenler takılın bana garanti açlıktan depoları tüketirsiniz
![]()
Haha yağ tulumu o tartıyı bozmuş en son doktora kendi tartısıyla gidiyormuş öyle diyollaa ben öyle duydum onların yalancısıyım![]()
Canım ben cimcimin kurbanıyımBak geliyorum orayaaaİkinizde üstüne oturaciğimmmmm
Pink kalk diye inleticiğimmmm sizleri![]()
Canım ben cimcimin kurbanıyım![]()
ahahahha sorumluluğu alıyorum o zamanKız yanlış olmuş yağ tulumu olan chibi_chibiydi pink beni yolar şimdi![]()
Anammmm getti bizim bebisler bebeğim daha ana karninda siddete maruz kalıyorBak geliyorum orayaaaİkinizde üstüne oturaciğimmmmm
Pink kalk diye inleticiğimmmm sizleri![]()
Şimdi bukadar masrafa gerek yok cnm affett onu
O saatte kim alacak seni kız uyurum ben o saatte.
hee beni affetsin demi çok doğru ateşe ver sonra itfaiye çağır yok öyle 3 kuruşa 5 köfte yahni yaparım seniŞimdi bukadar masrafa gerek yok cnm affett onu![]()
O saatte kim alacak seni kız uyurum ben o saatte.
hee beni affetsin demi çok doğru ateşe ver sonra itfaiye çağır yok öyle 3 kuruşa 5 köfte yahni yaparım seni![]()
Banada erkek dedi canım 2li taramaya. Ama erken olduğunu düşünüyorum.merhaba kızlar ben cuma günü 2li test yaptırdım doktor erkek gibi gördüm dedi size diyen oldu mu ?
47'den 48'e çıkmışım :)Acaba bebiş mi tüketti yap depolarını annesi
ben de kilo alamıyorum 47 kiloda kaldım, fırça yiyeceğim yine doktordaan
Ne yumurta ne balık 2 aydır kuru bir tosttan başka birşey yiyemiyorum.onu yiyebildigime şükür ediyorum. Yoksa acııııım. Zaten bebek ilk aylarda anneden aldigiyla beslenmiyor. Daha sonralarda çok önemli. Suan yaşıyacak kadar yiyebiliyorum.Anladım canımmm..bende normalde çok yemezdm ama mecburiyettn yiyorum..daha doğrusu haftada bir yemeye çalışıorum eylül ekim bi gelse balık haftada 2yemeyi planlıorum :)
Bende yumurta yiyemiorum napcam onu bilmiorum![]()
Bu sıcakta ikiside yenmiyor zaten ikiside kokuyor ben hep soğuk sandvic yiyorum çok iyi geliyorNe yumurta ne balık 2 aydır kuru bir tosttan başka birşey yiyemiyorum.onu yiyebildigime şükür ediyorum. Yoksa acııııım. Zaten bebek ilk aylarda anneden aldigiyla beslenmiyor. Daha sonralarda çok önemli. Suan yaşıyacak kadar yiyebiliyorum.