- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.061
AYNEN canım. Sıcak yemekte yenmiyor.Bu sıcakta ikiside yenmiyor zaten ikiside kokuyor ben hep soğuk sandvic yiyorum çok iyi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYNEN canım. Sıcak yemekte yenmiyor.Bu sıcakta ikiside yenmiyor zaten ikiside kokuyor ben hep soğuk sandvic yiyorum çok iyi geliyor
Besiktastami çıks uzak....aaa bişe dicem karşıda çok güzel bebek alışveriş yerleri varmış biliyomusunuz nereler olduğunu benim ark hep karşıdan almıştı herseyi hemde bi geleyimde detaylı ogreneyim ondanKızlar istanbulda ki annelere ücretsiz pilates dersi veriliyor. Ama yarışma kazananlara :)
Bakın sizde https://instagram.com/p/4tgfWgQ676/?taken-by=annelutfen
Eki Görüntüle 1575000
Besiktastami çıks uzak....aaa bişe dicem karşıda çok güzel bebek alışveriş yerleri varmış biliyomusunuz nereler olduğunu benim ark hep karşıdan almıştı herseyi hemde bi geleyimde detaylı ogreneyim ondan
Kızlar istanbulda ki annelere ücretsiz pilates dersi veriliyor. Ama yarışma kazananlara :)
Bakın sizde https://instagram.com/p/4tgfWgQ676/?taken-by=annelutfen
Eki Görüntüle 1575000
Günaydınnn canımcımmm:)
İyi ki paylaştın ben de hamile yoga ve pilatesi arıyorum hem de beşiktaşta![]()
Canım peki bundan da gerekli fosforu Omega 3'u alabiliyormuyuz bende balık et tavuktan tiksindim ama bunu salatanın üzerine dökerim hiç olmadıKonserve zararlı bebeğim böyle vakumlu poşetlerdekinden yiyebilirmişiz.
Eki Görüntüle 1575009
Canım peki bundan da gerekli fosforu Omega 3'u alabiliyormuyuz bende balık et tavuktan tiksindim ama bunu salatanın üzerine dökerim hiç olmadı
Kuyruk sokumuna göre tahmin yapılıyor yanılma payı da olabiliyor tabi alınan çıktılarda ama doktor bakarken anlar bunu.kızlarda kuyruk sokumu daha paralel oluyor doğum yaptığımız için kuyruk sokumumuz kıvrık değildir bizim.erkekler de daha kıvrık olur kuyruk sokumuna bakarak cinsiyet tahmini yapılıyor yani buna göre ölçüm uzunsa kız kisaysa erkek olur
bende balik yiyemedim daha çünkü ilçede balık yok acaba konserve balık zararlımıdırçbide bu haftalarda sag kasık ağrısı normalmiş drum öyle dedi
Konserve zararlı bebeğim böyle vakumlu poşetlerdekinden yiyebilirmişiz.
Eki Görüntüle 1575009
Kızlar benim içim hiç rahat değil. Cuma 2 li için doktora gittiğimde kanama alanı var dinlen Demişti doktor. Bu cuma kontrole gidicem. Evde dinleniyorum. Bide pruloton iğne vurdurdum ne olur ne olmaz diye. Kanama ne alemdedir sizce? İçim içimi yiyo bebeğe bişey olacak diye. Alttan gelen herhangi bir lekelenmem falanda yok. Napcsğımı bilemedim. Hafifte sağ kasığımda Ağrı var![]()
Kök saldım kanepeyeCanım lekelenmen yoksa korkma, demek ki kanaman yok çok fazla, İnşallah kesilmiştir de tamamen.. Kendini üzme, çok fazla stres de iyi değil bu dönemde, bol bol yat dinlen, İnşallah iyi haberler alırsın Cuma günü, gönlünü ferah tut![]()