2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çürük yok kırıldı dişim kenardan yemek yedikçe daha beter oluyorum korkumdan birseyde yiyemiyorum. Dolgu yapılacak ama kimse cesaret etmiyor daha 4 hafta var doğuma:cry:
ayy çok da kısa işi var aslında. dolguyu bazıları iğnesiz yaptırıyormus
ayy ben düşünemıyorum:KK53:

KıZlarr iyi akşamlar nasılsınız? Ya sizden bişey isticem.. Bebeğimizi görmeye gittik az önce. Bizimki iyiydi çok şükür ama bi tane 24 haftalık bebiş gelmişti 1 hafta falan oldu. O bebiş pek iyi değildi biz ordayken oksijeni falan baya düşüktü. Hemşire tedavi uyguluyodu, annesi de kapıda ağlıyodu. Çok kötü oldum aklım orda kaldı, çıkıp gidesim var yanlarına.. Lütfen dua edermisiniz o minik yavruya? Rabbim hayırlısıyla dayanma gücü versin, şifasını versin, güç kuvvet versin annesine babasına minik kuzuya inşallah.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin nolur
Ayy yavrum yaa Allahim tez zamanda şifasini versin insallah.onada şifa bekleyen tüm bebeklere.kimse evlat acisi yasamasin

Çürük yok kırıldı dişim kenardan yemek yedikçe daha beter oluyorum korkumdan birseyde yiyemiyorum. Dolgu yapılacak ama kimse cesaret etmiyor daha 4 hafta var doğuma:cry:
Bnmde oyle,bnm ilk aylarda oldu hemde,o yuzden sureklı diş ipi kullanıyorum,çok gıcık bı his Allahdan agrı hıc olmadı bnde.Agrı gecen sene olmustu baska bu dısımde,kanal tedavısı oldum,kökü sızlıyosa sennde,muhtemeln sinirleri alır.Karanfil bas dişinn üstü e cnm,kullanma o tarafını,idare et bı ay daha

haftada bi deyınce temızlıkcı cagırırmıs gibi hissettim kendımı. benımkı gelsın nasıl sevınır banyonun temızlendıgıne. kendı yapacaktı yarın :KK70:
Bende iki gün önce banyoda ufak bi işlem yapayım derken bir baktım cifler domestoslar heryere dökülüyor ...heryeri mis gibi yaptım :cool: kociş sen çi:KK60:şini diğer wc yap dedim :KK70: sıçmak yasak dedim :KK70::KK70:

Bnmde oyle,bnm ilk aylarda oldu hemde,o yuzden sureklı diş ipi kullanıyorum,çok gıcık bı his Allahdan agrı hıc olmadı bnde.Agrı gecen sene olmustu baska bu dısımde,kanal tedavısı oldum,kökü sızlıyosa sennde,muhtemeln sinirleri alır.Karanfil bas dişinn üstü e cnm,kullanma o tarafını,idare et bı ay daha
Ağrı eşiğim yüksek benim normalde ama bu çok beter bir ağrı normal doğum daha kolaydı yani. Sol tarafım kolumda dahil ağrıyor beynim bile uyuşuk vaziyette bir doktorda yaparım dese ellerini öperim. Oğlumda da aynı olmuştu yapmıştı bir doktor ama başka ilde o. Hastane hekimleri hele giriş bile yaptırmıyor yapamam diye

Bende iki gün önce banyoda ufak bi işlem yapayım derken bir baktım cifler domestoslar heryere dökülüyor ...heryeri mis gibi yaptım :cool: kociş sen çi:KK60:şini diğer wc yap dedim :KK70: sıçmak yasak dedim :KK70::KK70:
Demin yere cay doktu, temiz degilya umrunda degil dimi diyo, yoksa canimi okumustun, adamin nasil gozu korktuysa :KK48:

Ağrı eşiğim yüksek benim normalde ama bu çok beter bir ağrı normal doğum daha kolaydı yani. Sol tarafım kolumda dahil ağrıyor beynim bile uyuşuk vaziyette bir doktorda yaparım dese ellerini öperim. Oğlumda da aynı olmuştu yapmıştı bir doktor ama başka ilde o. Hastane hekimleri hele giriş bile yaptırmıyor yapamam diye
Yaa benim bikere disci ignesiz yapmisti dolgumu.hicde hissetmemistim.iltihaplimi acaba seninki.en azindan gecici biseyle ustunu kapattırsan.yemek falan girdikce mahvoluyosundur yaaa.

Benim eşimde ben temizlerken bekler ilk ben kullanacağım diye.. Senin yaptığın temizliğin içine der gibi:KK70:

Bilirim o ağrıyı,çeken anlar.Diş ağrısı kabir azabındandır hdisi şerif.

Benim de ilginc bir sekilde dolgulu disim agriyo. Ta cocukken yaptirigim dokgu yani hic sorun yasamamiatim. Alti curudu heralde. Beynim zonkluyo. Kullanamiyorum sag tarafimi. Hamileligin basinda da 20lik dis agrisi cektim sagli sollu. Bebek bi dogsun dislerime bi tedaviye giricem.
Bi de varis tedavisine tabi ;( mosmor oldu sag bacagimda bazi damarlar cok kotu gorunuyo :(

bende dün kv cagırdım
bugun çok ısrar ettı iş yapmak ıcın. dün benımkı süpürmüştü her yerı zaten
bi banyo kalmıstı . çok ısrar edınce orayı yap dedım
bir ara girdim banyoya bişi demek için, kadın atlet kilotla iş yapıyor :KK70:
:KK53:
ayyyyyy çok güldüm... allah seni güldürsün emi... :KK70:

Back
X