- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.561
Açlıktan hıçkırıyo herhalde. Geçti şükür limon iyimişşş :)Heee bende bakim merak ettim fazla merak
Kiyamam ne yion icion da hickirio oglus. Benmko nadir hickirio :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açlıktan hıçkırıyo herhalde. Geçti şükür limon iyimişşş :)Heee bende bakim merak ettim fazla merak
Kiyamam ne yion icion da hickirio oglus. Benmko nadir hickirio :)
Seni kekliyo kız :)Benim eşim başka okulda görevli. Ya sandık başkanlıği çikmıs ama bu ben istemedim diyo beni mi yiyo rastgele verirler mi zorla mı alala. Ben de başka okulda kullancan yalnız gitcem bi deerkenden giderim heralde ya stres oluyom
![]()
Görür oSeni kekliyo kız :)
Çok güzel olmuş ne zaman geliyor malzemeler pekiOdanin duvar kagitlari tulleri bitti simdi odasini bekliyoruz minigimle :))
Eki Görüntüle 1673451 Eki Görüntüle 1673452
haha yookk..utaniyormus ondan![]()
İnşallah canım ya destek oluyo sagolsn eşim ama bu seferde eşi fitliyo diyolar benden için insanlar çok garip :)Aferim eşine, sen de iyi yapmışsın bi daha burnunu sokamaz hayatına
Olur insallah canim yaa tez zamanda.keske ikiz olaymis senindeAy evet ya bi tanede kızım olsun başka ne isterim
Yok canm kendi yaptı akrabası hatta istersen giyersn hurca koyduk deyince ne giycek ya dedi ama beni aradignda dedim anne artık iç camasrlarimafa mi sen karar veriyosn dedimNe kadar bencilce ya. Yorma sen kendini bu halinle ya anlayıs göstersinler. Çocuk olunca da hiç vaktin olmaz zaten.
Canım çok ayıp etmis kaynanan. Akrabasının gazına gelmiş olabilir mi acaba. Özür de dilemiş ama ne fayda.
Sinir olurum yaa böyle durumlardaBi de hakkı olmayan bi evi de ogluma verin demiş kayinbabama. Eşimin payı var sormuyor bile. Kayınbabam da verecek. O da haram olsun.![]()
Evet cnm esimde ck kızdı kaynanm telefonda diyo ck mu üzüldü oğlum anne bu benim özelm degl bitek dedim..esimdr utandı onunda aldıkları vardı soncta o zaten bana destek normaldede smdi oda sinirlendi kuzumOhhh iyi yapmisin canim demekki esin baya paylamiski aramis.
Iyi demissin canim. Ne kadar saçma nasil o kadar rahat davranabiliyo hayret bir şey. Benim çorap cekmecemi bile açsa sinir oluyorum değil ic camaşırı. Hatta odama girse bile rahatsız olurum.Yok canm kendi yaptı akrabası hatta istersen giyersn hurca koyduk deyince ne giycek ya dedi ama beni aradignda dedim anne artık iç camasrlarimafa mi sen karar veriyosn dedim
Baya kizdm kuzum bide benim kizdgm yazlklarimi toplamamislar hatta katlamamislar kisliklarmi hurctan cikarmamslar neden iç camasrlarmi alt tarafı bi cekmeceTakma canım ya .... Boşver gitsin kimseye vişiy diyemezki ne diycek benim gelin tanga giyip oğlumu baştan mı çokartıyor diycekNe mutlu ona oğlunun gözü günlü açılıyor.... Belki şimdilik kullanmayacaksın,geçici bir süre yer açılsın diye hurca hemencik doldurmuşlardır....oturup komşusuyla incelemeişlerdir... Sonuçta senin özelin olduğu kadar onun da oğlunun özeli... Yeri gelince söylerwin anne toplamışssın ama özel eşyalar başkalarının yanında toplanmaz... Milletin ağzına laf mı verelim yani diye onu doldur gönder
Ay maşallah kuzucuğaEki Görüntüle 1673415 Eki Görüntüle 1673416
bu da benim oglusumeller hep yuzunde..oyle degisik mimikler yapiyor ki :) benim de yuz mimiklerim cok bellidir,cok yaparim :) bu arada burnu ve hemen alt kismi ayni babasi..cene yapisi da ben
ama ebe bile babaya benzettii..babacik mi olcak nedir oglus
![]()
Benim eşim başka okulda görevli. Ya sandık başkanlıği çikmıs ama bu ben istemedim diyo beni mi yiyo rastgele verirler mi zorla mı alala. Ben de başka okulda kullancan yalnız gitcem bi deerkenden giderim heralde ya stres oluyom
![]()
Benim biz uyurken bile giriyo canım farkediyorum kapıyı kapattim bu gelişinde nie kapattin seni merak edyrm dio anne bise olrsa eşim uyanıo dedimIyi demissin canim. Ne kadar saçma nasil o kadar rahat davranabiliyo hayret bir şey. Benim çorap cekmecemi bile açsa sinir oluyorum değil ic camaşırı. Hatta odama girse bile rahatsız olurum.
Evet canım iyi bi zamanımda yikicam tekrar yerine koycam ellemisler sonuçta aradiginda beni dedim belki giyiyorum dedim yanı sen mi karar vericen anne dedimAYYY okurken ben dellendim yahu valla bacım yerinde olsam o iç çamaşırlarını tekrardan yerine koyarım. ne demek ya ne kadar ayıp o senin özelin kime ne belki doğumdan bir ay sonra giyeceksin istesen hiç giymeyeceksin o senin tercihin.bence hurçtan çıkar tekrar yerine koy
Ay sorma dellendim. Kaynima sinirim yani yoksa oglunu severim kullansin evi. Kaynim bizi çok yordu düğun dönemi.Sinir olurum yaa böyle durumlarda![]()
Ya eltim bizdebya erkenden kullaniyim kaynim gelip bizi alacak onlar da erken kullaniyo. :/canım görevi zorla veriyorlar bazen ,geçen sene bana zorla vermişlerdi görevi, bu sene yemedi ama hamileyim diye, ayyy bende yalnız gidicem canım ya o kısmı zor ama sabah daha yoğun oluyor canım ya![]()
oha gel ortamıza yat deseydinBenim biz uyurken bile giriyo canım farkediyorum kapıyı kapattim bu gelişinde nie kapattin seni merak edyrm dio anne bise olrsa eşim uyanıo dedim
32 ve 32+1 de alman gerekiyor doktorum bana öyle drdiOgretmen anneler şu izin için tam 32+0 olmayı mı bekliceksiniz yoksa 31+küsür bi zamanda da gitsek olur mu? Günü gecirirsek meb kendiliginden 32+0da izne ayiriyormus diye duydum