2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar birşey sorcam 17 haftalik oldum eşimle cinsel ilişki halen olmadı hamileligimden beri korkuyor beş dakikalık zevk için bebeğe birşey olmasın diyo işime de geliyor☺benim gibi olan var mi

Canım riskli bir gebeliğin yoksa problem olmaz ama en iyisi doktoruna danış, durumunu biz bilemeyiz çünkü.. her şey normalse hiçbir sakıncası yok ama..

günaydın kızlarr. diyetisyenimden randevu aldım bende. ne bişim liste verdiyse hala kilo almayı bırak kilo veriyorum. hamile olduğumu bilmese beni zayıflatmaya hanımının üstüne kuma almaya niyetli dicem valla. yanaklarım bile çöktü. bide kan değerlerine baktırcam dökülsün eteğimde ki taşlar neyim eksik neyim fazla :KK17:

Kızlar günaydınnnn :) Benim mide bulantılarım hala devam ediyor :( Daha kötüsü bulanmakla da kalmıyor çok sıkıldım bu durumdan. Her gün kendimi hasta gibi hissediyorum :(

Günaydınnnn:KK54:
patlican koy ben patlicanin her turlusu icin hazirlayip koydumm bide kuru fasulye nohutu paket alinca bitene kadr kurtlanio die hasliyorum onuda dolaba atiyorum kolaylik oluo salindimi salca soganla hemn oluo.buyuk kolaylik. :)
Bakla ve patlıcan içinde nikotin barındırdığı için dondurucuya konulması en sakıncalı olan sebze ve bakliyatmış. Ben de ikisini de bol bol koyardım ama artık ikisini de sadece tazeyken yiyorum. Barbunya da çok iyi oluyor:oops:

Hadi ya kac haftaliksin peki
18 bitti ama benim durumum farklı. ilk gebeliğimde erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim ne yazıkki...

G

günaydın canımm :)
Bende ilk 16haftada 2-2.5 kilo almıştım son 3hsftada bi okadar daha aldımm yaa :KK17:
63ile başladım 68çıkıorum şuan .. Allahtan boyum uzun da göstermiorum..:KK53:
Aman o zaman iyi canım ,ben öyle selvi boylu falan da sayılmam 1,66yım kilom da 62 oldu :)
Neyse sağlıklı olsunlar da minik papatyalar:KK46: Doktorum sıkı takip ettiği için ilk günden beri ben de dikkat ediyorum ..Yoksa nolcak amaan:nazar::KK51:

Sen normalde de çok sevmiyormuşsun ama, ondan olabilir belkii.. ben tatlının her çeşidini severim, sadece tatlı yiyerek yaşayabilirim yanii o derecee :KK48: ya da bizim bebişler ters, cinsiyetler değişmesin de şok olurum valla :rolleyes:
valla bende sok olurum.oglusum die seviorum kiz olursa bi soka girerim ;) bi sutlu tatlilari seviodum onnnda hepsini deil sutlaci hic sevmem mesela ama biri bana hamilelikte sutlac cok ii ye dedi aslnda sut icemiorm bu ara 2 haftadr yogurduds biraktim yapip yesen olucakta yazarken bile agzim doluyor sanki :(

Kızlar günaydınnnn :) Benim mide bulantılarım hala devam ediyor :KK43: Daha kötüsü bulanmakla da kalmıyor çok sıkıldım bu durumdan. Her gün kendimi hasta gibi hissediyorum :KK43:
Kıyamam canım pinkperest pinkperest dikkat et kendine çoooookkk; çubuk kraker belki yanında bir iki yudum da olsa ayran iyi geliyor.
Benim de sabahları çok midem bulanarak uyanıyordum ,hala arada devam ediyor ama yogun değil şükür ki..
Bir de doktorumun verdiği hamilelere uygun mide bulantısı ilacı var zofer diye,çok zorda kalınca 1-2 kez onu içtim.
Hiç geçmedi danış hayatım doktoruna ..

Ah bu hafta bitmedi inan sürünerek geliyorum. Geçen hafta nasıl iyiydim yaa hep böyle mi olacağız artık :KK57::63:

Canım ben hamile kaldığımdan beri hızla kilo alıyorum 2 miii aaa o da neymiş ben onu 1 haftada alırım :confused:
bende oyleyim ya doymuyorum uykuya ilk 3 ay boyle deildim yurumeye useniyorum inanki. Geldim saat kac oldu hic bisi yapmadm alık alık duruyorum is yerinde. yastik beni cekio resmen..cuma olsada yatip uyusak

valla bende sok olurum.oglusum die seviorum kiz olursa bi soka girerim :KK66: bi sutlu tatlilari seviodum onnnda hepsini deil sutlaci hic sevmem mesela ama biri bana hamilelikte sutlac cok ii ye dedi aslnda sut icemiorm bu ara 2 haftadr yogurduds biraktim yapip yesen olucakta yazarken bile agzim doluyor sanki :KK43:

Süt içiyomusun peki?

günaydın kızlarr. diyetisyenimden randevu aldım bende. ne bişim liste verdiyse hala kilo almayı bırak kilo veriyorum. hamile olduğumu bilmese beni zayıflatmaya hanımının üstüne kuma almaya niyetli dicem valla. yanaklarım bile çöktü. bide kan değerlerine baktırcam dökülsün eteğimde ki taşlar neyim eksik neyim fazla :KK17:
dr sana goz kestirmis dimedi dimeeeee :KK53::rolleyes:sen ne yapion verde bizde yapalim. aksam findik yemedim ruyamda gordum.evdeki tartiya guvenmiorum eczaneye gidiorum bi cikiyorum 96 kilo yuh diyorum hep findik yuzunden oldu ;) sonra tarti bozuk diolar ohh ii diorm bida cikiorm 100 kusurlerde cikio kilo durmuo arttikca artiyor. bi uyandim korkarak daha agzima surmem o_O sabah tartildim hala 76 yim oh dedim yaaa :KK24:Hoppa

Kizlar birşey sorcam 17 haftalik oldum eşimle cinsel ilişki halen olmadı hamileligimden beri korkuyor beş dakikalık zevk için bebeğe birşey olmasın diyo işime de geliyor☺benim gibi olan var mi
bende 17 haftalığım ama bir sorun olmadı bizde kanaman ve düşük tehliken yoksa birşey olmaz.onlarında bir nefsi var adama zulmetme bence:)

Kızlar günaydınnnn :) Benim mide bulantılarım hala devam ediyor :KK43: Daha kötüsü bulanmakla da kalmıyor çok sıkıldım bu durumdan. Her gün kendimi hasta gibi hissediyorum :KK43:
benimde hep uykum var isten eve gidiyorum yemekten snra uyuyorum sabaha kadar. sabahta sanki hic uyumamis gbiyim. ne olacak halimiz hic bilmiyorum

bende oyleyim ya doymuyorum uykuya ilk 3 ay boyle deildim yurumeye useniyorum inanki. Geldim saat kac oldu hic bisi yapmadm alık alık duruyorum is yerinde. yastik beni cekio resmen..cuma olsada yatip uyusak

Aynen ben de öyleyim bugün yaa, akşama kadar yatmak istiyorum, bir de dün akşam biraz fazla yordum kendimi sanırım, şu an sırt ağrısından ölüyorumm :KK43:

canım kullanmadım diye falan üzülme yabancı ülkelerdde hiç ilaç vermiyorlamış hamilelere, bana mantıklı geliyor yapay olduğu için, gerçi hangisi doğru Allah bilir :)

evet avrupa hiçbişey yapmıyor en iyi bu bencede :KK70:
Anladım canım, ben de bu Cumartesi detaylı ultrasona giricem, başka bir doktor ama onun da bilgisi vardır herhalde, sorayım bakayım..

ilaç vermeyen dr candır bence :KK28:

Günaydınnnn:KK54:

Bakla ve patlıcan içinde nikotin barındırdığı için dondurucuya konulması en sakıncalı olan sebze ve bakliyatmış. Ben de ikisini de bol bol koyardım ama artık ikisini de sadece tazeyken yiyorum. Barbunya da çok iyi oluyor:oops:

18 bitti ama benim durumum farklı. ilk gebeliğimde erken doğumla bebeğimi kaybetmiştim ne yazıkki...
aaa hic bilmiodum. patlican zaten hic yemem agzima surmem suremiyorum. esim cok sevio bide misafr gelincr ii oluyo yemegi icin. canim ne yapalim sasirdik yazin koymasak kisin hormonlu hormonlu yenilecek en azndan bunlar dogal diyorum koyuyorum artik Allah a emanet ;)

Bende koydum biseyler okuldan gelince de kolay olsun diye ama büyük dondurucum yok, dolabinkine de her sey sigmiyo :110: büyük kolaylık ama mevsimiyken sen de koy istersen canim. Hamilelikte agirlasinca da yemek yapmak zor gelir...
kızlar dün fasulya yaptım attım dondurucuya 4 kilo bu haftasonu mantı yapcaz bir 10 posette oyle atacam.çocuktan sonra yemek yapmak zor olacak stok yapın bence.ben başladım doldurmaya

Back
X