- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #22.041
merhaba ben de inşallah ocak sonunda anne olacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim.hayirlisiyla saglikla kucagina al bebisini.merhaba ben de inşallah ocak sonunda anne olacağım
Tamam canımcanim bulurum belki kizilcik senligi olmustu gecen gun yalovada annemlere diim de pazarda filan vardir muhakkak olmazsa isterim vala sismesin oglusumun pipisi![]()
Hoşgeldin aramızamerhaba ben de inşallah ocak sonunda anne olacağım
Yawrum sendede ne dolap var maşaallah bütün dünya onun içindekiz smdi zamanım i acaba. canim cekti hee eksi eksi.. dolapta erik vardi onu mu cikarip yapsam naapsam![]()
Ben mustela kullanıyorum turuncu kasasan orjinalliğine güvenerek alıyorum ve kullanıyorum eczanelerden çok daha ucuza. Orada lerac da var sen de ona bakabilirsinKizlar lierac kremi internetten nerden aliyosunuz.guvenilir bir site ariyorum.eczaneden cok pahaliya almistim
Bana direk doktordan yasakKizlar birşey sorcam 17 haftalik hamileyim cinsellik sıfır hamile kaldım kalali eşim korkuyor beş dakka zevk için bebekten olmayalım diyo isimede geliyo☺bnm gibi olan var mi
mide bulantısına iyi gelıyordu o zamanlarAynenn, işte sonra o yediğin karpuzlar gelir poponu tırmalar, aldım kilolarıı yiyemiyorum şimdiii![]()
Doktoruna sorabilirsin canım. Riskli bir durumun yoksa yasak degil..Kizlar birşey sorcam 17 haftalik oldum eşimle cinsel ilişki halen olmadı hamileligimden beri korkuyor beş dakikalık zevk için bebeğe birşey olmasın diyo işime de geliyor☺benim gibi olan var mi
Bende koydum biseyler okuldan gelince de kolay olsun diye ama büyük dondurucum yok, dolabinkine de her sey sigmiyoYawrum sendede ne dolap var maşaallah bütün dünya onun içindeyemedin içmedin stokmu yaptın
benimki fakirrrrrrrr
Hamilelik psikolojisi cok normal.hayır bişi olmuş olsa zaten kanama olurdu dimi
Kizlar lierac kremi internetten nerden aliyosunuz.guvenilir bir site ariyorum.eczaneden cok pahaliya almistim
Mesela ne koyayım fikir olsunBende koydum biseyler okuldan gelince de kolay olsun diye ama büyük dondurucum yok, dolabinkine de her sey sigmiyobüyük kolaylık ama mevsimiyken sen de koy istersen canim. Hamilelikte agirlasinca da yemek yapmak zor gelir...
Var canım biz de aynı şekilde durumlar. ..Kizlar birşey sorcam 17 haftalik oldum eşimle cinsel ilişki halen olmadı hamileligimden beri korkuyor beş dakikalık zevk için bebeğe birşey olmasın diyo işime de geliyor☺benim gibi olan var mi
canım benimde 20.hafta olucak bi kere oldu ondada cok gerilince şimdi istesekte o an aklimiza gelince vazgecioruz kendim icin degil ama esime üzülüyorum sonucta ihtiyaci. ama oda sen o an gerilince uzuluorum dio garibim usul usul yatio yanimaKizlar birşey sorcam 17 haftalik oldum eşimle cinsel ilişki halen olmadı hamileligimden beri korkuyor beş dakikalık zevk için bebeğe birşey olmasın diyo işime de geliyor☺benim gibi olan var mi
kizzz ortalik karisik gormuyon mu savas cikarsa die eve stok yapiomYawrum sendede ne dolap var maşaallah bütün dünya onun içindeyemedin içmedin stokmu yaptın
benimki fakirrrrrrrr
patlican koy ben patlicanin her turlusu icin hazirlayip koydumm bide kuru fasulye nohutu paket alinca bitene kadr kurtlanio die hasliyorum onuda dolaba atiyorum kolaylik oluo salindimi salca soganla hemn oluo.buyuk kolaylik. :)Mesela ne koyayım fikir olsunfasulye domates bamya koydum kırmızı biber koydum başka neler