2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım dün benim doktorum dedi ki sırt üstü, yüzüstü ve sağa yan yatmak yasak dedi hep sola yatcakmışısz kan akışı için. kendi doktorunuza da bir sorun siz.

Onu ben de duymuştum yaa, ama pek uygulayamıyorum, çok zor oluyo hep aynı tarafa yatmak, kolu tutuluyo insanın, napıcaz bilmem.. :KK43:

cnm hayırlısı olsun, tekrar vajinal kontrol etti mi doktor? Allah seni böyle sınadı demek ki canım, hep olumlu güzel düşünmeye devamm

Yok bebeğim vajinal kontrol etmedi çıplak göz ile görünen bir şey değil. Bir nevi ilaç gibi bir şey püskürtüyor değişik aletlerle o sayede gözükebiliyor. Bir de smear testinde belli belli oluyor. Smeari bir ay sonra yapacak :( Aynen öyle Allah'ın takdiri güzel düşünmeyi öğrendim.

Günaydıınn. Biz busabah bebişimizi gördük :KK200: Ama cinsiyeti malesef göstermedi:63: Sırtını dönmüş bi türlü bize dönmedi. Hatta çok komik oturuyodu doktor bile dedi hint fakiri gibi oturuyo diye :KK48:

Kızlar ben bu çatlak işine kafayı takmış durumdayım, lierac phytolastil jelin ikinci kutusuna geçtim ancak için hiç rahat değil, badem ve kakao yağı, sebamedin catlak kremini aldım, çok kaşıntım oluyor dayanamıyorum hatır hutur kaşımak istiyorum :(( cildim hala gergin ve çok kuru, burts bees markası varmış, onun çatlak kremini alacağım bugün, ikinci dogum yapacaklar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bide bebişinin kilosunu öğrenenler kaçıncı haftada kaç kilo yazabilirmi? Bizimki biraz toraman galiba bugün sat.a göre 15+0 olduk bebiş 144gr. Sanki fazla gibi geldi?

Günaydınlar.
Bebeğinin cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim hayırlı evlat eylesin cümlesini. Sağlıcakla İnşaallah.
Bizde salı gidecektik. cumartesiye değiştirdim az önce. bizde öğreniriz İnşaallah.
şimdiye kadar sabahları bulanmayan midem birkaç gündür bulanır gibi oluyor.
ve kabızlık gaz sorunu varsa kayısı cidden iyi oluyor. bu sabah yemedim ve tuvaletede gitmedim. ama çok şükür şişlik yok öyle.
sizce midem az yediğim için mi ağrıyor sabahları. yada tatlı yiyorum diye mi..

Ayy ne güzel, herşeyini detaylı gördünüz yanii :21: offf cumartesi gelsin artık, çatlıyciimmm :KK70:
evet kuzum. bakarken duygular hat safhadaydı tabi şaşkınlık hariç. erkek deyince kendimi öle bir kıza hazırlamışım ki nasıl yani diye bir tepki verdim eşim başladı gülmeye :-) sonra mutlu oldum bende. az kalmış kız perşembe, cuma.

valla canım dün denedim ben yatmayı. sabah kalktığımda yüzüstüydüm :KK17: ne edem uykuda dönersek allah bizi affetsin :KK53:

Ben yastık koyuyorum sol tarafıma, yüzüstü dönmiyim diye amaa, sağ tarafıma dönüyorum arada çok rahatsız oluyo çünkü sürekli aynı pozisyonda yatmak.. ilerleyen zamanlarda çok tehlikeliymiş ama sağ tarafa yatmak, mecbur alışıcaz artık.. :KK17:

evet kuzum. bakarken duygular hat safhadaydı tabi şaşkınlık hariç. erkek deyince kendimi öle bir kıza hazırlamışım ki nasıl yani diye bir tepki verdim eşim başladı gülmeye :-) sonra mutlu oldum bende. az kalmış kız perşembe, cuma.

Ayy tahmin edebiliyorum ne kadar şaşırdığını, bana da Cumartesi erkek derse muhtemelen şok olurumm :KK70: erkek çocuklarını da çoook seviyorum, bir de evlat yanii her türlü sevilir de işte insan hislerinin farklı çıktığını görünce şaşırır tabi.. Hoppa

Ben yastık koyuyorum sol tarafıma, yüzüstü dönmiyim diye amaa, sağ tarafıma dönüyorum arada çok rahatsız oluyo çünkü sürekli aynı pozisyonda yatmak.. ilerleyen zamanlarda çok tehlikeliymiş ama sağ tarafa yatmak, mecbur alışıcaz artık.. :KK17:
kocişlere söleyelimde bizi bağlasınlar yatağa :KK53:

Ayy tahmin edebiliyorum ne kadar şaşırdığını, bana da Cumartesi erkek derse muhtemelen şok olurumm :KK70: erkek çocuklarını da çoook seviyorum, bir de evlat yanii her türlü sevilir de işte insan hislerinin farklı çıktığını görünce şaşırır tabi.. Hoppa
ay evet ya seninkini bende çok merak ediyorum. çukulata yedim gittim ben azcık oynaştı sende öle yap

Kızlar ben bu çatlak işine kafayı takmış durumdayım, lierac phytolastil jelin ikinci kutusuna geçtim ancak için hiç rahat değil, badem ve kakao yağı, sebamedin catlak kremini aldım, çok kaşıntım oluyor dayanamıyorum hatır hutur kaşımak istiyorum :KK43:( cildim hala gergin ve çok kuru, burts bees markası varmış, onun çatlak kremini alacağım bugün, ikinci dogum yapacaklar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Erbaviva adlı tamamen organik bir ürün var. saru.com adresinde satılıyor. Ben ilkimde kullandım. Ancak bana yazın sıcaklarda sürmek zor geldiğinden pek düzenli kullanamadım. Bir blogger tavsiyesiyle almıştım, o düzenli kullanmış sıfır çatlakla bitirmiş hamileliğini.

kasıkalrında batma yırtılma tarzında ağrıolan var mı arkadaşlar ..dün ultrasona girdim doktor sorun yok dedi ama önceki hamileliğimde bu tip ağrılar sonunda kanama geçirdiğim için çok korkuyorum..birde burnum tıkanıyo hapşırıyorum o tam bi kabus kasıklarıma bıçaklar saplanıyor sanki

kasıkalrında batma yırtılma tarzında ağrıolan var mı arkadaşlar ..dün ultrasona girdim doktor sorun yok dedi ama önceki hamileliğimde bu tip ağrılar sonunda kanama geçirdiğim için çok korkuyorum..birde burnum tıkanıyo hapşırıyorum o tam bi kabus kasıklarıma bıçaklar saplanıyor sanki
ben de oluyor ama alt kasıklarım da değil biraz daha yukarılara doğru

Back
X