2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Merhaba. Uzun zamandır giremedim siteye umarım herkes iyidir. 4. Ayı bitirdik çok şükür erkek isimleri aramaya başladık.:oops: göbek ne alemde sizin benim yavaştan belli olmaya başladı :anneadayı: bu arada kaç kilo aldınız bu zamana kadar merak ediyorum. Ben 1 - 2 aldım sanırım.hepinizi çok öptüm :KK22:

Iyi Akşamlar :KK66:

Yarın Bebeğin cinsiyetini öğrenmeyi umut ediyorum. Fakat kimle karşılaşsam karnımın Şekline bakarak tahminde bulunuyor. Ama doktorlarda bunun doğruluk Payı yoktur diyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz yani karnınız sivri erkek daha yuvarlak ise kız bebek mi? Göbuslerle cinsiyetler uyuştumu sizinde. Çok heyecanlıyım sağlıklı olsun o Herşeyden önemli tabıkı

yok canım benim karnım sivri değil hatta göbeğim dışarda normal gibi duruyor, evde biraz belli oluyor ve erkek ama sivri değil kesinlikle

Kızlar Merhaba. Uzun zamandır giremedim siteye umarım herkes iyidir. 4. Ayı bitirdik çok şükür erkek isimleri aramaya başladık.:oops: göbek ne alemde sizin benim yavaştan belli olmaya başladı :anneadayı: bu arada kaç kilo aldınız bu zamana kadar merak ediyorum. Ben 1 - 2 aldım sanırım.hepinizi çok öptüm :KK22:

ben bir kilo almışım :)

yok kizzz gorusemedik goruselim biara diiciktimmm :) askolsn hamis hamise is yaptirrmi. ama bi hali cirpardin ne olecek ;)
Heeee tabi sonra komşuların gelsin halı niyetine bizi çırpsın :-) gorusuruz kuşum inş benim bi ayak bursada nasıl olsa :-)

Kızlaaar, öğlen alışveriş merkezine gittim, her yerde inanılmaz indirim var, Benetton'da küçücük kot pantolonlar, minicik kazaklar var bittim bittimm, yarın cinsiyet belli olursa beni kimse tutamaz artıkkk dayanamıyorumm, içim gittiii :rolleyes:

canım doktorumda yeme dedi, onda bir madde var adını unuttum o iyi değilmiş sanırım ton balığında

Evet ton balığı hamilelikte yasak, ben de internette araştırırken görmüştüm sonra doktoruma sordum o da teyit etti.. çok sevmeme rağmen yiyemiyorum o yüzden, her balığı yiyemiyoruz o yüzden iyice araştırmak lazım yemeden önce :(

Evet ton balığı hamilelikte yasak, ben de internette araştırırken görmüştüm sonra doktoruma sordum o da teyit etti.. çok sevmeme rağmen yiyemiyorum o yüzden, her balığı yiyemiyoruz o yüzden iyice araştırmak lazım yemeden önce :KK43:

aynen canım ya balık olayı çok tehlikeli,bende seviyorum ama her balığı yiyemiyorum :(

ah ne güzel, ben 1 ay önce 3 kilo almıştım, o zamandan beri de tartıya çıkmıyorum, yarın doktora gidicem ve çoook korkuyorum umarım çok kilo almamışımdır :KK42:

inş canım almamışsındır, ama alsanda takma kafana önemli olan bebek kilolar verilir zaten :)) bende anlamadım nasıl alamıyorum diye normalde kiloya meilli biriyim birden bire almam inşaallah, gerçi alsakta sonradan veririz inş :))

inş canım almamışsındır, ama alsanda takma kafana önemli olan bebek kilolar verilir zaten :)) bende anlamadım nasıl alamıyorum diye normalde kiloya meilli biriyim birden bire almam inşaallah, gerçi alsakta sonradan veririz inş :))

Yaa benim bünyem kilo almaya çok müsaitti zaten, bir de 4-5 kilo fazlalıkla başladım, şimdi kat çıkıyorum üstüne sanırım :KK70:bir de o mide bulantıları bende ters etki yaptı, midem boşken daha çok bulanıyodu bu yüzden habire yedim, birden bire fazla kilo aldım o yüzden.. bu ay da tatile fln gittik, yüzdüm bol bol, tek umudum o, belki almamışımdır diye umuyorum :KK48: yaa kilo çok önemli diil tabii, eninde sonunda veririz de, doktorun ve etraftakilerin tepkileri beni rahatsız ediyo biraz, karnım çok çıktı benim, 5 aylık gibisin diyolar :KK57: :KK12:

Erkek ismi soranlar olmuşş. Ben Çağan Mert düşünüyorum. Yağız, yiğit, aras, kerem, said, çınar, selim, ömer de benim sevdiğim isimler :KK19: inşallah birine faydam oluuuur. Ayrıca bu sene erkek senesi anacım, 4 srkadaş hamileyiz 3 erkek 1 kız yani.

Bu arada bursalı hanımlaaaaaar Bursa nasıl. Bugün bursaya geçiyorum. Pazara kadar ordayım. İnşallah serindir biraz :KK43:

Yaa benim bünyem kilo almaya çok müsaitti zaten, bir de 4-5 kilo fazlalıkla başladım, şimdi kat çıkıyorum üstüne sanırım :KK70:bir de o mide bulantıları bende ters etki yaptı, midem boşken daha çok bulanıyodu bu yüzden habire yedim, birden bire fazla kilo aldım o yüzden.. bu ay da tatile fln gittik, yüzdüm bol bol, tek umudum o, belki almamışımdır diye umuyorum :KK48: yaa kilo çok önemli diil tabii, eninde sonunda veririz de, doktorun ve etraftakilerin tepkileri beni rahatsız ediyo biraz, karnım çok çıktı benim, 5 aylık gibisin diyolar :KK57: :KK12:

etrafa bakma canım sakın, hamilelikte bile rahat yok etraftan yaw :))

sorma yaa, hamilelik sınırsız yeme özgürlüğü olmalı benceee :KK53:

bence de hatta ben diyordum ki iyi bari kilo o kadar sorun olmaz falan diyordum ama millet daha çok kiloya bakıyor, kimi almışsın kimi almamışsın diyor kafam karışıyor, en iyisi takmamak, bu günlerimizi güzel geçirmek :))

kız benim kadar yürüyen yoktur. 2 tane köpişim var her akşam 1 saat onları gezdiriyom. hatta bende fazla yürümekten ağrıyodur diye düşünmüştüm. daha mı çok yürümek lazım kaç saat :KK57:
hmmm ozaman seninki yuruyusten degildir daha napicaksin ;) acaba bisey eksikligimi var dr sor bari canim

çokkkk
Erkek ismi soranlar olmuşş. Ben Çağan Mert düşünüyorum. Yağız, yiğit, aras, kerem, said, çınar, selim, ömer de benim sevdiğim isimler :KK19: inşallah birine faydam oluuuur. Ayrıca bu sene erkek senesi anacım, 4 srkadaş hamileyiz 3 erkek 1 kız yani.

Bu arada bursalı hanımlaaaaaar Bursa nasıl. Bugün bursaya geçiyorum. Pazara kadar ordayım. İnşallah serindir biraz :KK43:
sııcaaakkkkkkkkkkkkkkk :KK70:

Back
X