- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.221
BendeMemnun oldum canimcim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeMemnun oldum canimcim![]()
Bencede pişirip önüne vermişsin sen neyse sende behlüle bak dur ona benzetem bebişlerimizi kısa yoldan meşhur olup zengin oluruzBen kuzey koyacaktim .sagolsun yengem benden once davrandi ve ogluna koydu.halbuki senelerdir hayalimdi hep.yengem koyunca sinir oldum vazgectim ama tabi suc bende.heryerde oglumun adini kuzey koycam die gezersem olacagi buydu:)
sağ olun kızlarbenımkı pek arsızmış
neyse bari bacakları açmasaydı yine kesin degıldı.
allah önce saglıklı ve hayırlı olanı, sonra gönlümüze göre olanı versın![]()
çok sağ ol canımPrensesin hayirli ugurlu saglikli olsun insallah canimm:)
Ayyy isimler konuşulmuş çok heycanlııııErkek olursa Kemal Ali yada Deniz Ali kız olursa İnci yada Defne
![]()
Bencede pişirip önüne vermişsin sen neyse sende behlüle bak dur ona benzetem bebişlerimizi kısa yoldan meşhur olup zengin oluruz![]()
Gozunaydin hayırlı olsun.....kizcençok sağ ol canım
amin :=) darısı öğrenmeyenlerın başına![]()
Benimki yüz vermez hıhhhhh der geçerKivanc tatlituga yada burak ozcivite benzesinay ozamanda kizlar yakasini birakmaz ogluşlarin
![]()
arayip sorayim bari :)mutlaka yarar hamilelik boyunca önemli omega 3 hatta sorma imkanın varsa ara sor bile bence :)
Bugün bende ogrendım benımde sıvrı degıl ama doktor erkek dedi.
Tuhaf bır duyguymus Öğrenmek gözyaşlarımı tutamadım. Sağlıklı olanlar o yeter Cnm
Canim uzmanlardaki zeynep doktor iyiymiş ama bugdayla filizin daha çok hastasi varmis.ama atakenttekinden bi turlu haber gelmedi. unutmadim aklidasinhayırlı olsun canım :))
Bana imom diye bi vitamin takviyesi verdi doktor. iMom omega doye geciyo adi. Omega yaginin e ve a vitanimininden arindirilmis hali varmis icinde.internette bakmıştım biraz omega 3 çok önemli ben de kendim sordum dr a o zman verdi hafta da 2 3 kez yiyemiyosan almak gerekiyormuş omega 3 ama her marka değil sırtından yapılanı almak gerekiyomuş karaciğerinden yapılanlar varmış bi de onlar da a vitamini fazla oluyomuş o da bebeğe zararlıymış dr un önerdiğini almak gerek yani
Canim uzmanlardaki zeynep doktor iyiymiş ama bugdayla filizin daha çok hastasi varmis.ama atakenttekinden bi turlu haber gelmedi. unutmadim aklidasin![]()
TSK ederım tatlım sağlıkla ınshayırlı olsun canım :))
Anladim canim teşekkür ederim baktirym bendeO saatte bakmana gore neden yoktu ki acaba sen yine bir kac kere daha dene olmazsa baska yol denersin canim ayrintili usg de bebegin butun organlarina bakiliyor kan akisina bakiliyor belki bir sorun oldugunda en azindan anne icin yapilmasi gerekenler vardir belki o yuzden baktir canim
Iyiyim canim bende cok şükürAmin zeynepcigim .3 gundur izin aldim işe gitmiorum biraz daha iyi gibiyim.sen nasilsin,nasil gidiyor canim
Allah korusun kuzum senide yavrunuda kotu dusunme onemli degil demis doktorunda bak icin rahat olsunCanım protein yüksek ve tansiyon yüksekse allah korusun gebelik zehirlenmesi denen şey var ya o oluyo ne yazıkki. Yani az miktardada olsa olmaması lazım ama doktorum önemli düzeyde değil enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Bide gebelik şekerinde çıkabiliyo idrarda protein. İyi bişi değil yani![]()
Valla sebebini okumuştum ama hatırlamıyorum canım :)niye ki zararlı aydınlat beni bacım...yemedim zaten akşam yoğurt falan yiyeceğim diye vazgeçtim