• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sanki spora gitmeye vaktin olcakta. Unut sen sporu :KK76::KK30:
Eylülde bi anaokulu açıyorum Allah kısmet ederse. Çocuk da doğumdan bi kaç ay sonra kayınvalidem ile kalır yada annemle bilemiyorum. Bir müddet sonra da benimle inşallah. O yüzden vaktim olur diye düşünüyorum. Büyüdükçe öğretmenlerİn başına kalır sıpacık ben de spora :)

Selamlar... Cok sık giremiyorum sayfalar basini alip gidiyor. İnsallah hekes iyidir:)
Kontrolden geliyorum. Cin takvimi, surrender'in gonderdigi hucre yenilenmeso teoremi, ruyalarim, herkesin icine dogan erkegi isaret edyordu. %80 de erkek:) aksi olsa bi daha bakin emin mksiniz diyecektim zaten o kadar emindik erkek olduguna:) gerci bi yanim hala kiz iatiyor ama hayirlisi olsun. Bi dahaki kiz olur, bu da abilik yapar korur kardesini :))
Buyudukce, bebege benzedikce, hareketlerni gordukce insan daha cok hamile gibi hissediyor kendinj... Her gecen gun daha duygusal...
Simdiden ozledim:)
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu...
Ama cok zormus anne olmak. Bugun tartildim 5 kilo vermksim. Zaten ideal kilomun altindaydim iyice yolda yuruyemiyorum. Mutfaktan yatak odasina giderken koridorda oturup dinlenip gidiyorum :( :)

Eylülde bi anaokulu açıyorum Allah kısmet ederse. Çocuk da doğumdan bi kaç ay sonra kayınvalidem ile kalır yada annemle bilemiyorum. Bir müddet sonra da benimle inşallah. O yüzden vaktim olur diye düşünüyorum. Büyüdükçe öğretmenlerİn başına kalır sıpacık ben de spora :)
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden sen Plan'ı yapmışsın çoktan kim tutar seni

Selamlar... Cok sık giremiyorum sayfalar basini alip gidiyor. İnsallah hekes iyidir:)
Kontrolden geliyorum. Cin takvimi, surrender'in gonderdigi hucre yenilenmeso teoremi, ruyalarim, herkesin icine dogan erkegi isaret edyordu. %80 de erkek:) aksi olsa bi daha bakin emin mksiniz diyecektim zaten o kadar emindik erkek olduguna:) gerci bi yanim hala kiz iatiyor ama hayirlisi olsun. Bi dahaki kiz olur, bu da abilik yapar korur kardesini :))
Buyudukce, bebege benzedikce, hareketlerni gordukce insan daha cok hamile gibi hissediyor kendinj... Her gecen gun daha duygusal...
Simdiden ozledim:)
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu...
Ama cok zormus anne olmak. Bugun tartildim 5 kilo vermksim. Zaten ideal kilomun altindaydim iyice yolda yuruyemiyorum. Mutfaktan yatak odasina giderken koridorda oturup dinlenip gidiyorum :KK43: :)
Selam canım MaşAllah cinsiyetini öğrenmişsin, sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil...
Bulantılardan dolayı mı bu kadar kilo verdin bende 3 kilo verdim, çok çabuk yoruluyordum ki sen iki oda arasında gidip gelirken yoruluyormuşsun.. Rabbim yardımcın olsun.. Peki bu durumu söyledin mi doktoruna?

Aiiyyyy hayırlı olsun ama kıskanıyorum yaaaaaaa :KK12: en son ben öğrenecekmişim gibi geliyo, öarşamba randevum var. Eşim işten izin aldı cinsiyet öğrenicez diye. Öğrenemezsek oturur ağlarım yaniiiii :oops:
Oğrenirsin merak etme zamanı gelmişş :-)

Back
X