• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnnnnn sevinmemmi kuşum yoldayimmm eve gidiyoruz ben en baştan beri erkek hissediyordum zaten bu arada beta tutmadı Benin 74 falan cikmisti

Oy ne bileyim bebeğim kız istiyorduk ya biz ondan dedim :) Tabii ki sevinir benim kuşummm. :) Darısı bizim cinsiyetlere artık :) Aynen bebeğim demek ki doktorun dediğin gibi aslı yok :(

Günaydın güzel anneler..hamileliğimi ilk burda paylaşmıştım sayfa yeni açılmıştı o zman ama bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzülüp stres yaptıgım için cok sık girmedim cok şükür riskli süreci atlattık.geçen hafta ben oğlum olacağını öğrendm:) bu kadar erken öğreneceğimi tahmn etmiyordm baska doktra gittm o da erkek büyük ihtimal dedi..Rabbim hepimize sağlıklı hamilelk süreci yaşatsn
hayırlı olsun oğluşun :=)
cinsiyetler genelde 12 haftada söylenıyor
tabii işin ehli doktor gerek

Kızlar benim içim hiç rahat değil. Cuma 2 li için doktora gittiğimde kanama alanı var dinlen Demişti doktor. Bu cuma kontrole gidicem. Evde dinleniyorum. Bide pruloton iğne vurdurdum ne olur ne olmaz diye. Kanama ne alemdedir sizce? İçim içimi yiyo bebeğe bişey olacak diye. Alttan gelen herhangi bir lekelenmem falanda yok. Napcsğımı bilemedim. Hafifte sağ kasığımda Ağrı var :KK61:
sağ kasıkta ara sıra benımde agrı oluyor. iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun
inşallah hayırlısıyla bişi olmayacak bebikine :KK46::nazar:

Bugün yaptığım kahvaltıyı açıklıyorum efenim. Yoğurt eşliğinde pilav. İlk defa böyle bişi başıma geldi. Amaaa nası canım istedi. Sağlıklı beslenmede üstüme yok cidden. En azından kahvaltılarım normaldi. O da anormalleşti. Ooof

Bugün yaptığım kahvaltıyı açıklıyorum efenim. Yoğurt eşliğinde pilav. İlk defa böyle bişi başıma geldi. Amaaa nası canım istedi. Sağlıklı beslenmede üstüme yok cidden. En azından kahvaltılarım normaldi. O da anormalleşti. Ooof
Canım pirinç pilavı iyi değil hamilelikte. Çok canın isteyince 1 Kaşık al bırak.

Back
X