2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kuzey koyacaktim .sagolsun yengem benden once davrandi ve ogluna koydu.halbuki senelerdir hayalimdi hep.yengem koyunca sinir oldum vazgectim ama tabi suc bende.heryerde oglumun adini kuzey koycam die gezersem olacagi buydu:)
Bencede pişirip önüne vermişsin sen neyse sende behlüle bak dur ona benzetem bebişlerimizi kısa yoldan meşhur olup zengin oluruz :KK62:

internette bakmıştım biraz omega 3 çok önemli ben de kendim sordum dr a o zman verdi hafta da 2 3 kez yiyemiyosan almak gerekiyormuş omega 3 ama her marka değil sırtından yapılanı almak gerekiyomuş karaciğerinden yapılanlar varmış bi de onlar da a vitamini fazla oluyomuş o da bebeğe zararlıymış dr un önerdiğini almak gerek yani
Bana imom diye bi vitamin takviyesi verdi doktor. iMom omega doye geciyo adi. Omega yaginin e ve a vitanimininden arindirilmis hali varmis icinde.

Canim uzmanlardaki zeynep doktor iyiymiş ama bugdayla filizin daha çok hastasi varmis.ama atakenttekinden bi turlu haber gelmedi. unutmadim aklidasin :KK66:

ayyy canımsın yaaa çok sağol canım ozaman ben zeynebe devam edeyim şimdilik, diğeri de iyi çıkarsa ona da giderim canım çok sağol ya :KK36:

O saatte bakmana gore neden yoktu ki acaba sen yine bir kac kere daha dene olmazsa baska yol denersin canim ayrintili usg de bebegin butun organlarina bakiliyor kan akisina bakiliyor belki bir sorun oldugunda en azindan anne icin yapilmasi gerekenler vardir belki o yuzden baktir canim
Anladim canim teşekkür ederim baktirym bende

Canım protein yüksek ve tansiyon yüksekse allah korusun gebelik zehirlenmesi denen şey var ya o oluyo ne yazıkki. Yani az miktardada olsa olmaması lazım ama doktorum önemli düzeyde değil enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Bide gebelik şekerinde çıkabiliyo idrarda protein. İyi bişi değil yani :KK43:
Allah korusun kuzum senide yavrunuda kotu dusunme onemli degil demis doktorunda bak icin rahat olsun :KK74:

Back
X