- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #16.161
Gunydin kizlar ya ben surekli agliyorum kendimi tutamiyorum artik kasiklarim batmaktan bi hal oldu..kpss sorularina baktim hepsi yanlis resmen gecen seneden 25 30 puan eksik aliyorum cok uzgunum bu ise cok ihtiyacimiz vardi simdi ozel ders vermek icin arastiriyoz ama tutamiorm gozyaslarimi kat kat iyi oldugum insanlar beni cekemeyenler insanlar beni ole bi gecmislerki sen hamilesin ya ne bekliodn ki hastaydin diyolar gecen senede sen atancan biz atanamicaz diolardi cok uzgunum ben bu sene dusuk aliyorum ya kesin cok yuksek bi atama olur herles gider ve ben kalirim bende sans mi var ki gecen sene 0.3le kalmistim simdi ise baraji zor geciyorum canim cok aciyo ben is konusunda hic mutlu olamiyacagim sanirim..
Canım lütfen bu kadar yıpratma kendini inan değecek bir şey değil. Sen neden çalışmak istiyorsun çocuğuna iyi gelecek hazılamak için değil mi ? ama şuan böyle yaparak ona ne kadar sıkıntı yaşatıyorsun Allah korusun belki kalıcı bir hasar bile bırakabilirsin o zaman vicdan azabı çekersin. Bu yıl olmadı seneye sonraki sene kısmet ne zamansa o zaman. Hiç sıkma canını sen elbet olcak ama bu dönemlerine bebişine yazık insanlar bebişleri olsun diye milyonlar harcıyolar . hiç üzme kendini