oooo masallah ben hayatim boyjnca 11 i gormedim en yuksek 10.6 di oda ilk hamile kaldigmda gecen ay 9.4 e dusmustu.demirim yuksek oldugu icin anemiye bagli kansizlik ilac kullanamiyorum fazla demir vucuda zarar.bende biri var o nasil acaba diye düşünüyordum sen missin o kisi.. valla canim bugun biraz baktm arastirdim senin demirin dusukse baze tasiyicilar demire bagli kansizlik yasiomus o yine iyi ben napicam.bilmiyorum. carsamba devlette randevum var bide ona sorucam bi hematologa gondersn beni diye direkt gidemiyorum. ozelde gitmistim hematologa salak kariya ben bebek düşünüyorum bi sikinti olurmu smdiden onlem alalim dedigimde bana forbiol vermisti ben onun 1 ay sonra folik asit oldgunu ogrendim.sanki onu istedim ondan ben. kalp carpintim cok artti sabah aksam ne zaman aklima gelirse pekmez yiyorum. doktor bu ay 2 unite kan nakli dedi ama oda ileride seker tansiyon hastaligi yapabiliomus iyice arastrmam sormam lazim. en buyuk endisemde bebege oksijen kanimizla gidiyormus ya ya kanim yetmezse bebegime oksijen gtmezse... allah korusun bundan cok korkuyorum aklima geldikce gozlerim doluyor

Allah im sen ver sifami diye dua ediyorum ama cok korkuyorum bu ara bu korku ve endise daha cok sardi. aslinda ferrum fort benim.kan degrimi de artiriodu ama demiride artirio zaten demirim cikti 180 ust sinir 200mus galiba kagitta ole yaziodu