• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar istanbulda ki annelere ücretsiz pilates dersi veriliyor. Ama yarışma kazananlara :)
Bakın sizde https://instagram.com/p/4tgfWgQ676/?taken-by=annelutfen

anne-lutfen-pilates-ucretsiz-pilates-dersi.webp

Besiktastami çıks uzak....aaa bişe dicem karşıda çok güzel bebek alışveriş yerleri varmış biliyomusunuz nereler olduğunu benim ark hep karşıdan almıştı herseyi hemde bi geleyimde detaylı ogreneyim ondan

Valla bebeğim benim favorim İstinyePark , Cevahir onun haricinde eminönünden çok alışveriş yapacağım ben HavuzluHan diye bir yer var harika ötesi.

bende balik yiyemedim daha çünkü ilçede balık yok acaba konserve balık zararlımıdırçbide bu haftalarda sag kasık ağrısı normalmiş drum öyle dedi

Canım peki bundan da gerekli fosforu Omega 3'u alabiliyormuyuz bende balık et tavuktan tiksindim ama bunu salatanın üzerine dökerim hiç olmadı

Valla bebişim ben de forumda okumuştum haftaya gideceğim doktora gittiğimde sorayım bende senin gibiyim. Balıkçının önünden geçemiyorum... Balık diyince bile öğürüyorum düşün hassasiyetimi...

Kızlar benim içim hiç rahat değil. Cuma 2 li için doktora gittiğimde kanama alanı var dinlen Demişti doktor. Bu cuma kontrole gidicem. Evde dinleniyorum. Bide pruloton iğne vurdurdum ne olur ne olmaz diye. Kanama ne alemdedir sizce? İçim içimi yiyo bebeğe bişey olacak diye. Alttan gelen herhangi bir lekelenmem falanda yok. Napcsğımı bilemedim. Hafifte sağ kasığımda Ağrı var :KK61:

Kuyruk sokumuna göre tahmin yapılıyor yanılma payı da olabiliyor tabi alınan çıktılarda ama doktor bakarken anlar bunu.kızlarda kuyruk sokumu daha paralel oluyor doğum yaptığımız için kuyruk sokumumuz kıvrık değildir bizim.erkekler de daha kıvrık olur kuyruk sokumuna bakarak cinsiyet tahmini yapılıyor yani buna göre ölçüm uzunsa kız kisaysa erkek olur

Canım selam, benimkine de bakabilir misin, doktor %80 kız dedi, çıkıntı da kız gibi duruyor ama bir de sen bakabilirsen sevinirim, teşekkürler şimdiden :)

Eklentiler

• 686.webp
    686.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 123
@msg38 selaaam :)) banada yorum yapabilir misin ? 9 gün sonra öğrenicem cinsiyeti çook merak ediyorum :) ben baktım baktım anlamadım :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar benim içim hiç rahat değil. Cuma 2 li için doktora gittiğimde kanama alanı var dinlen Demişti doktor. Bu cuma kontrole gidicem. Evde dinleniyorum. Bide pruloton iğne vurdurdum ne olur ne olmaz diye. Kanama ne alemdedir sizce? İçim içimi yiyo bebeğe bişey olacak diye. Alttan gelen herhangi bir lekelenmem falanda yok. Napcsğımı bilemedim. Hafifte sağ kasığımda Ağrı var :KK61:

Canım lekelenmen yoksa korkma, demek ki kanaman yok çok fazla, İnşallah kesilmiştir de tamamen.. Kendini üzme, çok fazla stres de iyi değil bu dönemde, bol bol yat dinlen, İnşallah iyi haberler alırsın Cuma günü, gönlünü ferah tut :KK15:

Canım lekelenmen yoksa korkma, demek ki kanaman yok çok fazla, İnşallah kesilmiştir de tamamen.. Kendini üzme, çok fazla stres de iyi değil bu dönemde, bol bol yat dinlen, İnşallah iyi haberler alırsın Cuma günü, gönlünü ferah tut :KK15:
Kök saldım kanepeye :KK76: cinsiyet tahminini kim yapıyor ya bu sayfada. Tutuyomu ki.

Kızlar yattiginizda elinizi karniniza koyunca birsey hissediyormusunuz? Böyle sertlik yada kipirdi. Benim Karnım bomboş gibi .aksamlari karnimda gerginlik oluyor ama sabahları yumuşacık.

Tunaydın hamişler .bizde çarşamba gidecegiz 2 li test için .bulantılardan kurtuldum ama uyku ve uyuşukluk hali devam ediyor. Evi toparlamam lazım hiç bişey yapaSIM gelmiyor .bakalım farklı cinsiyete bi bebek sahibi olacabılecekmıyız yoksa kızları 3luyecekmıyım :KK19:

Back
X