2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bebiş benm gibi küçük olcak sanrm benm boyum da 1.62 zaten
xenforo-smilies-kk70.gif

Ama sizin bebişin değerleri iyiymiş erkek mi cinsiyeti öğrenebildinz mi canm bi de dediğin o tarih efw ya da ga gibi bi kısaltmayla mı yazıo
Benim de 1.63 canım ama babasına benzicek heralde:KK48: Daha önce erkek gibi ama kesin değil dedi bugün de sıpa sırtını döndü ne yaptıysak döndüremedik kendimize:KK46: Canım haftası GA olarak yazıyo. EFW kilosunu gösteriyo. Her değerin altında o değere göre GA yani haftası yazıyo. Mesela benim baş çevresi 4 gün karın çevresi 6 gün bacakları da 10 gün ilerde gözüküyo şimdilik ama tabi değişebilir.

Kuzum dun gece 23:50 den sonra denedim.Z.kamildeki kizda oyle demisti ama yok randevu alamadim 2 li testte yer vardi mesela ayrintili usg bolumunde yoktu.
Artik denek gelirse alicam.Olmassa 10 agustosta kontrole gidicem doktora cok onemlimi bu usg diye sorucam ona gore ozele gidicem canim.
O saatte bakmana gore neden yoktu ki acaba sen yine bir kac kere daha dene olmazsa baska yol denersin canim ayrintili usg de bebegin butun organlarina bakiliyor kan akisina bakiliyor belki bir sorun oldugunda en azindan anne icin yapilmasi gerekenler vardir belki o yuzden baktir canim

selam annişler
kabızlık hemoroid yaşayan var mı benim hemoroidim çıktı yine :KK43:
ben kilo almıyorum bi de 4 kilo vermiştim hala aynı siz de durumlar nasıl ??
bebişleri de hissettiniz mi randevumuz ptsi bi his yok bende bu haftada hisseden var mı ?? çok merak ediyorum bebişkomu :KK37:
Canim bende decavite basladiktan sonra kabizlik olustu oncesinde folik asit icerkende tam tersiydi ben hala hic bisey hissetmiyorum henuz gerci daha vakti var canim bende bu hafta gittim doktora ama ogrenemedim cinsiyeti

Kızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)
11202919_1635038076736345_1976154174_n.jpg
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Ben daha bebişin ismine karar veremedim. Hazırlamak için sabirsizlaniyorum inşallah. Bebeisimin dogumunda dagiticaklarimida tasarlamadim daha.Nasilsa önümüzde hayirlisiyla uzun günler var.en guzellerini yaparız inşallah. :21:

Bu saatlerde karnım acayip sis ve gergin oluyor ......şimdiden böyle olursam ileriki ayları düşünemiyorum......

Bu saatlerde karnım acayip sis ve gergin oluyor ......şimdiden böyle olursam ileriki ayları düşünemiyorum......
Canım sanırım yediklerimizden oluyo benimde öle. Kayısı kurusu yiyip üstüne su içiyorum birazda olsa alıyo gerginliği. Bide bebek yağının papatyalısını aldım her akşam göbeğime masaj yapıyorum. Gaz Sancısı azda olsa geçiyo.

cokkkkk guzel olmus canikom bu taslari utuylemi yapistiriosun. bide bisi sorucam sana int de toptan aldigin bi toptancin varmi bende kendime bisiler yapicamda carsiya gtmek zor gelio guvenemiorumda int sitelerine

Bebeğim benim aldığım yerler var, toptan gönderim yapıyorlar. Bireysel satışları yok genelde:(
Taşları ütüyle yapıştırıyorum dikiyorum.

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Ben daha bebişin ismine karar veremedim. Hazırlamak için sabirsizlaniyorum inşallah. Bebeisimin dogumunda dagiticaklarimida tasarlamadim daha.Nasilsa önümüzde hayirlisiyla uzun günler var.en guzellerini yaparız inşallah. :21:

Oyy neler neler yaparız hemde bizim minnoşlara:) Vakit geçsin diye uğraşıyorum. Yoksa zaman geçmek bilmiyor.:)

Doktorumuza güvensek güvenmeyi başarabilsk nekadar rahat olucaz ama ben de illa şüpheyle yaklasıyorum herşeye :110: bende pekmeze siyah kuru üzüme yükleneyim diyorum belki artar :110: Bebişlerin keyfi yerinde maşallah bizi sömürüyolar anca :KK53: Sonunda sağlıklıca kucağımıza alalım da unutucaz herşeyi inşallah:KK46:
bende hersabah 2 kasik pekmez yiyodum 1 haftadr yemiyorum. onuda ya tahta ya cam kasikla yiyecekmissin biliyormuydun canim. demiri azalmiomus oylece. uzun var dolapta ama sikti uzun beni biktim yemiom
acaba keciboynuzu ise yararmi ondanda var evde ;)

Canim bende decavite basladiktan sonra kabizlik olustu oncesinde folik asit icerkende tam tersiydi ben hala hic bisey hissetmiyorum henuz gerci daha vakti var canim bende bu hafta gittim doktora ama ogrenemedim cinsiyeti
decavitten mi acaba :110: bi an önce hissetsek :KK68:
tahminde bile bulunamadı mı dr

Bebeğim benim aldığım yerler var, toptan gönderim yapıyorlar. Bireysel satışları yok genelde:KK43:
Taşları ütüyle yapıştırıyorum dikiyorum.
hmm bana carsi yolu gorundu zaar :) gerçi bebek mevludunde hastanede dagiticaklarim cok olacaginicin onlari toptan alirim diyorum hem daha uyguna denk gelir

gerginlikle gün içinde yediklerimizden dolayı oluyor kızlar. sabah uyandıgınızdaki karnınız bebişin yer ettıgı alan. gün içinde olan yedıklerımızden :=)
kesinlikle sabah gobis olmuo ama aksam catlicak sanki gobegim. dun hele hic tuvaletede cikamadm sicak bi yandan nefesim kesildi bugunse masallah karpuz yedikce midemi bozdu nasi bi bunyemiz oldu sasiriyorum

kesinlikle sabah gobis olmuo ama aksam catlicak sanki gobegim. dun hele hic tuvaletede cikamadm sicak bi yandan nefesim kesildi bugunse masallah karpuz yedikce midemi bozdu nasi bi bunyemiz oldu sasiriyorum
hele o karpuz feci şişiriyor. 2 lokma bişi yesem karnım hemen şişiyor.
önceden hep hazımsızlıgım oluyordu şuanlık yok, çünkü fazla yemıyorum.

hele o karpuz feci şişiriyor. 2 lokma bişi yesem karnım hemen şişiyor.
önceden hep hazımsızlıgım oluyordu şuanlık yok, çünkü fazla yemıyorum.
uyuduk isten gelince gaz sancisiyla kalktim zor attim kendimi vcye bugun istede bir dilim yemistim karpuz ordada ayni oldum bidaha kolay kolay yemem ya

Back
X