2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasılsınız ?
Lütfen bana hangi ilaçları kullandığınız ı yazar mısınız ?
Ben zentius d, gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum günde bir tane.

Bi kaç doktora gittim kimi kullan kimi kullanma diyo.19 haftalık gebeliğim , siz ne ilaç kullanıyorsunuz .

Monovit verdi sağlık ocağı doktorun teki onu kes dedi . Ben de bıraktım korkudan.

Cevaplarını zı merakla bekliyorum

Merhaba millet, bende basen genişlemesi oldu, aslında kilo olarak sadece iki kilo aldım ama karın ve basen yana gidiyor, bu durum can sıkıcı, bir de bacak aralarında basenlerde bi iki çatlak gordum moralim bozuldu, siz ne alemdesiniz

taze fındık fıstık da iyi gidior beeeeee :KK70:

bana da önce kıs dedi sonra erkek sın olarak da kız da karar kıldık :KK70:
sorma valla ;)
T the angellll taze fındık biraz bağırsakları çalıştırır aman dikkat et :) İşin sonu karın ağrılı tuvalet saatleri olmasın :)
ben diyecektim aynısını. yazdığınız mesajı arıyordum.
çok yemeyin. hele ki mide boşsa..
yedikten sonra midemde bi hareketlilik basliodu demekki sebebi buymus ;) :-):-)

KIZLAR YARDIM YARDIM YARDIM!!!!
16 haftalik hamileyim ama hap yutamiyorum :( doktor ilac verdi hic icemiyorum ne yapcam yardim edin.sadece kan ilaci iciyorum oda surup gibi ufak siselerde.birde kapali oldugum icin D vitamini 5 damla olarak.2 sinden baska hic bisey yok :( decavit ve balik yagi verdi yutamiyorum:(

bilmem
öyle mi oluyor? :KK53:
oyle gibi gibi uyuyonmu kiz yoksa :KK53:
ay hanımlar ya yanındada buz gibi bir bira:KK53:
:KK50:
Ayy benim bebişimin isim ablası o :KK48: çok güzel kız yaa, bayılıyorum valla, şaşı fln değil yaa çok güzel gözleri var Maşallah :cool:
benimkide kiz olaydi defneyi dusunuodum. ;)
Valla onunla hiç alakası yok canım, ben de habire tatlı yiyorumm ama benimki de kız :confused:
tatlidan nadi tiksindim nasi. normalde bi supangile profiterol filan severdm smdi onu bile agzima koyamiorum. sanki cogalio agzimda yutamiyorum. ama eksileri hopurdetiyorum :kk77::KK48:

KIZLAR YARDIM YARDIM YARDIM!!!!
16 haftalik hamileyim ama hap yutamiyorum :KK43: doktor ilac verdi hic icemiyorum ne yapcam yardim edin.sadece kan ilaci iciyorum oda surup gibi ufak siselerde.birde kapali oldugum icin D vitamini 5 damla olarak.2 sinden baska hic bisey yok :KK43: decavit ve balik yagi verdi yutamiyorum:KK43:
valla canim yutamiyorum die bisi yok. bende hic yutamiyordum ama hamileligmden beri yutuyorum. kendimi okdr cok zorluorum ki anlatamam. bebisim icin olunca gidio hap. uzerine agzima kucuk bisi atiorum 2si birden gidio. neler cekiyorum yutarken.ama mecburuz.yoksa kanin duser daha cok zorlanirsin.arkdsm yutmadi son ay valla 2 2 yuttu kan vericez seni bu halde ameliyata alamayiz diince yuttu.

Kızlar nasılsınız ?
Lütfen bana hangi ilaçları kullandığınız ı yazar mısınız ?
Ben zentius d, gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum günde bir tane.

Bi kaç doktora gittim kimi kullan kimi kullanma diyo.19 haftalık gebeliğim , siz ne ilaç kullanıyorsunuz .

Monovit verdi sağlık ocağı doktorun teki onu kes dedi . Ben de bıraktım korkudan.

Cevaplarını zı merakla bekliyorum
canim ben bitek vinalac immunitum kullaniyorum. multivitamin. talesemi dolayisiyla demir hapi kullanaamiorm. bu ay dr gttmde haplarm artabilir cnku cok fazla kramp girio ayaklarım a. bide omegayi sorucam bende

oyle gibi gibi uyuyonmu kiz yoksa :KK53:

:KK50:

benimkide kiz olaydi defneyi dusunuodum. :KK66:

tatlidan nadi tiksindim nasi. normalde bi supangile profiterol filan severdm smdi onu bile agzima koyamiorum. sanki cogalio agzimda yutamiyorum. ama eksileri hopurdetiyorum :kk77::KK48:
Bende oglumda eksi yiyodum.tatlidan tiksinmistim.erkekmi bekliyosunuz

Merhaba millet, bende basen genişlemesi oldu, aslında kilo olarak sadece iki kilo aldım ama karın ve basen yana gidiyor, bu durum can sıkıcı, bir de bacak aralarında basenlerde bi iki çatlak gordum moralim bozuldu, siz ne alemdesiniz
canim benmde oglan. ama bacaklarmn ustleri ilk ay yanlara genisleyince catlak olustu. ben once damar sandm ama smdi bariz belli. bi kac gndur bepantene kullaniyorum catlaklari onarir belki die. basindan veri yag sursemde catladi. genetik sanrim cnku annemdede var

Hersey
valla canim yutamiyorum die bisi yok. bende hic yutamiyordum ama hamileligmden beri yutuyorum. kendimi okdr cok zorluorum ki anlatamam. bebisim icin olunca gidio hap. uzerine agzima kucuk bisi atiorum 2si birden gidio. neler cekiyorum yutarken.ama mecburuz.yoksa kanin duser daha cok zorlanirsin.arkdsm yutmadi son ay valla 2 2 yuttu kan vericez seni bu halde ameliyata alamayiz diince yuttu.
Herseyi denedim ama yutamiyom :( bide butun yediklerimi cikariyom o an.bogazima takiliyo sanki ilac :(

canim benmde oglan. ama bacaklarmn ustleri ilk ay yanlara genisleyince catlak olustu. ben once damar sandm ama smdi bariz belli. bi kac gndur bepantene kullaniyorum catlaklari onarir belki die. basindan veri yag sursemde catladi. genetik sanrim cnku annemdede var
Benim kız ama bilmiyorum yanı çatlamak için daha erken değil mi, bi de bu basendeki genisleme kalıcı olur mu ona canım sikiliyor

canim ben bitek vinalac immunitum kullaniyorum. multivitamin. talesemi dolayisiyla demir hapi kullanaamiorm. bu ay dr gttmde haplarm artabilir cnku cok fazla kramp girio ayaklarım a. bide omegayi sorucam bende

Hay sağ olasın canım , bi sen cevap yazdın. Bence bu ilaç kullanımı çok önemli bir konu. Bende de uyurken kramp başladı ev taşıycaz yoruldum ondan sandım , bi dahaki kontrole ben de sorcam. Bu arada bebeğimi yatarken daha çok hissediyorum özellikle sabahlar ı. O kadar güzel bir duygu ki.

Erkekler bu duyguyu bilse kesinlikle onlar da doğurmak isterdi diyorum eşime

Benim kız ama bilmiyorum yanı çatlamak için daha erken değil mi, bi de bu basendeki genisleme kalıcı olur mu ona canım sikiliyor
bende sasrdim hatta gobegmde olsa bukdr uzulmezdm mayo giyerdm kapanirdi diorm ama tam bacak yani. :( . ama belki dgmdan snraya kalmaz diorm cnku bi çıkıp bi kayboluolar. o bunyeyle alakali canm gorumcemde genislemis ama suan 34 bedene dusmus ama arkadsmn gobek dumduz oldu kalcasi kaldi

Back
X