- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.221
o gelınce alıntı yapa yapa gelır heraldeYok kız şaka yapıyorum herkes bana soruyor diyorsun yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o gelınce alıntı yapa yapa gelır heraldeYok kız şaka yapıyorum herkes bana soruyor diyorsun yaa![]()
ben sek severimIçindeki minerallerin miktarını hesaplıyolar 2 şişe ediyo. Ben bide limon sıkıyom içine ohhhhh
eşimle izliyorduk bızZombileri seyrettim ful bölüm baya Hoşuma gitti psikopata bağladım zaten
:))) Merakla bekliyorum o zaman.. Sevgilerimizleeo gelınce alıntı yapa yapa gelır heralde![]()
Eylülde bi anaokulu açıyorum Allah kısmet ederse. Çocuk da doğumdan bi kaç ay sonra kayınvalidem ile kalır yada annemle bilemiyorum. Bir müddet sonra da benimle inşallah. O yüzden vaktim olur diye düşünüyorum. Büyüdükçe öğretmenlerİn başına kalır sıpacık ben de spora :)Sanki spora gitmeye vaktin olcakta. Unut sen sporu![]()
zombiler mi walking dead o mu ben onu hiç izlemedimZombileri seyrettim ful bölüm baya Hoşuma gitti psikopata bağladım zaten
yes ::=)zombiler mi walking dead o mu ben onu hiç izlemedim
Ahh ben izledim izlemez olaydım. Bir hafta zombi kovaladım, zombiden kaçtımzombiler mi walking dead o mu ben onu hiç izlemedim
Yanınada beyaz peynir kavun. Dellendirmeyin benii aşeriyom zateben sek severim![]()
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden sen Plan'ı yapmışsın çoktan kim tutar seniEylülde bi anaokulu açıyorum Allah kısmet ederse. Çocuk da doğumdan bi kaç ay sonra kayınvalidem ile kalır yada annemle bilemiyorum. Bir müddet sonra da benimle inşallah. O yüzden vaktim olur diye düşünüyorum. Büyüdükçe öğretmenlerİn başına kalır sıpacık ben de spora :)
1 bölüm izle hoşuna giderse diğerlerinide izlersin zaten. Ben beğendim güzeldi. Bi tek o kadına sinir oldum Kocasının en yakın arkadaşıyla yattı bide hamile kaldı ondan uyuz karızombiler mi walking dead o mu ben onu hiç izlemedim
Selam canım MaşAllah cinsiyetini öğrenmişsin, sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil...Selamlar... Cok sık giremiyorum sayfalar basini alip gidiyor. İnsallah hekes iyidir:)
Kontrolden geliyorum. Cin takvimi, surrender'in gonderdigi hucre yenilenmeso teoremi, ruyalarim, herkesin icine dogan erkegi isaret edyordu. %80 de erkek:) aksi olsa bi daha bakin emin mksiniz diyecektim zaten o kadar emindik erkek olduguna:) gerci bi yanim hala kiz iatiyor ama hayirlisi olsun. Bi dahaki kiz olur, bu da abilik yapar korur kardesini :))
Buyudukce, bebege benzedikce, hareketlerni gordukce insan daha cok hamile gibi hissediyor kendinj... Her gecen gun daha duygusal...
Simdiden ozledim:)
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu...
Ama cok zormus anne olmak. Bugun tartildim 5 kilo vermksim. Zaten ideal kilomun altindaydim iyice yolda yuruyemiyorum. Mutfaktan yatak odasina giderken koridorda oturup dinlenip gidiyorum:)
Oğrenirsin merak etme zamanı gelmişşAiiyyyy hayırlı olsun ama kıskanıyorum yaaaaaaaen son ben öğrenecekmişim gibi geliyo, öarşamba randevum var. Eşim işten izin aldı cinsiyet öğrenicez diye. Öğrenemezsek oturur ağlarım yaniiiii
![]()
Hala yorumlarını bekliyorumBaska resim var mı canım sırtı dönük tam çıkıntıya işaret koymuş
Ayy çok tatlı çıkmış maşallah ama edepli çocuk canım kapalı bacakları 14 haftada nub görünmez organları artık geliştiği için şeffaf değil kemik yapısı görünmüyorEki Görüntüle 1575308 Eki Görüntüle 1575310MazlumuGetirinBana duydum kiii ebeymişsinnn.. Bak sana en net fotolarını gönderiyorum... Doktorumuz söylemedi 14 haftalığız ama bize de bi el atsan :))))
Geldim canım bekle beni tenhada kıstırıcam senio gelınce alıntı yapa yapa gelır heralde![]()
Yanınada beyaz peynir kavun. Dellendirmeyin benii aşeriyom zate![]()
Rakı kızneye aşeriyon yavrum sen