• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

%100Kiz canım seninki

Burda kac haftalık canım kıza benziyor

Kim ben mii ne zaman kim dedi ne dedi

Canım ben kayseriliyim ama tayin dolayısıyla malatyadayim şimdilik eylülde tunceliye gidiyoruz.pink beni dövmeye geliyor saygı değer arkadaşım cimcimin yüzünden pink bana saldırdı halbuki şurada hanım hanımcık oturuyordum
Aaa şark yapmadınız mı daha?

Bacım hemşerini yolmaya gidiyorum malatyadaymış şimdilerde:-)

%100Kiz canım seninki

Burda kac haftalık canım kıza benziyor

Kim ben mii ne zaman kim dedi ne dedi

Canım ben kayseriliyim ama tayin dolayısıyla malatyadayim şimdilik eylülde tunceliye gidiyoruz.pink beni dövmeye geliyor saygı değer arkadaşım cimcimin yüzünden pink bana saldırdı halbuki şurada hanım hanımcık oturuyordum
Kızzz sen malatya nın neresindesin?
MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana ayyhhh memleket hasreti depreşti
pinkperest pinkperest yettim gari sen kavga ederken ben ana baba hasreti gideririm gidiş dönüş al biletleri :KK70:

Yapmaz mıyız bebişim 3.şarka gidiyoruz biz ilk hakkari sonra malatya sonra tunceli batı kesmiyor bizi aileye ne kadar uzak o kadar iyi.burası eşimin ailesine 1.5 saat uzaklıkta onlardan uzaklaşmak adına doğuya gitmek istedim pisman değilim
Ne iş yapıyonuz kız asker polis?
Kaynanadan kacayim diye doluya tutulma :KK53:

Ne iş yapıyonuz kız asker polis?
Kaynanadan kacayim diye doluya tutulma :KK53:
Eşim polis canım ben ebeyim eşim özel harekatta batıya da gitsek yanımda kalmıyor bari doğuya gideyimde birlikte olalım. 1 aydır yoktu geçen hafta geldi agustos başında tekrar gidecek 1 aylığına

Eşim polis canım ben ebeyim eşim özel harekatta batıya da gitsek yanımda kalmıyor bari doğuya gideyimde birlikte olalım. 1 aydır yoktu geçen hafta geldi agustos başında tekrar gidecek 1 aylığına
Hmm anladım canım Allah ayirmasin benim eşimde polis ;)
Ebesin demek ha iyiymiş bizi dogurtursun artık :21:

Yapmaz mıyız bebişim 3.şarka gidiyoruz biz ilk hakkari sonra malatya sonra tunceli batı kesmiyor bizi aileye ne kadar uzak o kadar iyi.burası eşimin ailesine 1.5 saat uzaklıkta onlardan uzaklaşmak adına doğuya gitmek istedim pisman değilim
Benim herif küçük daha o zaman. İlk şarkı. Bu sene ipka verdi. Seneye Ankara'ya gidiyoruz.

Kızlarrrr ben doktora geldim yahuu ağrım çokk şimdi ben doktora akıntım var desem alttanmı bakar yoksa idrara mı bakar çabukkk yazınnnnnn heler

Back
X