- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.181
Yarın randevum var nolur artık ogreneyim çocuğumun cinsiyetini..1 ay oldu görmüyorum zaten 2li testten beri :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalim cogu gitti azi kaldi insallah goruceksin canikomYarın randevum var nolur artık ogreneyim çocuğumun cinsiyetini..1 ay oldu görmüyorum zaten 2li testten beri :/
Ay hadi gözün aydın kız diye diye tutturdun ha. Yesinler senin cadalozunuselamlarcinsiyet kesinleşti fena bir cadoloz gelıyor
pek arsız galiba. bacakları sürekli aralıktı . popo ve bacakları gören var mı? doktor söylemeseydı bu nedir derdımEki Görüntüle 1595740 Eki Görüntüle 1595738
![]()
benimde yarın var saat kaçta randevun haber verelim hemenYarın randevum var nolur artık ogreneyim çocuğumun cinsiyetini..1 ay oldu görmüyorum zaten 2li testten beri :/
Ay hadi gözün aydın kız diye diye tutturdun ha. Yesinler senin cadalozunu![]()
öğrenirsin yarın merak etme :=)Yarın randevum var nolur artık ogreneyim çocuğumun cinsiyetini..1 ay oldu görmüyorum zaten 2li testten beri :/
olsun olsn iiki acmiski gordunuz cilveli olur kizceler bak daha orda cilvelenio. benimki yatio ancasağ olun kızlarbenımkı pek arsızmış
neyse bari bacakları açmasaydı yine kesin degıldı.
allah önce saglıklı ve hayırlı olanı, sonra gönlümüze göre olanı versın![]()
nerde yedin tekmeyi doktorda mı, yoksa hisedıyor musun?olsun olsn iiki acmiski gordunuz cilveli olur kizceler bak daha orda cilvelenio. benimki yatio ancaama bugun konustukca tekme yedim
artik konusmam hosunami gitti gitmedimi bilemem
![]()
Âmin canımsağ olun kızlarbenımkı pek arsızmış
neyse bari bacakları açmasaydı yine kesin degıldı.
allah önce saglıklı ve hayırlı olanı, sonra gönlümüze göre olanı versın![]()
hissediom kiz dr da cok uslu benim cucugumnerde yedin tekmeyi doktorda mı, yoksa hisedıyor musun?
Canım bende dün farkettim soyuluyo kenarları sanırkizlar ya dun dustan cikinca goguslerimin ucu beyaz geldi aynada yakindan bakincada acaba sutmu dedim degilmis. smdide huylandm sabah dustan snra yine baktm bisi yoktu smdide kasinio cok. bide benim gogus ucu deligi kapali emzirirken mi acilacak o bilgisi olan varmi. cokta kurcalamak istemiyorum bide acilir sut akar die
canım yarın doktordan çıkar çıkmaz hemen yazıyosunnnnn merakta Bırakma bixibenimde yarın var saat kaçta randevun haber verelim hemen![]()
aslında benımde göbege bişiler oluyor ama, ben bagırsak hareetlerıne verıyorum her seferınde. elımı koyuyorum hıssetmıyorumhissediom kiz dr da cok uslu benim cucugumbugun gobegimin 3 parmak sol tarafnda sert hissttm hep gaz gbi dalgalniodu ama bu sefer parmaginla ete dokunursun ya ole bisidi 3 4 kere oldu. ogle yemegnden sonra canlandi yavrum
![]()
balık yemiyorum ben mevsimi de değil pek balık yok Ayvalığa gidince yicem inşallah :)balık yiyor musunuz? (evetse) hangi balıkları?
balık yağı hapı içiyor musunuz? (evetse :) ) hangi haftada başladınız?
kız olunca isim hazırdı ama büyük iht erkek deyince dr isim bulmak zorlaştı :)bebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar ismine karar verdiniz mi?
özellikle kız isimlerini merak ediyorum.
bu sefer doktorum naz yapmaz umarımCanım bende dün farkettim soyuluyo kenarları sanır
canım yarın doktordan çıkar çıkmaz hemen yazıyosunnnnn merakta Bırakma bixi
benim tam gogus deliginin oldgu yer nokta halinde beyazdi aha dedim sut ama degildi aman olmasindaCanım bende dün farkettim soyuluyo kenarları sanır
canım yarın doktordan çıkar çıkmaz hemen yazıyosunnnnn merakta Bırakma bixi
ya bende cok yemiyorum balik dr a sordugumda 16.haftada demisti en son gttgmdede agrimdan sormayi unuttum oda bisi demedibalık yemiyorum ben mevsimi de değil pek balık yok Ayvalığa gidince yicem inşallah :)
yemediğim için omega 3 kullanıyorum 12+3 te başladım adı krilom
Crl kaç birde fl yi 7 ile çarp1 hafta önden gidiyordu öncelerden zaten. 17+3
kilosu: 183.11 g
boyuna bakıyorum ama bulamadım. neydi onun terim kodu?