2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Surrender Surrender gozun aydin canimm zillini gule gule dogur buyut :KK66:

Ay hadi gözün aydın kız diye diye tutturdun ha. Yesinler senin cadalozunu :p

sağ olun kızlar :KK53: benımkı pek arsızmış
neyse bari bacakları açmasaydı yine kesin degıldı.
allah önce saglıklı ve hayırlı olanı, sonra gönlümüze göre olanı versın :KK200::nazar::KK16:

sağ olun kızlar :KK53: benımkı pek arsızmış
neyse bari bacakları açmasaydı yine kesin degıldı.
allah önce saglıklı ve hayırlı olanı, sonra gönlümüze göre olanı versın :KK200::nazar::KK16:
olsun olsn iiki acmiski gordunuz cilveli olur kizceler bak daha orda cilvelenio. benimki yatio anca ;) ama bugun konustukca tekme yedim ;) artik konusmam hosunami gitti gitmedimi bilemem ;)

kizlar ya dun dustan cikinca goguslerimin ucu beyaz geldi aynada yakindan bakincada acaba sutmu dedim degilmis. smdide huylandm sabah dustan snra yine baktm bisi yoktu smdide kasinio cok. bide benim gogus ucu deligi kapali emzirirken mi acilacak o bilgisi olan varmi. cokta kurcalamak istemiyorum bide acilir sut akar die

nerde yedin tekmeyi doktorda mı, yoksa hisedıyor musun?
hissediom kiz dr da cok uslu benim cucugum ;) bugun gobegimin 3 parmak sol tarafnda sert hissttm hep gaz gbi dalgalniodu ama bu sefer parmaginla ete dokunursun ya ole bisidi 3 4 kere oldu. ogle yemegnden sonra canlandi yavrum ;)

kizlar ya dun dustan cikinca goguslerimin ucu beyaz geldi aynada yakindan bakincada acaba sutmu dedim degilmis. smdide huylandm sabah dustan snra yine baktm bisi yoktu smdide kasinio cok. bide benim gogus ucu deligi kapali emzirirken mi acilacak o bilgisi olan varmi. cokta kurcalamak istemiyorum bide acilir sut akar die
Canım bende dün farkettim soyuluyo kenarları sanır
benimde yarın var saat kaçta randevun haber verelim hemen :KK6:
canım yarın doktordan çıkar çıkmaz hemen yazıyosunnnnn merakta Bırakma bixi

hissediom kiz dr da cok uslu benim cucugum :KK66: bugun gobegimin 3 parmak sol tarafnda sert hissttm hep gaz gbi dalgalniodu ama bu sefer parmaginla ete dokunursun ya ole bisidi 3 4 kere oldu. ogle yemegnden sonra canlandi yavrum :KK66:
aslında benımde göbege bişiler oluyor ama, ben bagırsak hareetlerıne verıyorum her seferınde. elımı koyuyorum hıssetmıyorum

balık yemiyorum ben mevsimi de değil pek balık yok Ayvalığa gidince yicem inşallah :)
yemediğim için omega 3 kullanıyorum 12+3 te başladım adı krilom
ya bende cok yemiyorum balik dr a sordugumda 16.haftada demisti en son gttgmdede agrimdan sormayi unuttum oda bisi demedi

Back
X