2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anişler alışveriş listeleriniz nasıl gidiyor ben bugün baya bir şeyler aldım valla birde kayınvalideme alsın diye bir şeyler yolladım umarım güzel şeyler gelir
Eminönü bu konuda çok uygun tavsiye ederim... istanbulda olanlar havuzlu han var her katı bebiş için

Ne kadar bencilce ya. Yorma sen kendini bu halinle ya anlayıs göstersinler. Çocuk olunca da hiç vaktin olmaz zaten.

Canım çok ayıp etmis kaynanan. Akrabasının gazına gelmiş olabilir mi acaba. Özür de dilemiş ama ne fayda.
Yok canm kendi yaptı akrabası hatta istersen giyersn hurca koyduk deyince ne giycek ya dedi ama beni aradignda dedim anne artık iç camasrlarimafa mi sen karar veriyosn dedim

Ogretmen anneler şu izin için tam 32+0 olmayı mı bekliceksiniz yoksa 31+küsür bi zamanda da gitsek olur mu? Günü gecirirsek meb kendiliginden 32+0da izne ayiriyormus diye duydum

Yok canm kendi yaptı akrabası hatta istersen giyersn hurca koyduk deyince ne giycek ya dedi ama beni aradignda dedim anne artık iç camasrlarimafa mi sen karar veriyosn dedim
Iyi demissin canim. Ne kadar saçma nasil o kadar rahat davranabiliyo hayret bir şey. Benim çorap cekmecemi bile açsa sinir oluyorum değil ic camaşırı. Hatta odama girse bile rahatsız olurum.

Takma canım ya .... Boşver gitsin kimseye vişiy diyemezki ne diycek benim gelin tanga giyip oğlumu baştan mı çokartıyor diycek☺️☺️Ne mutlu ona oğlunun gözü günlü açılıyor.... Belki şimdilik kullanmayacaksın,geçici bir süre yer açılsın diye hurca hemencik doldurmuşlardır....oturup komşusuyla incelemeişlerdir... Sonuçta senin özelin olduğu kadar onun da oğlunun özeli... Yeri gelince söylerwin anne toplamışssın ama özel eşyalar başkalarının yanında toplanmaz... Milletin ağzına laf mı verelim yani diye onu doldur gönder
Baya kizdm kuzum bide benim kizdgm yazlklarimi toplamamislar hatta katlamamislar kisliklarmi hurctan cikarmamslar neden iç camasrlarmi alt tarafı bi cekmece

Benim eşim başka okulda görevli. Ya sandık başkanlıği çikmıs ama bu ben istemedim diyo beni mi yiyo rastgele verirler mi zorla mı alala. Ben de başka okulda kullancan yalnız gitcem bi de :KK43: erkenden giderim heralde ya stres oluyom :KK17:

canım görevi zorla veriyorlar bazen ,geçen sene bana zorla vermişlerdi görevi, bu sene yemedi ama hamileyim diye, ayyy bende yalnız gidicem canım ya o kısmı zor ama sabah daha yoğun oluyor canım ya :KK43:

Iyi demissin canim. Ne kadar saçma nasil o kadar rahat davranabiliyo hayret bir şey. Benim çorap cekmecemi bile açsa sinir oluyorum değil ic camaşırı. Hatta odama girse bile rahatsız olurum.
Benim biz uyurken bile giriyo canım farkediyorum kapıyı kapattim bu gelişinde nie kapattin seni merak edyrm dio anne bise olrsa eşim uyanıo dedim

AYYY okurken ben dellendim yahu valla bacım yerinde olsam o iç çamaşırlarını tekrardan yerine koyarım. ne demek ya ne kadar ayıp o senin özelin kime ne belki doğumdan bir ay sonra giyeceksin istesen hiç giymeyeceksin o senin tercihin.bence hurçtan çıkar tekrar yerine koy
Evet canım iyi bi zamanımda yikicam tekrar yerine koycam ellemisler sonuçta aradiginda beni dedim belki giyiyorum dedim yanı sen mi karar vericen anne dedim

Sinir olurum yaa böyle durumlarda :KK53:
Ay sorma dellendim. Kaynima sinirim yani yoksa oglunu severim kullansin evi. Kaynim bizi çok yordu düğun dönemi.
canım görevi zorla veriyorlar bazen ,geçen sene bana zorla vermişlerdi görevi, bu sene yemedi ama hamileyim diye, ayyy bende yalnız gidicem canım ya o kısmı zor ama sabah daha yoğun oluyor canım ya :KK43:
Ya eltim bizdebya erkenden kullaniyim kaynim gelip bizi alacak onlar da erken kullaniyo. :/
Benim biz uyurken bile giriyo canım farkediyorum kapıyı kapattim bu gelişinde nie kapattin seni merak edyrm dio anne bise olrsa eşim uyanıo dedim
oha gel ortamıza yat deseydin :D benim kaynana odamın koridoruna bile gelmez.

Back
X