- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.281
hayırlısı olsun :=)bu arada birde doktor pipisi var sanki dedi :)) ama 17.haftada net söylicem dedi,garanti olsun diye ama büyük ihtimal erkek dedi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun :=)bu arada birde doktor pipisi var sanki dedi :)) ama 17.haftada net söylicem dedi,garanti olsun diye ama büyük ihtimal erkek dedi :))
gözünaydın canım.darısı başıma ☺kızlar bugün sonuçları aldım çok şükür ikili testin, doktorum iyi çıkmış dedi, yorumlamaya çağırmasını hep yanlış anladım sandım ki acaba bir şey mi var :)) meğerse sonuç iyi çıksa bile bazen bebekte down sendromu olabiliyormuş,çok düşük bir risk dedi ama bazı anneler çok evhamlı olduğundan ikili test iyi çıksa da amnosentes istiyorlar diye yorumlamak istemiş birde iyi çıksa bile bazı doğumlarda binde bir bile olsa Allah korusun down sendromu olabiliyormuş, ozamanda anne bize neden diğer testi söylemediniz biz yapardık dediğinde zan altında kalıyoruz falan dedi,yani doktoru yanlış anlamışım prosodür gereğiymiş hepsi,sonuç iyiymiş çok şükür :)))
ama ben değerlere bakınca anlamadım.
PAPP-A = 1.96 diyor bunu anlamadım kızlar.
Trisomy 13/18+NT = 1/10000 Cut off değerin altında diyor.
Canım geçen hafta bende de kanama alanı görüldü ultraslnda ama 10 gün sonra gittiğimde kaybolmuştu benden de leke gelmedi, iğne ve her gece jel kulansım için rahat olsun, Allaha emanet miniğin strese sokma kendiniKızlar benim içim hiç rahat değil. Cuma 2 li için doktora gittiğimde kanama alanı var dinlen Demişti doktor. Bu cuma kontrole gidicem. Evde dinleniyorum. Bide pruloton iğne vurdurdum ne olur ne olmaz diye. Kanama ne alemdedir sizce? İçim içimi yiyo bebeğe bişey olacak diye. Alttan gelen herhangi bir lekelenmem falanda yok. Napcsğımı bilemedim. Hafifte sağ kasığımda Ağrı var![]()
Kızlar benim oğluşun yatışına bakarmısınızkeyiften ölecek
eşimde evi süpürdü biraz '' bayrama 3-4 gün kala bayram temızlıgı yapayım ''dedivalla ben pislik içinde yaşamaya alıştım ölmüyor insan.13 gün sonra dün eşim evi süpürdü sildi .malum bana yasak olduğu kadar valla zaren dış cephe kaplamada yapılıyor her yer toz 1 saat içinde hiç kasmıyorum.kaplama bitsin çağırıcam şirket miss
sen genede dikkat et ısırırken benim arkadaşta köpeğini öyle öpüp duruyordu .hayvancağızda aşka gelip bir alt dudak alıverdiBen ıssırıyom zaten o Yüzden rubellam pozitif çıktı. Çocukluktan bağışıklığım var tüylü yaratıklara![]()
hayırlısı olsun :=)
bencede bugüne kadar biz yaptık birazda onlar yapsın.Allahım birde dün yemek yaptı 8 seneye giricez il defa öve öve bitiremedi bende verdim gazı bundan sonrada yapar artıkeşimde evi süpürdü biraz '' bayrama 3-4 gün kala bayram temızlıgı yapayım ''dedi
e yap tabii ben mı yapacam gebe halımle![]()
gözünaydın canım.darısı başıma ☺
yapma sakın kanama alanın daha duruyor olabilir.doktorum anca yemek yapmama izin verdi.temizlik hareket zorlanma yokYorma kendini fazla bırak ... Götürsün. Hırsta yaparsın sen şimdi orayıda sileyim burayıda sileyim derken bakmışın kaç saat olmuşbende süpürdüm ortalığı 10 dakka sürdü pislikmiyim neyim
![]()
gazla iyi çalışıyorlar :=)bencede bugüne kadar biz yaptık birazda onlar yapsın.Allahım birde dün yemek yaptı 8 seneye giricez il defa öve öve bitiremedi bende verdim gazı bundan sonrada yapar artık![]()
erkek mı denmıstı sana?sağol canım senin gösterdiğin teori sanırım tuttu :))
onu öğretemedim bir türlü kendisi pek sevmezde ondan nescafe bağımlısı benimkigazla iyi çalışıyorlar :=)
türk kahvesini çok iyi yapar![]()
türk kahvesi olmazsa olmaz oldugu içinonu öğretemedim bir türlü kendisi pek sevmezde ondan nescafe bağımlısı benimki
Canim erkek diyorum ben sağlıklı evlat olsunmsg38 elin degmisken bizimkinede bi el ativer be teyzesi :)
BaskaBurda daha 8 haftalık küçük ama erkeğe benziyor canım başka resim var mı
Ayy bu doktora ölesine gittim bide kendi doktorum deil sırf cinsiyet için :))Sizin resimler ne güzel çıkıyo ya bide okadar para bayılıyom hastaneye hiçbişi belli değil![]()
Varya sen çok fenasiin bende hic is yok hala çayı bile ben yapıyom bütün yük bende adamı alistirmadimki tüh banaeşimde evi süpürdü biraz '' bayrama 3-4 gün kala bayram temızlıgı yapayım ''dedi
e yap tabii ben mı yapacam gebe halımle![]()
Öle ama aşerince mecbur içecen bi yudumda olsa yoksa çocuğun bi yeri şişer.Ayy Allah korusun yaa, bana da doktor ayda yılda bir 1 tane içebilirsin dedi ama cesaret edemem sanırım hayatta![]()
Ay canım çekti şimdi ben fincanı ocağa koyup pisiriyorum fincanin içine de bir kaşık nutella koyuyorum enfes oluyortürk kahvesi olmazsa olmaz oldugu için
öğrettım![]()