• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün sonuçları aldım çok şükür ikili testin, doktorum iyi çıkmış dedi, yorumlamaya çağırmasını hep yanlış anladım sandım ki acaba bir şey mi var :)) meğerse sonuç iyi çıksa bile bazen bebekte down sendromu olabiliyormuş,çok düşük bir risk dedi ama bazı anneler çok evhamlı olduğundan ikili test iyi çıksa da amnosentes istiyorlar diye yorumlamak istemiş birde iyi çıksa bile bazı doğumlarda binde bir bile olsa Allah korusun down sendromu olabiliyormuş, ozamanda anne bize neden diğer testi söylemediniz biz yapardık dediğinde zan altında kalıyoruz falan dedi,yani doktoru yanlış anlamışım prosodür gereğiymiş hepsi,sonuç iyiymiş çok şükür :)))

ama ben değerlere bakınca anlamadım.
PAPP-A = 1.96 diyor bunu anlamadım kızlar.

Trisomy 13/18+NT = 1/10000 Cut off değerin altında diyor.
gözünaydın canım.darısı başıma ☺

Kızlar benim içim hiç rahat değil. Cuma 2 li için doktora gittiğimde kanama alanı var dinlen Demişti doktor. Bu cuma kontrole gidicem. Evde dinleniyorum. Bide pruloton iğne vurdurdum ne olur ne olmaz diye. Kanama ne alemdedir sizce? İçim içimi yiyo bebeğe bişey olacak diye. Alttan gelen herhangi bir lekelenmem falanda yok. Napcsğımı bilemedim. Hafifte sağ kasığımda Ağrı var :KK61:
Canım geçen hafta bende de kanama alanı görüldü ultraslnda ama 10 gün sonra gittiğimde kaybolmuştu benden de leke gelmedi, iğne ve her gece jel kulansım için rahat olsun, Allaha emanet miniğin strese sokma kendini

valla ben pislik içinde yaşamaya alıştım ölmüyor insan.13 gün sonra dün eşim evi süpürdü sildi .malum bana yasak olduğu kadar valla zaren dış cephe kaplamada yapılıyor her yer toz 1 saat içinde hiç kasmıyorum.kaplama bitsin çağırıcam şirket miss
eşimde evi süpürdü biraz '' bayrama 3-4 gün kala bayram temızlıgı yapayım ''dedi
e yap tabii ben mı yapacam gebe halımle :KK53:

eşimde evi süpürdü biraz '' bayrama 3-4 gün kala bayram temızlıgı yapayım ''dedi
bencede bugüne kadar biz yaptık birazda onlar yapsın.Allahım birde dün yemek yaptı 8 seneye giricez il defa öve öve bitiremedi bende verdim gazı bundan sonrada yapar artık:KK70:

Yorma kendini fazla bırak ... Götürsün. Hırsta yaparsın sen şimdi orayıda sileyim burayıda sileyim derken bakmışın kaç saat olmuş :KK53: bende süpürdüm ortalığı 10 dakka sürdü pislikmiyim neyim :KK54:
yapma sakın kanama alanın daha duruyor olabilir.doktorum anca yemek yapmama izin verdi.temizlik hareket zorlanma yok

Varya sen çok fenasiin bende hic is yok hala çayı bile ben yapıyom bütün yük bende adamı alistirmadimki tüh bana :KK14:

Back
X